If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разби на Кака колебанията дали да пресажда бегонии. А ако борчето не се прихване, съзнаваш ли, че тя ще се окаже права. Наздраве за предвидливото бездействие!
Въобще няма да се пробвам. След крахът с мушкатото, смятам да са не повтарям в опитите за облагородяване ентериора на пещерата.
Наздраве!
Така, така, сега да видим защо отсъства и къде точно е втората Снежанка. Правя бърза рекламация на доставката. Пепеляшки дойдоха, Лели /Баби/ Яки /Яги/ дойдоха, Гретелхи също, Червени Шапчици тоже, Снежанка я няма. Кой открадна Втората Снежанка? Наздраве за подобрените прототипи!
Добро утро !
Уплахи си придизвиках....Амии, къвто съм добър и кротък, Дядо коледа ми прати две снежанки , наместо една , кво прая... ???
Ще трябва да викам на помощ Тракащия...
(Еййй, пак се ореди, дрътото ,....)
Наздраве !
пп Усмивки да има !
Така, така, сега да видим защо отсъства и къде точно е втората Снежанка. Правя бърза рекламация на доставката. Пепеляшки дойдоха, Лели /Баби/ Яки /Яги/ дойдоха, Гретелхи също, Червени Шапчици тоже, Снежанка я няма. Кой открадна Втората Снежанка? Наздраве за подобрените прототипи!
Засадих я пред блока. Потен съм, мръсен съм, нервен съм.
Наздраве!
Разби на Кака колебанията дали да пресажда бегонии. А ако борчето не се прихване, съзнаваш ли, че тя ще се окаже права. Наздраве за предвидливото бездействие!
Принципно си права , но подозирам, че точно тази глезотия ще се превърне в страст, а тогава няма шанс да стане ежедневие Наздраве, tnm!
Какви балкански тройки се формира тук в мое отсъствие? А щом Чиче не е в сандвича, що преял напоследък, кой ли ще е третият? Вероятно отсъстващият. Наздраве за устроилите се неприсъстващи, който запазват присъствие на духа!
Коментар