Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
https://m.youtube.com/watch?v=iEVqZv_Zjcw
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Приятен, весел ( благодарение на Тарантул ) и снежно бял ( кът душата на Тянка) !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Изгорили църквата и регистрите в нея. Затова не мое да върнем родословието още по-назад. Макето по този показател ме биеше.
Църквите у Охрид и Преспа по-стари книги имат и пазят. И то само, за да може оная гад да ми се дуе насреща.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Че той, видният представител на хълмиста Чужденеция, не ще да го освобождавате. Баш добре си му е с мен. Животът му като песен, не спира да си тананика.
Наздраве!
"Купи ми мамо топ' https://www.youtube.com/watch?v=ZHKRtM8UlRU ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗа много години, Кръчмата
нещо съм настинала и мисля да си загрея едно червено с щипка канела и мед и с туй шекерче да ви кажа Наздраве)
Коментар
-
Казаци бродят по Балкана. Ама май не били казаци, а черкези.
Църквите у Охрид и Преспа по-стари книги имат и пазят. И то само, за да може оная гад да ми се дуе насреща.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Горкото момче! Ше се пише нов роман "Под ярема". Аз ше съм нов Бойчо, Преци - Рада Госпожина, Леля - игуменка на манастира, Чиче ше е чорбаджи Марко с ракията, а Колчо Слепеца вече си го имаме. Ше освобождаваме измъчения добруджански народ от татаро-монголската шайка в твое лице. Наздраве за класическата литература!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
" Руссиянъ и тебе ждъ закколи " ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Много си точен! /нещо ми се губи връзката между Чорбаджи Марко и игуменката на манастира, но в съвременен вариант може да избутаме ново звучене и осъвременен български дух на повествованието.../
Като се замисля - не съм чувАл /в медицинските среди/ да правят връзка между позициите... и вероятността за появата на близнаците... Няма инфо дори и в нета!
/имам предвид позицията на мъжа - отпред или отзад - с покупките при пазаруването/...
Коментар
-
Ееее, той много положителен образ за теб. За теб Хаджи Ахил, барем се уредиш с дълга шапчица. И да не ходиш по ония де реват “Въздухът трепери!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ако не намерите мераклия за Мунча , аз съм готов на саможертвата !
Коментар
-
Горкото момче! Ше се пише нов роман "Под ярема". Аз ше съм нов Бойчо, Преци - Рада Госпожина, Леля - игуменка на манастира, Чиче ше е чорбаджи Марко с ракията, а Колчо Слепеца вече си го имаме. Ше освобождаваме измъчения добруджански народ от татаро-монголската шайка в твое лице. Наздраве за класическата литература!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобър ден! Някой ще сипе ли вино?
Коментар
Коментар