Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес 4i40 трябва да почерпи.
От мен пожелания за здраве и физическо и умствено дълголетие, а съболезнованията оставям да му ги поднесе Арахната!
Наздраве!
Коментар
-
Може ли да откаже човек .....
Сипвайте си....
От бутилка дюлева, смокинена и стара стара грозданка...
За Лелчето червено вино, за Тракатрак водка...за Грую - Джемисънче.....( Както съм тръгнал да угаждам - Тянка ще се влачи по колене до вкъщи от толкова пиене...)
Мезетата от Колето...сметката на лични....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Чи аз фчера черпих....
Алоо, ало....връзката пращи...не се чува нищо....
Наздравееее !!!
Наздраве, за твое здраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес 4i40 трябва да почерпи.
От мен пожелания за здраве и физическо и умствено дълголетие, а съболезнованията оставям да му ги поднесе Арахната!
Наздраве!
Алоо, ало....връзката пращи...не се чува нищо....
Наздравееее !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНещо се лрецака, та от компа не мога да влизам да коментирам, така че Кака да изрече заклинанието на обратно, за да мога пак да се оплаквам от нейната стиснатост, което за габроука си е голема фалба. Наздраве!
Айде сега, пинизи! Прецакало се било! Признай, че си влезнал преди всички и затискаш вратата, да пиеш сам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Леле, тая стисня ми пробута гола водица. Не тъй срам! Не се обяснявай, предварително ти казвам, видно е, че не е водка, а водичка.
Наздраве!
П.П. Ко стана с ирландския оператор!? Днес е момента да зарадваш 4i40 с известие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ти пък се правиш на неразбрал.
Обясних ти, че постът ми опитваше да влезе в тона на по-ранния пост на колегата преди мен - с поздрава му на немски език. Ето на - и сватята му те поздравява, че си ме поставил на място с поста ти "от една друга тема"... Т.е. - ако се недосетлив: продължавай да търсиш под ТЕЛЕТО - ВОЛ!
Кое не ти е ясно: избирателно насочената ти към мен забележка, ли?
Коментар
-
Пак не си разбрал. Намеквам, че чуждите езици в кръчмата не предразполагат общуването, а само извикват недоразумения. Алкохолните такива са ни достатъчно.
Ти пък се правиш на неразбрал.
Обясних ти, че постът ми опитваше да влезе в тона на по-ранния пост на колегата преди мен - с поздрава му на немски език. Ето на - и сватята му те поздравява, че си ме поставил на място с поста ти "от една друга тема"... Т.е. - ако се недосетлив: продължавай да търсиш под ТЕЛЕТО - ВОЛ!
Кое не ти е ясно: избирателно насочената ти към мен забележка, ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Стига си мрънкал бре...
Гола, но поне е студена...
пп Щот ако е някоя топла, света вода, ненапита...кво пъ я праиш....Пак до стария, болнав и беззъб чичка шъ опреш...
Наздраве за топлите... !
Коментар
-
Леле, тая стисня ми пробута гола водица. Не тъй срам! Не се обяснявай, предварително ти казвам, видно е, че не е водка, а водичка.
Гола, но поне е студена...
пп Щот ако е някоя топла, света вода, ненапита...кво пъ я праиш....Пак до стария, болнав и беззъб чичка шъ опреш...
Наздраве за топлите... !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧерпя Арахната, поради неговата компетенция, проявена в една друга тема.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Учтивото обръщение към една дама /дори сервитьорка!/ във Франция не е признак на лигавене, нито пък ти дава основания да правиш аналогии с бордей...
Всяка сервитьорка за французите е госпожица /мадмоазель/, независимо от нейната възраст... Това е начин на изразяване, а също и /бих казал/ - вид признание към младостта на всяка дама.
Шегите са солени, особено тенденционно поднесените, а също и тия, които раздуват необосновано митовете и легендите, които са далеч от истината, действителността и морала в дадена страна.
Коментар
Коментар