IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !

Добри новини за Тарантул.....Не му трябват гири, лостове, ,бягащи пътеки и бабички...

Наздраве !
    Last edited by RUBLA; 22.02.2018, 16:09. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Добро утро, клиентела на Кръчмата!

Пак завя, пак зафуча ... Зимата не иска да си тръгне.
      Наздраве!.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Ооо,рахат,хубаво си е у дома ,благодарско.

Инак израелите не са лоши хора,просто по някои теми имат различно мислене от масите,и си го устояват упорито.

Не можех да повярвам на очите си как си оставят отключени-колела,мотори,коли,дори жилища.

Но ,като видях 18-годишни девойки,облечни с военни униформи,с автомати да се разхождат по улици и паркове,нещата се подредиха в главата ми

Доста са ти объркани мислите...

Не говоря за това, че глаголът "устоява", пред наречието "упорито" - в твоя случай няма смисъл... Може би си искал да кажеш "отстояват упорито"..., но пък - кой съм аз, за да казвам какво точно казваш? Все пак /мисля/, че си българин, комуто е необходимо да научи и своя /роден?/ език...

Ако това, за което пишеш, видяното в Израел - е висша ценност за теб и не знаеш, то - малко преди ти да се родиш - жилищата почти не се заключваха, а ако се заключваха, то много от тях имаха само по един ключ, който стоеше под изтривалката, пред входната врата...

Нещо повече: не е имало 18-годишни девойки с автомати, които да съблюдават за реда и да всяват ужас или страх от възмездие у крадците...

Оставям встрани смисловото съдържение, което влагаш в израза "18-годишни девойки,облечни с военни униформи,с автомати да се разхождат по улици и паркове", защото - ако такива "се разхождат" - това е, защото самите те са на служба по опазване на реда в страната.

Едва ли, ако някоя 18-годишна тръгне да се разхожда, то тя ще окачи през гърдите си и автомата, който е взела от гвоздея на стената в къщи... ))

Ако все пак това е начинът им "за разхождане" в града, вкл.и с дамската си чанта през нежното рамо и с автомат - на другото - не ми го хвали такъв "ред"!!! Това е по-скоро масова психоза, която може да бъде стимул само и единствено за търсачите на силни усещания от типа "Рамбо"...

Извинявам се за откровенията, но фактите, преди всичко и всички!

Хубав ден, уважаеми дами и господа!

Коментар

• Ооо,рахат,хубаво си е у дома ,благодарско.

Инак израелите не са лоши хора,просто по някои теми имат различно мислене от масите,и си го устояват упорито.

Не можех да повярвам на очите си как си оставят отключени-колела,мотори,коли,дори жилища.

Но ,като видях 18-годишни девойки,облечни с военни униформи,с автомати да се разхождат по улици и паркове,нещата се подредиха в главата ми
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Шалом кръчма!

Мазъл тоф.

Турете нещо за пиене,че ми изтъняха ушите при тия чифути.
            Моля те, без чифутски чуждици!

Те, от резервите на чичо...

и една нашенска...

Наздраве и добре дошъл!

Коментар

• Шалом кръчма!

Мазъл тоф.

Турете нещо за пиене,че ми изтъняха ушите при тия чифути.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Има, има, от Орландовци знак дават.

Мислех, че има други сведущи по въпроса, но щом отново ти вземаш думата, нека да ти кажа мнението ми: в Орландовци - несъразмерно повече са ония, които са "прибрани" по други причини и /вероятно/ - нищожен процент от тях са свързани с повече движения /както е в случая/.

Нали разбра, че лафът с 4-те часа с някакво хапче - не е реалност, а е част от някакъв виц?

Иначе - всички движения съвременната медицина пречислява - НЕ към приближаването- , а точно към отдалечаването от Орландовци.

Това - както винаги казваме тук - е лично и неангажиращо мнение, което не натрапвам на околните!
                Last edited by безимeн; 21.02.2018, 23:02.

Коментар

• Може и да не е актуално, изоставам! Аз да си призная не ги следя. Нямам право да казвам "наздраве" по тоя повод
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Имало промяна с при кампанията с мартениците!!! Казаха ми такъв виц - Тази година мартениците не били по 2 а по 3, - пижо, пенда и дженда.
                    Това, Преци, вече не е актуално. Ще се провежда референдум дали мартеничката занапред да е с Пижо и Пенда или вече да има два вида мартеници: Пижо и Гарабед се държат за ръце; Пенда и Айше прегърнати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak
                      Така е като не си пада по джендър тройките, ще страда. И в единия, и в другия случай. ...
                      Имало промяна с при кампанията с мартениците!!! Казаха ми такъв виц - Тази година мартениците не били по 2 а по 3, - пижо, пенда и дженда.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Твоята информация доста се разминава с тази от лафа... - с онзи, комуто казали, че хапчето виагра докарва потентност до около 4 часа, а той се учудил, защото 4 часа му била само загрявката /прелюдията/ без такова хапче...

Не, че е толкова необходимо, но само за статистиката - има ли друга някаква информация от хора, ползвали виагра?
                        Има, има, от Орландовци знак дават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

И аз това рекох, сърце мъжко чичино не трепка вече, що годинките му подрезоха крилцата. Е, с веягра може се позагрей за две-три минути, но докато се бори с ципа.... на якето, топлината се разнесла у въздуха и отлетяла. Природна закономерност! Наздраве за естествения ред на нещата.

Твоята информация доста се разминава с тази от лафа... - с онзи, комуто казали, че хапчето виагра докарва потентност до около 4 часа, а той се учудил, защото 4 часа му била само загрявката /прелюдията/ без такова хапче...

Не, че е толкова необходимо, но само за статистиката - има ли друга някаква информация от хора, ползвали виагра?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                            Коле, де си? Стига с тоя СКЛАД, разнообрази малко и се появи да сложиш масата и ред, че на някои им е малко пиенето, май . Наздраве с потна!

пп. Като казах ред и се сетих за вица ..
                            Един отишъл на купон и си сътвотили групов секс. Загасили лампите и кой когото хване, ама него все пропускали . И той милият :
                            - Палете лампите! Тука няма ред!
                            Така е като не си пада по джендър тройките, ще страда. И в единия, и в другия случай. Както казва Киркегор, да те оправят - зле, да не те оправят пак е зле. И да те оправят, и да не те оправят все е зле.

Коментар

• Коле, де си? Стига с тоя СКЛАД, разнообрази малко и се появи да сложиш масата и ред, че на някои им е малко пиенето, май . Наздраве с потна!

пп. Като казах ред и се сетих за вица ..
                              Един отишъл на купон и си сътвотили групов секс. Загасили лампите и кой когото хване, ама него все пропускали . И той милият :
                              - Палете лампите! Тука няма ред!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тишината е измамна. Ослушвай се ... Ако не си съвсем оглушал /предвид напредването на годинките/, може чуеш кога изтрака спусъка.
                                Наздраве!

Нямааа меее. Клия се под маасатаа. А в света има поне два-три милиарда маси. Наздраве за пълните маси - отгоре и отдоле им!

Коментар

Working...
                                X