Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениецяла машина за Дон Емилио ?! Е тва е обслужване.. Добрютру, с чай от треволяци .... да видим дали събуждат)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Мърда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениецяла машина за Дон Емилио ?! Е тва е обслужване.. Добрютру, с чай от треволяци .... да видим дали събуждат)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ти пък, все едно Торбалан ще дойде
........................
Лелче, БЛАГОДАРЯ !
Денят започна с усмивки !!!
Наздраве !
Коментар
-
Чичо, ти па цял ден дремеш на масата с тез 3 ракии и сега сън те не ловиАм нали си чувал че последния полов орган е окото !?
принзай, затва не те хваща съня , комай !?
(шегувам се, да не с обидиш па сега )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕйййй, начи...
Човек един ден да го няма и само пиене и танци в Кръчмата....Като отвързани диваци пред огъня сте....
Наздраве !
пп И миризма на сено, топли нощи.....алоууу...за таквиз работи по тъмни доби не пишем таканка....щот може да дойде МЕРАКЪТ !!!Ти пък, все едно Торбалан ще дойде
Коментар
-
ного готино и симфонично, бях го забравило хайде и от мен нещо слънчево за лека нощ на кръчмето, и преди Колето да ни е подкарал с метлата да ходиме да спиме по това време. Малко спомени за толплото лято, когато мирише на сено и ...https://www.youtube.com/watch?v=0CgfSOUj18c
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениепуснете някое джаз-парче, някой тих любовен блуз., стига кълцайте това пространство с таа чалга, азис и кондьо сашо
Колко съм добра тази вечерПитиетата на tnm, правят чудеса
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ще пият к'вото им сипя ....
Коментар
Коментар