If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво му е сигурното, Хемчо. При толкова евреи накуп няма как да не ти измъкнат паричките. Тук фалафел, там Шака-шука и айде в бамбука. С евреин може ли да се пазариш. Дори да си спекулант на БФБ. И после плачеш, че цените 3-4 пъти. Явно са те минали многократно.
Ганьо много го е страх да не го минат,мен не
Дубрутру.
кафенце...
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Груйче,нема да се плашиш,както и гида там ни каза-не слушайте какво казват по телевизията и радиото за Израел,ние сме една от най сигурните държави в света.
ще го усетиш,дори във въздуха се улавя спокойствието там.
ако си пребивавал обаче в мюслюманска държава преди да ги посетиш,бая ще те разпитват и преглеждат ,наша птиятелка,заради посещение в Турция я разкостиха на летището от проверки и разпити.
за там си приготви повечко финикийски знаци,че е дебело- 3÷4 пъти Българските цени!
спах в Тел Авив,и денем хоцках
задължително единия ден отдели за дей трип тур до Йерусалим,с местен екскурзовод,чудесно е!
на около интересни са: Яфа,Назарет,Йерусалим,мъртвото море и трип в пустинята ако си фен
за муцане: задължително-фалафели,хумус и Шакшука (почти всички евреи били вегетарианци),-казват там-това е най лесния начин да си здрав .
пиенето квот ти аресва
Какво му е сигурното, Хемчо. При толкова евреи накуп няма как да не ти измъкнат паричките. Тук фалафел, там Шака-шука и айде в бамбука. С евреин може ли да се пазариш. Дори да си спекулант на БФБ. И после плачеш, че цените 3-4 пъти. Явно са те минали многократно.
Сопри се бре, Емиле, глей си живота и не се занимаавй с глупости - ти сам решаваш какво, кога, къде и как, а не някой да ти дава наклон на детеродния орган Иначе при не че няма запетайка - да те скастря и аз, че да ми теглиш и на мен една
Кажи за Джерузалем, че и аз го обмислям с един твой адаш, евреец при това, но още малко ме е страх, та затова ще направя пак една разходка до Атон, пък после може и Джерузалем. Дай инфо какво, как, само там ли бяхте, топна ли в морето, дето наш Бойко го утрепал, като ходил на лов за океани, и т.н.
И сложи нещо еврейско за разпивка, само да не е като от оня стар виц, дето вече съм го поствал, що не харедват еврейците
Груйче,нема да се плашиш,както и гида там ни каза-не слушайте какво казват по телевизията и радиото за Израел,ние сме една от най сигурните държави в света.
ще го усетиш,дори във въздуха се улавя спокойствието там.
ако си пребивавал обаче в мюслюманска държава преди да ги посетиш,бая ще те разпитват и преглеждат ,наша птиятелка,заради посещение в Турция я разкостиха на летището от проверки и разпити.
за там си приготви повечко финикийски знаци,че е дебело- 3÷4 пъти Българските цени!
спах в Тел Авив,и денем хоцках
задължително единия ден отдели за дей трип тур до Йерусалим,с местен екскурзовод,чудесно е!
на около интересни са: Яфа,Назарет,Йерусалим,мъртвото море и трип в пустинята ако си фен
за муцане: задължително-фалафели,хумус и Шакшука (почти всички евреи били вегетарианци),-казват там-това е най лесния начин да си здрав .
Така кажи, ний сме хора неграмотни. Но пък ме гризе съмнение коя ли твоя приятелка стара мома ще ми пробуташ кога ме напомпаш и заслепиш. Пооодла си ти.........
Нима се отказа от щерката на 4i40!? Малеей, страх...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Гледай го ти сега!? Аз ти помагам, че да не вземеш да се изложиш - ти ме наричаш "бот". Не зачиташ даровете на Афродита/дето им викат афродизиак/
Наздраве!
Така кажи, ний сме хора неграмотни. Но пък ме гризе съмнение коя ли твоя приятелка стара мома ще ми пробуташ кога ме напомпаш и заслепиш. Пооодла си ти.........
Пак си замислила някое пъклено дело. Бот... аничка!
Гледай го ти сега!? Аз ти помагам, че да не вземеш да се изложиш - ти ме наричаш "бот". Не зачиташ даровете на Афродита/дето им викат афродизиак/
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар