В театрото сам, в Народното театро сам, посрещам с поклони европейските командващи. После ще има банкет, ще пийна на аванта. На тръгване ще натъпча пасти в джебчетата, ще донеса и на вас в кръчмата. И ще ви гледам извисоко. Нали току-що сам са отъркал у домашни и иностранни височества. Наздраве за бг-преда!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Нещо си се объргала. Габроу е центъра на България, а България е центъра на света. Така че всички се равняваме по Габроу. Стои на място и се дръж на положение. Паднеш ли след третата чашка, поне половината свят ще се кандилка задето си свършила работата предсрочно. А това не ти подобава, както знаем.
Нещо кът паднала по гръб ли да се тълкува.?
Неее...!
Тянка по гръб не лежи....Тя винаги отгоре....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Най-мразим да ми правят забележки. Може да е рано сутрин у тоя часови пояс, ама все някъде по белия свят е 12 часа е това означава, че е време за едно питие. Часът си е точен, сал пространството не е с подходящите координати.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКакво сте се разпияндуркали от сутринта? Ще рекат хората, че ни треперят ръцете и ги успокояваме. Не че ни друса какво ще рекат хората. Но барем за себе си така по-солидно да стоим. Пиенето почва от 12 часа нататък. А от 10 сеато само опитваме какво ще навдигаме след 12. Ред трябва да има! И сговор.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Какво сте се разпияндуркали от сутринта? Ще рекат хората, че ни треперят ръцете и ги успокояваме. Не че ни друса какво ще рекат хората. Но барем за себе си така по-солидно да стоим. Пиенето почва от 12 часа нататък. А от 10 сеато само опитваме какво ще навдигаме след 12. Ред трябва да има! И сговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Една греяна рикийца ... в ъгъла до камината ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SpartДа си делнем и три Загорки! Една за теб - две за мен... Обяда го пропускам....Събуди се кръчма! Ако беше генерала, ор-Гаки щеше да изкомандва - строй се преброй се, нале!?
Сигурно е щастлив с флагманските хартии и няма да даде на Али да му вземе профита
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Една греяна рикийца ... в ъгъла до камината ...греяната ракия ще си я получиш на друга маса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениедобро.
Обяда го пропускам....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Тази ти мисъл много ми хареса, черпя те каквото пиешНаздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДобро утро! Ракия,каве и двойно шкембе!Наздраве......
това е сериозен човек.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Абе кво да ви кажа още... кафето е като Фейсбука , простолюдието е лудо по него ... колкото повече , толкова по нискокачествено ...Наздраве!
Коментар
-
Права си , няма отрови , има дози ... ама има и пристрастяване.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар