Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Dобро утро, Кръчма !
https://m.youtube.com/watch?v=hy06vTfZPeU
Опсобърках !
https://m.youtube.com/watch?v=U-H-IkYP-WE
Хайде на кафето !Last edited by Lelq; 29.03.2018, 10:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И именните дни помня. Мамун беше някъв плевел, ще го хванем да почерпи на Цветница. Чудя се дали и Lelq не беше някакъв гюрлюк, но тя доста потайна - не се издава. Обаче е дама, тоест - цвете. И нея ще я накараме да черпи.
Наздраве!Наздраве, тнм, днес явно ще пием на аванта - аз вчера излъгах жената, че съм на фитнес, та 3 часа пихме с един колега по спортни екипи, та ни гледаха странно у кръчмата и денс съм по-спокоен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ, чиче имал празник, добре че е тнм, та да помни всички тези дребни нещица като отлитащите години. Жив и здрав, чиче, поздравявам те с един виц, пък ти доволно си почерпил
Чичо отива при доктора:
- Докторе, искам да живея 100 години!
- Пушиш ли?
- Не!
- Пиеш ли?
- Не!
- По жени ходиш ли?
- Не!
- И за какво, по дяволите, ти е да живееш 100 години?!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ти пък се правиш на неразбрал.
Обясних ти, че постът ми опитваше да влезе в тона на по-ранния пост на колегата преди мен - с поздрава му на немски език. Ето на - и сватята му те поздравява, че си ме поставил на място с поста ти "от една друга тема"... Т.е. - ако се недосетлив: продължавай да търсиш под ТЕЛЕТО - ВОЛ!
Кое не ти е ясно: избирателно насочената ти към мен забележка, ли?
Та, от кое време се знаем с теб виртуално? Мисля, от края на 2011 година. От темата за Поколението на 30 + годишните. За тези години доста удари под кръста сме си нанесли. Кой повече, кой по-малко, в никакъв случай не сме си останали длъжни един на друг. Сега целта ми е друга. Ще ти дам непоискан съвет, макар да знам, че си по-голям от мен на години и не върви някак по-младите, да учат по-зрелите. Ще оправдая нахалството си с това, че съм по-мъдра от теб.
Кръчмата е място за забавление. Тук, в лежерната атмосфера на споделената чаша хубаво питие и приятна компания, се допускат и по-фриволния прояви на хумор. Ако някой се почувства обиден, първо си поема дълбоко дъх, издиша, преглъща и чак после отговаря на съответния коментар, в идентичният тон. Щото в Кръчмата на първо място не са правила, а търпимостта. Понякога направо се чудя как някои клиенти на Кръчмата ме издържат.
Това е моят съвет - почувстваш ли се засегнат и обиден от нечии писания, изчакай с отговора. След това погледни доброномерено и с чувство на хумор към написано, защото съм сигурна, че никой от пияниците не иска да те засегне умишлено. Прекалената чувствителност не е препоръчителна при употребата на алкохол, че дори тя да е виртуална.
Относно това, че всеки има право на своят кът в Кръчмата - прав си, много си прав. Само че ако не свалиш своят праг на търпимост ми се струва, че ще си доста самотен там.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ, чиче имал празник, добре че е тнм, та да помни всички тези дребни нещица като отлитащите години. Жив и здрав, чиче, поздравявам те с един виц, пък ти доволно си почерпил
Чичо отива при доктора:
- Пушиш ли?
- Не!
- Пиеш ли?
- Не!
- По жени ходиш ли?
- Не!
- И за какво, по дяволите, ти е да живееш 100 години?!?
Наздраве !
Коментар
-
Я, чиче имал празник, добре че е тнм, та да помни всички тези дребни нещица като отлитащите години. Жив и здрав, чиче, поздравявам те с един виц, пък ти доволно си почерпил
Чичо отива при доктора:
- Пушиш ли?
- Не!
- Пиеш ли?
- Не!
- По жени ходиш ли?
- Не!
- И за какво, по дяволите, ти е да живееш 100 години?!?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Добре де, таз по-естествена ли е? Чиче, кльопай!
Таз луничава, трябва да е естествена. Гуляй, Чичко!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Девойчето хубаво, ама не е натурално червенокосо. Което не пречи да докара екстрасистоли на 4i40, да ни е жив и здрав още дълги години!
Наздраве!
Таз луничава, трябва да е естествена. Гуляй, Чичко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Мечо
Коментар
-
Кои възможности - твоите или моите!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ееее, така е Како, желанията се разминават с възможностите.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не бре....с тава баница черпя....Щот годините си минават - таз година една тава, догодина половин....Ще хапна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Оооо чичката, пардон, дядката рожденик лий? Да е жив и здрав докато черпи. Чакаме дюлевката. Подарък ще има от ирисш оператора кога ми се оправи връзката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Айде сега, пинизи! Прецакало се било! Признай, че си влезнал преди всички и затискаш вратата, да пиеш сам!
Коментар
Коментар