Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Чеки да бъзна Тракалото тук, макар да твърди, че не бил съвремник на "окупацията" на Беломорието през ВСВ - да не се окаже по-чичо от чичо направо ще взема да купя една шам шамия от Горния порой на някоя Яна или Жана, както се пее в песента, но да не ме чуе жената, че имаше едно време една жана. Та наздраве с драмска ракия - картинки няма да слагам, че маляшкото ми иде възнанагорно, ама нали е спиртосано - ставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Да видим, правилно ли съм те разбрал:
1. Според теб кучето било окръглено и отлежало. Не е ясно какво точно гарантира това?
2. Едва ли съм фен на подобни експерименти от вида "Морозов" - проверка на подробностите /напред/, докато ти отнасяш наденицата.
3. Сигурен ли си, дали от съседен храст няма да те застигне "приятелският" куршум - поздрав от стопанката, която толкова много обича да бъде прецаквана?
Извън горното, защо не помисли - да кажем - за по-добър сценарий: нещо по-саможертвоготовно от мен и... да кажем - без топки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Хм, то окръглено и отлежало като стопанката. Но щом искаш да провериш, ще те пуснем напред. Дано после не викаш “Кученце, върни ми топките, върни ми ги.“ Наздраве за опитните бели мишлета!
Да видим, правилно ли съм те разбрал:
1. Според теб кучето било окръглено и отлежало. Не е ясно какво точно гарантира това?
2. Едва ли съм фен на подобни експерименти от вида "Морозов" - проверка на подробностите /напред/, докато ти отнасяш наденицата.
3. Сигурен ли си, дали от съседен храст няма да те застигне "приятелският" куршум - поздрав от стопанката, която толкова много обича да бъде прецаквана?
Извън горното, защо не помисли - да кажем - за по-добър сценарий: нещо по-саможертвоготовно от мен и... да кажем - без топки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Моля ти се....
Тарантул не ми трябва за да помага на Църния....
Коментар
-
Ти си мислиш, че можеш да си сътрудничиш с него, ама дали и то /псето/ мисли така? Знаеш ли как точно го е възпитавала? Има едни свирепи, дето първо докопват мъжкото достойнство..., па ти иди после да им говориш за сътрудничество - изобщо няма да те разберат... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
УжасТ...
Не се преуморявай бре !
Кога минавах през парка, гледам некакви дядки дето кършат кокали и пукат стави по уредите на открито...
Бабичките отстрани нежно гледат и трепетно повтарят - още, още....
Наздраве !
Коментар
-
В лека мускулна треска съм. Преди три дни ходих в един парк и там на външните уреди реших да се раздвижа, ама съм се разпуснал твърде тази зима. Глей и ти нещо се не преумориш, че идва време за пресаждане на мушкатата. Наздраве за почивката от почивката!
Не се преуморявай бре !
Кога минавах през парка, гледам некакви дядки дето кършат кокали и пукат стави по уредите на открито...
Бабичките отстрани нежно гледат и трепетно повтарят - още, още....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
няма да си сам
Тарантул не ми трябва за да помага на Църния....
Коментар
-
Ако ще заничам, то ще е да проверя кога суджука останал без дългоцевна охрана. Инак, за дебелото псе също ще има суджук, де. Наздраве за конструктивното сътрудничество!
Ти си мислиш, че можеш да си сътрудничиш с него, ама дали и то /псето/ мисли така? Знаеш ли как точно го е възпитавала? Има едни свирепи, дето първо докопват мъжкото достойнство..., па ти иди после да им говориш за сътрудничество - изобщо няма да те разберат... ))
Коментар
-
Там има едни млади дами, с джогинг-костюмарата, които помагат на закъсалите в раздвижването, но не си попаднал на тях... В Южния, или срещу Националния стадион...
Все пак, мускулната треска трябва да ти е от заничането под храстите, за да търсиш някоя скрита снайпериСКа /габрУУчанка/... Не казвай в кой парк точно ходиш, за да не те изгубим преждевременно като редовен клиент на кръчмата. Аз от "Наздраве" - не съм чувАл да се Фаща мускулна треска..., па и сервитьорките не зная да се разхождат със снайпери между масите...
Коментар
-
В лека мускулна треска съм. Преди три дни ходих в един парк и там на външните уреди реших да се раздвижа, ама съм се разпуснал твърде тази зима. Глей и ти нещо се не преумориш, че идва време за пресаждане на мушкатата. Наздраве за почивката от почивката!
Там има едни млади дами, с джогинг-костюмарата, които помагат на закъсалите в раздвижването, но не си попаднал на тях... В Южния, или срещу Националния стадион...
Все пак, мускулната треска трябва да ти е от заничането под храстите, за да търсиш някоя скрита снайпериСКа /габрУУчанка/... Не казвай в кой парк точно ходиш, за да не те изгубим преждевременно като редовен клиент на кръчмата. Аз от "Наздраве" - не съм чувАл да се Фаща мускулна треска..., па и сервитьорките не зная да се разхождат със снайпери между масите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Направо се газира /както думат тийнейджърите/
Наздраве!
П.П. Как е язвата!? А подаграта!?
Коментар
-
Мдааа, тормозът с филми на ужаса най-ефективен. Навремето съспенса го изографисвали по стените на черквите. Сега го разказват като шегичка. После й се смеят зловещо и гледат последиците с насиняването. Наздраве за чичините неволи! Нема може спи спокойно.
Наздраве!
П.П. Как е язвата!? А подаграта!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Прибира се леля от командировка в странство, ляга на спалнята, обръща се наляво, после надясно, след това по гръб и внезапно подскача: - Кой е спал в леглото ни?!?
4i40.– Да му се не види и матрака с мемори пяна ...
Наздраве!
Коментар
Коментар