IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро.
    Кафе и добро настроение
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Е, тук вече си права изцяло! Наздраве, tnm!
      И ти ли Брут(к)е ?
      Къде отидоха прекрасните платонични усещания....
      Къде отидоха словата - да се обичаме, без да се събличаме......

пп И аз като Тракащия съм опечален и напускам Кръчмата....( до утре ...)

Коментар

• И с кво ще се забавлявам сега? Лошо почва Новата година!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

От страст, към пристрастяване ... и тогаз се губи кефа Поне при мен е така.
          Наздраве, Lelq!
          Е, тук вече си права изцяло! Наздраве, tnm!

Коментар

Въобще няма да се пробвам. След крахът с мушкато, смятам да са не повтарям в опитите за облагородяване ентериора на пещерата.
            Наздраве!
            Явно кофата с вода, дето ги вкореняваш не е достатъчна...Пробвай с две кофи....

Коментар

Наздраве, Lelq!
              ЪЪЪЪ, всички те разбрахме.....
              Начи си любителка на кратки, неангажиращи и водещи до пристрастяване усещания с високо КПД ( кеф).....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Разби на Кака колебанията дали да пресажда бегонии. А ако борчето не се прихване, съзнаваш ли, че тя ще се окаже права. Наздраве за предвидливото бездействие!
                Въобще няма да се пробвам. След крахът с мушкатото, смятам да са не повтарям в опитите за облагородяване ентериора на пещерата.
                Наздраве!
                Last edited by tnm; 03.01.2018, 09:22.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

" Стар" разбойник си ти .....Знам те аз.....
                  Пак ма подлъга. Не тъй срам!

Коментар

Принципно си права , но подозирам, че точно тази глезотия ще се превърне в страст, а тогава няма шанс да стане ежедневие Наздраве, tnm!
                    Наздраве, Lelq!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Така, така, сега да видим защо отсъства и къде точно е втората Снежанка. Правя бърза рекламация на доставката. Пепеляшки дойдоха, Лели /Баби/ Яки /Яги/ дойдоха, Гретелхи също, Червени Шапчици тоже, Снежанка я няма. Кой открадна Втората Снежанка? Наздраве за подобрените прототипи!
                      " Стар" разбойник си ти .....Знам те аз.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                        Уплахи си придизвиках....Амии, къвто съм добър и кротък, Дядо коледа ми прати две снежанки , наместо една , кво прая... ???
                        Ще трябва да викам на помощ Тракащия...
                        (Еййй, пак се ореди, дрътото ,....)

Наздраве !

пп Усмивки да има !
                        Така, така, сега да видим защо отсъства и къде точно е втората Снежанка. Правя бърза рекламация на доставката. Пепеляшки дойдоха, Лели /Баби/ Яки /Яги/ дойдоха, Гретелхи също, Червени Шапчици тоже, Снежанка я няма. Кой открадна Втората Снежанка? Наздраве за подобрените прототипи!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Bys-OE_C7lQ

Събудете се малко бе ...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Засадих я пред блока. Потен съм, мръсен съм, нервен съм.

Наздраве!
                            Разби на Кака колебанията дали да пресажда бегонии. А ако борчето не се прихване, съзнаваш ли, че тя ще се окаже права. Наздраве за предвидливото бездействие!

Коментар

Принципно си права , но подозирам, че точно тази глезотия ще се превърне в страст, а тогава няма шанс да стане ежедневие Наздраве, tnm!
                              Какви балкански тройки се формира тук в мое отсъствие? А щом Чиче не е в сандвича, що преял напоследък, кой ли ще е третият? Вероятно отсъстващият. Наздраве за устроилите се неприсъстващи, който запазват присъствие на духа!

Коментар

Ще те омръзне, помни ми думата. Или поне от глезотия, ще премине в ежедневие - което е на една крачка от омръзването.
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X