Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Според мен Кемал бей бая ги е култивирал. Особено тея, се хабитата им е в европейската част на държавата.
Наздраве!
П.П. Той и моят мъж като излезем навън върви два, три метра след мен и се крие да го не гледат ни жени, ни мъже ... но това нищо не значи. Малко е притеснителен, че затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Миии, кво да намеквам...В статията си го пише....
Шъ ставаш щастлива или от бебе или от лавандула....Щот не понасяш лавандулата, начи чекай б;изнаци в къщата....
Наздраве !
Мълчи, ве! Виж как сега изведнъж ще заобича лавандулата и ще ти иска да ѝ посадиш клонче в саксията /на двора/...
Причина за горното е фактът, че не споменаваш от кого ще са близнаците:
- вариант А - от този, който плаща и носи покупките /разбира се, че той може и още нещо - трето/..
- вариант Б е по-сложен: млада...баба...
Лавандулата - единствено възможен вариант! Много по-безболезнен... /точно за такива случаи хората казват: голям залък лапни - дъхава лавандула на прозорчето - полей!/ ... и се кръсти - "лошото" да не влиза... , но като помисли човек - не е чак толкова лошо, една млада баба да попее на внучето си и да го полюлее, зер младите са все заети - то лекции, то живот - тежък и непосилен...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобър ден! Някой ще сипе ли вино?
Тия 3 часови дремки ме провалят....
Наздраве с червено вино !
Коментар
-
Миии, кво да намеквам...В статията си го пише....
Шъ ставаш щастлива или от бебе или от лавандула....Щот не понасяш лавандулата, начи чекай б;изнаци в къщата....
Наздраве !Наздраве !
Коментар
-
Какво намекваш сега!?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобър ден! Някой ще сипе ли вино?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
само не ми казвай че се разхождате така
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ъхъ...само докато не я погледна със сини очи....
Коментар
-
Според мен Кемал бей бая ги е култивирал. Особено тея, се хабитата им е в европейската част на държавата.
Наздраве!
П.П. Той и моят мъж като излезем навън върви два, три метра след мен и се крие да го не гледат ни жени, ни мъже ... но това нищо не значи. Малко е притеснителен, че затова.
Коментар
-
Май си праф. Не понасям аромат на лавандула.
Наздраве!
Засадих на терасата лавандула в една саксия...Сега я присадих в десетина.....Ще сложа на всички врати и прозорци.....
Наздраве !
Коментар
-
Леля!
Ъхъ...само докато не я погледна със сини очи....
Коментар
Коментар