Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да не стана досаден кът един форумец, дето правеше съчинение по картинка, но ме хвърли в размисъл и предположения..
Затова пиша само вариант 1 :
Лелчето открила глезотия, дет я споделя само на Тянка и няма против да е всеки ден, даже и ако са тройка.....
Наздраве за борчетата !От мързела ще да е
За това при работохолиците, не се получава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да не стана досаден кът един форумец, дето правеше съчинение по картинка, но ме хвърли в размисъл и предположения..
Лелчето открила глезотия, дет я споделя само на Тянка и няма против да е всеки ден, даже и ако са тройка.....
Наздраве за борчетата !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеLelq, каква глезотия си откри .... ммммммм, няма да имам нищо против и да е трипъл, не само дубъл и ако може и всеки ден
Наздраве, tnm!
Наздраве за борчетата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Засадих я пред блока. Потен съм, мръсен съм, нервен съм.
Наздраве!
Наздраве!
П.П. Една кофа вода наля ли, че да уплътниш почвата около корените?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Е, аз не казвам, че и за вас трябва да е глезотия , но за мен определено е . И няма да ми омръзне . За нещо като флотация става дума.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве!
А бре Мамун, ти от една елха се амортизира а Лелчето за трипъл преживявания пише ...!
Кво шъ правиш, ич не искам да си мисля.....Жив да си, тва е важно......
пп Само да попитам....Ти таз елха да не я зари в земята до мястото дето е била звездичката.....( не ми се вярва, но за собствено успокоение..)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
А ако си беше на работа, всичко щеше да е шест
Повредил съм се.
Утре слагам сакото, пъхам компютъра в чантата и излизам. Въпреки, че не трябва да ходя.
Коментар
-
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТрябва да засадя елхата и се чудя къде.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, Lelq!
Каквато и да е глезотията, все ще ми омръзне. Аз дори шоколад не обичам да ям всеки ден, мога да пропусна ден, дори седмица без питие и съм щастлива понякога да заспивам сама, на спокойствие, без обичайните дразнители ...Разнообразие трябва да има.
Е, аз не казвам, че и за вас трябва да е глезотия , но за мен определено е . И няма да ми омръзне . За нещо като флотация става дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеLelq, каква глезотия си откри .... ммммммм, няма да имам нищо против и да е трипъл, не само дубъл и ако може и всеки ден
Наздраве, tnm!
Каквато и да е глезотията, все ще ми омръзне. Аз дори шоколад не обичам да ям всеки ден, мога да пропусна ден, дори седмица без питие и съм щастлива понякога да заспивам сама, на спокойствие, без обичайните дразнители ...Разнообразие трябва да има.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Остатъкът от деня ще премине в чудене, к'во е открила леля....
Имам няколко предположения....
Коментар
Коментар