Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Малей че злопаметна. Не си спомням, ама май я докачах на притежание на суджуци. Какво ли ми е наготвила в ответ. Дано не е суджук, щото от тоя, де го отмъкнах ми втръсна веч.
Слабичък съм що съм натрениран. Е, сега се връщам от смазваща 15-минутна тренировка на площадката.
П.П. Наденицата свърши, виното го изляхме ... Дебелото псе наистина се о отопчило. Спирачният му път доста се е удължил. Преди като набиеше спирачни на входа на хола, спираше около средата му. Сега се влачи по паркета по инерция чак до трапезария.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Хубаво е да си имаме "лице" ,което да следи за правописа и препинателните знаци дали са поставени правилно.
(не,че е важно във форума,но явно стар даскал,няма си работа)
за сведение на лицето,бях роден и дори помня,че и тук държахме отключени жилищата си.
ще удостоя "лицето" с мълчание за по нататъчни коментари,с цел избягване на конфликти,често породени от разликите във виждането за нещата от различните поколения.
хубав ден.
Наздраве!
Коментар
-
Сопри се бре, Емиле, глей си живота и не се занимаавй с глупости - ти сам решаваш какво, кога, къде и как, а не някой да ти дава наклон на детеродния орган Иначе при не че няма запетайка - да те скастря и аз, че да ми теглиш и на мен една
Кажи за Джерузалем, че и аз го обмислям с един твой адаш, евреец при това, но още малко ме е страх, та затова ще направя пак една разходка до Атон, пък после може и Джерузалем. Дай инфо какво, как, само там ли бяхте, топна ли в морето, дето наш Бойко го утрепал, като ходил на лов за океани, и т.н.
И сложи нещо еврейско за разпивка, само да не е като от оня стар виц, дето вече съм го поствал, що не харедват еврейцитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Доколкут си спомням Арахната е споменавал, че е с бърз метаболизъм - ящен, но кльощав. Начи ... това дето са открили хамериканците не важи за него.
Наздраве!
Слабичък съм що съм натрениран. Е, сега се връщам от смазваща 15-минутна тренировка на площадката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Хубаво е да си имаме "лице" ,което да следи за правописа и препинателните знаци дали са поставени правилно.
за сведение на лицето,бях роден и дори помня,че и тук държахме отключени жилищата си.
ще удостоя "лицето" с мълчание за по нататъчни коментари,с цел избягване на конфликти,често породени от разликите във виждането за нещата от различните поколения.
хубав ден.
Наздраве!
Нека /като стар даскал/ те успокоя, моето момче: нещата не са трудни, за да ги научиш. Нещо повече: забравяш, че вече можеш /точно тук!/ - да ползваш и интернет... Просто трябва да отделиш време и в тая посока. Обещаваш ли да не се излагаш повече?
Коментар
-
Дубрутру.
хубав ден.
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Пълничките пияндури живеят по-дълго.....
Тва са открили хамерикански изследователи.
пп Сигурно щото по-често ( го ) вдигат наздравици ...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ъхъъ, вероятно и за земетресението, де ви тресна рано сутрината, аз съм виновна!?
Наздраве!
Коментар
-
Нещо не мога разбра майтапа ти с Арахната.
Наздраве!
Тва са открили хамерикански изследователи.
пп Сигурно щото по-често ( го ) вдигат наздравици ...
Наздраве !Last edited by RUBLA; 22.02.2018, 16:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОоо,рахат,хубаво си е у дома ,благодарско.
Инак израелите не са лоши хора,просто по някои теми имат различно мислене от масите,и си го устояват упорито.
Не можех да повярвам на очите си как си оставят отключени-колела,мотори,коли,дори жилища.
Но ,като видях 18-годишни девойки,облечни с военни униформи,с автомати да се разхождат по улици и паркове,нещата се подредиха в главата ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ти провери ли това да не е ехо от къде фуча вчера и разбърка атмосферните слоеве? Като си в центъра, ще внимаваш как фучиш и трещиш, че от Бургас до София разваляш климатичната обстановка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, клиентела на Кръчмата!
Пак завя, пак зафуча ... Зимата не иска да си тръгне.
Наздраве!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Добри новини за Тарантул.....Не му трябват гири, лостове, ,бягащи пътеки и бабички...
Наздраве !Last edited by RUBLA; 22.02.2018, 16:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Добри новини за Тарантул.....Не му трябват гири, лостове, ,бягащи пътеки и бабички...
Наздраве !
Наздраве!Last edited by RUBLA; 22.02.2018, 16:10.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар