If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наздраве, Lelq!
Каквато и да е глезотията, все ще ми омръзне. Аз дори шоколад не обичам да ям всеки ден, мога да пропусна ден, дори седмица без питие и съм щастлива понякога да заспивам сама, на спокойствие, без обичайните дразнители ... Разнообразие трябва да има.
Е, аз не казвам, че и за вас трябва да е глезотия , но за мен определено е . И няма да ми омръзне . За нещо като флотация става дума.
Lelq, каква глезотия си откри .... ммммммм, няма да имам нищо против и да е трипъл, не само дубъл и ако може и всеки ден
Наздраве, tnm!
Наздраве, Lelq!
Каквато и да е глезотията, все ще ми омръзне. Аз дори шоколад не обичам да ям всеки ден, мога да пропусна ден, дори седмица без питие и съм щастлива понякога да заспивам сама, на спокойствие, без обичайните дразнители ... Разнообразие трябва да има.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Уплахи си придизвиках....Амии, къвто съм добър и кротък, Дядо коледа ми прати две снежанки , наместо една , кво прая... ???
Ще трябва да викам на помощ Тракащия...
(Еййй, пак се ореди, дрътото ,....)
Наздраве !
пп Усмивки да има !
Кво се зел да се шашкаш!? Ще рече човек, че не две Снежанки, а седемте джуджета ти е проводил Дядо Коледа.
Наздраве!
П.П. Или тук става въпрос за салата Снежанка, та се чудиш няма ли да ти дойде много за 25 гр. дюлева и ще вземаш да приядеш!?
Добро утро !
Уплахи си придизвиках....Амии, къвто съм добър и кротък, Дядо коледа ми прати две снежанки , наместо една , кво прая... ???
Честита да ни е!
Като се има предвид, че почти никой не внимава какво си пожелава, това с двойното, направо като проклятие звучи.
Наздраве 4i40!
Добро утро !
Честита Нова Година !
Да сме живи и здрави !
В Кръчмата да има за всички от сърце !
Кой каквото си пожелае да му се случва, двойно !
Наздраве !
пп Нищо не набивам....Сутринта, кога жената морно спеше, запалих колата и запрашиш към Дивото само с две парчета питка.....Едното го върнах....Чудесно пролетно време...Леко изгорях на пуловер...( а можеше на потник...)
Нито ми се яде, нито ми се пие...
Тоя новогодишен концерт много меланхолично тъжен ( с 2-3 изключения)...Къде отиде оптимизма на Европа ?
Оптимизма се отлага до второ нареждане ... дано не от Брюксел...
Коментар