If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кафето ирландско, ама като ти толкова на сърце - сподели като как ми съсипва здравето!?
Наздраве!
Циментира ти кръвоносните съдове ...най образно ...Апропо , всичко което го пише в нета за ползите от кафето , можеш да го причислиш към това , дето обяснява ползите от кока колата ...
Абе все се каня да ви питам , докога ше го пиете туй кафе бе , / ако е кафе изобщо ?/... май малко народ има идея , как влияе кафето на организма . Същото беше и с цигарите преди тридесетина години ...
Кафето ирландско, ама като ти толкова на сърце - сподели като как ми съсипва здравето!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За мен чаша силно кафе, гарнирано с мъничко търпение.
Наздраве!
Абе все се каня да ви питам , докога ше го пиете туй кафе бе , / ако е кафе изобщо ?/... май малко народ има идея , как влияе кафето на организма . Същото беше и с цигарите преди тридесетина години ...
Наздраве и за Олег Табаков - Душа Бере Човека,а е единствено признат за достоверен художествен образ от близките на Валтер Шеленберг в официално писмо от края на 70-те години на миналия век!
Наздраве и за Олег Табаков - Душа Бере Човека,а е единствено признат за достоверен художествен образ от близките на Валтер Шеленберг в официално писмо от края на 70-те години на миналия век!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
... и това..., колко пъргаво подскочи накрая Спанката..., да не им се надяваш на дамското съсловие... Наистина - и той трябва да има възможностите си..., но и коляното му също трябва да бъде здраво...:
Калпаво ти здравенцето, та зинзирикаш на романтичните пламъци. Настинала си по смълчаните води. Сега ше трябва те сгреваме с първак, а после свестяваме с амоняк. Ше прогоним с него мацките около хърбавата третинка.
Здрава съм кат джелезо. Не кихам, не кашлям, кръвно и захар в нормите. Малко съм изкарана от типичната си леност поради случващото се с кльощавия, но знам, че бързо ще ми премине.
Първакът го дръж, че като те тресне отново ишиаса, да има с какво да си правиш загряващ компрес.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Калпаво ги е нацепил Инсекта. Не се научи втора година дърва за камина да гласи.
Наздраве!
Калпаво ти здравенцето, та зинзирикаш на романтичните пламъци. Настинала си по смълчаните води. Сега ше трябва те сгреваме с първак, а после свестяваме с амоняк. Ше прогоним с него мацките около хърбавата третинка.
Коментар