IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честита да ни е!
    Като се има предвид, че почти никой не внимава какво си пожелава, това с двойното, направо като проклятие звучи.
    Наздраве 4i40!

Коментар

• Честита Нова Година !
      Да сме живи и здрави !
      В Кръчмата да има за всички от сърце !
      Кой каквото си пожелае да му се случва, двойно !
      Наздраве !

пп Нищо не набивам....Сутринта, кога жената морно спеше, запалих колата и запрашиш към Дивото само с две парчета питка.....Едното го върнах....Чудесно пролетно време...Леко изгорях на пуловер...( а можеше на потник...)

Нито ми се яде, нито ми се пие...

Тоя новогодишен концерт много меланхолично тъжен ( с 2-3 изключения)...Къде отиде оптимизма на Европа ?

Коментар

• Честита Нова Година на всички мераклии / и мераклийки / на виртуалните изкушения...и всичко с мярка !

Коментар

• Честита Новата, здраве и късмет на всички! А на Кака още малко бачкане по кокичета, минзухари и льальенца, че да се отличи от обикновените лентяи!
          Пак ме хвана ящния новогодишен синдром да не мога похапна юнашки. Това поне от 20 години ми се случва. А трагедията двойна като си предствях как наш мунчо в еденето - Чиче, плюска и набива. Несправедлив е животът!
          Честито на Василовците и на мургавите Васильовци, де две тържества праат. В музикалната тема ги показвам от по-добрата им страна.
          Bubamara: Black Cat White Cat - Goran Bregović, Emir Kusturica
          https://www.youtube.com/watch?v=M3MfuFoULYI

Коментар

• Ч.Н.Г.

Много здраве и късмет на всички!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Коментар

• Добро утро, тайфата!!!
                Изпращам една добра година. Малко ме налегнаха инциденти и болести последния месец, но явно без това не може.
                Както и да е. Весело посрещане на Новата Година и ...
                Наздраве!

П.П. Фчера, вървейки и мотайки се из калния хабитат, намерих бебешка червена гривна с малка златна плочка с лика на Богородица. Добър завършек на годината.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  швейцария е една плюнка бре, що се занимавате излишно Аре готино (по)срещане на 2018 И без болести, мъки и неволи (ако може разбира се) https://www.youtube.com/watch?v=GCPQ6_F-xfo

Е, на вас - ангажираните - все не ви остава време да се занимавате с "излишни" неща... Бравос!

Па на нас си ни остава време и да се позабавляваме...

Ако определяш Швейцария като плюнка - не зная какво казваш за ония, около нея... ))

Във всеки случай - цените на хранителните продукти и напитките в Швейцария са ПОВЕЧЕ от 70% НАД средноевропейските... /поживейте малко там - и ще се уверите/... ))

Готино посрещане, ЗДРАВА, успешна, честита, плодородна.... Новата 2018 година - на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mamun
                    Весело посрещане банда!!! Аз ще съм на линия чак другата година! Наздраве!!!
                    Gotino мамунско посрещане на всички
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Весело посрещане банда!!!

Аз ще съм на линия чак другата година!

Наздраве!!!

Коментар

• швейцария е една плюнка бре, що се занимавате излишно Аре готино (по)срещане на 2018 И без болести, мъки и неволи (ако може разбира се) https://www.youtube.com/watch?v=GCPQ6_F-xfo
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

....

В Женева влизам в супермаркет-25 франка килото на пилешкото,ама истинско,има контрол,има качество!

Офф,да не се отнасям пак......

Правилно си се самоопределил: наистина "се отнасяш - ПАК"!... Голям виц си казал! Още се смея! ))

В коя верига маркети - точно го намери на посочената от теб цена в Женева??? В Мигрос, или в КООП?

Я пак помисли... /все пак - тук има и други хора, които - не само са ходили ДО Швейцария/...

На тая цена, това количество - е било най-вероятно - храна за животни /въпреки че и тя е по-скъпа/...

Със здраве!

Коментар

• Наздраве, Лелче !
                            https://www.youtube.com/watch?v=pgG-AJiEQUM
                            Last edited by 4i40; 31.12.2017, 17:37.

Коментар

• Аз равносметки не правя! Миналото е минало и заминало, бъдещето предстои, а то винаги е страхотно! Щото в настоящето работиш за него и си го твориш, такова, каквото го искаш и мечтаеш Та готино посрещане на бъдещето, на новото! Да имате страхотна Нова година, пълна с топли хора, готини емоции и приключения, усмивки, успехи и късмет, пари и пътешествия ...., кой каквото иска, да го има, а всички да сте здрави за да може пълноценно да изживеете новото !
                              Наздраве, банда!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Време за равносметка. Гледам по другите теми я правят. Аз ще я направя у кръчмата.
                                2017:
                                - беше една добра година. Бяхме живи и здрави и аз и близките ми.
                                - Синковецът стана на 18 и все още е моята гордост.
                                - беше наистина добра година. От стотици на които здравето и живота зависи от мен - никой не пострада.

До тук с хубавите неща. Искам да си ходи тази година.....
                                - .........................
                                - ........................................
                                - .................................................. .

От 2018 очаквам:
                                - Да сме живи и здрави и аз и близките ми.
                                - Синът ми, /а и много дечица от СМГ за първи път!!!/ - да не започнат да съжаляват за избора си да останат в България.
                                - Да успея да започна възстановяването на милионния бизнес, който замина през 2017.
                                - Хахах, ако може и да изляза по стабилно от първия маржин кол през живота ми по един форекс акаунт, ако не - здраве

Ха живи и здрави! И наздраве!
                                Отвори широко външните врати в 23.59 да се изниже с последните думи на президента.

Коментар

Working...
                                X