IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=gOyJ...=RDgOyJsR0HYSs

Поздрав за всички мераклии / и мераклийки / .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да не стана досаден кът един форумец, дето правеше съчинение по картинка, но ме хвърли в размисъл и предположения..
      Затова пиша само вариант 1 :
      Лелчето открила глезотия, дет я споделя само на Тянка и няма против да е всеки ден, даже и ако са тройка.....

Наздраве за борчетата !
      Ми аз я споделих с всички, ама само тя разбра От мързела ще да е За това при работохолиците, не се получава.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да не стана досаден кът един форумец, дето правеше съчинение по картинка, но ме хвърли в размисъл и предположения..
        Лелчето открила глезотия, дет я споделя само на Тянка и няма против да е всеки ден, даже и ако са тройка.....

Наздраве за борчетата !
        Сакън, нидей! Вземеш да си разбуташ чакрите, ще има да те мислим с Lelq.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Lelq, каква глезотия си откри .... ммммммм, няма да имам нищо против и да е трипъл, не само дубъл и ако може и всеки ден
          Наздраве, tnm!

Наздраве за борчетата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Засадих я пред блока. Потен съм, мръсен съм, нервен съм.

Наздраве!
            Мамун, ти сега не пробвай да прескочиш няколко мелиона години еволюция. Бавно и полека, човек лесно се не става.
            Наздраве!

П.П. Една кофа вода наля ли, че да уплътниш почвата около корените?
            Мечо

Коментар

Е, аз не казвам, че и за вас трябва да е глезотия , но за мен определено е . И няма да ми омръзне . За нещо като флотация става дума.
              Ще те омръзне, помни ми думата. Или поне от глезотия, ще премине в ежедневие - което е на една крачка от омръзването.
              Наздраве!

Мечо

Коментар

Наздраве!

А бре Мамун, ти от една елха се амортизира а Лелчето за трипъл преживявания пише ...!
                Кво шъ правиш, ич не искам да си мисля.....Жив да си, тва е важно......

пп Само да попитам....Ти таз елха да не я зари в земята до мястото дето е била звездичката.....( не ми се вярва, но за собствено успокоение..)

Наздраве !

Коментар

• Добро утро.

Кафенце остана ли?

Мамун,аз кат напрявя нещо,дет не ми е работа,се чувствам мн.добре

Хубаво си направил с Борчето!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

А ако си беше на работа, всичко щеше да е шест
                    Мамка му, точно тва си мисля.
                    Повредил съм се.
                    Утре слагам сакото, пъхам компютъра в чантата и излизам. Въпреки, че не трябва да ходя.

Коментар

Наздраве!
                      А ако си беше на работа, всичко щеше да е шест

Коментар

Трябва да засадя елхата и се чудя къде.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве, Lelq!
                          Каквато и да е глезотията, все ще ми омръзне. Аз дори шоколад не обичам да ям всеки ден, мога да пропусна ден, дори седмица без питие и съм щастлива понякога да заспивам сама, на спокойствие, без обичайните дразнители ... Разнообразие трябва да има.
                          Е, аз не казвам, че и за вас трябва да е глезотия , но за мен определено е . И няма да ми омръзне . За нещо като флотация става дума.

Коментар

• Трябва да засадя елхата и се чудя къде.

Коментар

Lelq, каква глезотия си откри .... ммммммм, няма да имам нищо против и да е трипъл, не само дубъл и ако може и всеки ден
                              Наздраве, tnm!
                              Наздраве, Lelq!
                              Каквато и да е глезотията, все ще ми омръзне. Аз дори шоколад не обичам да ям всеки ден, мога да пропусна ден, дори седмица без питие и съм щастлива понякога да заспивам сама, на спокойствие, без обичайните дразнители ... Разнообразие трябва да има.
                              Мечо

Коментар

Остатъкът от деня ще премине в чудене, к'во е открила леля....
                                Имам няколко предположения....
                                Ми ако кажа май ще се брои за реклама?! Ама на теб ще ти хареса

Коментар

Working...
                                X