If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не само ще оди, ами може и да я галят, по главата де, като банкянския херой Аз с пурите съм скаран, ама на пълнолетно виски и мома не прощавам, макар че при момите и малко педофил падам, може би щото съм чел "Лолита" в юношеството си (тийнейджърските години за по-младата аудитория, която ни чете). Днес какви полуабитуриентки видях - слънчица, ама май бяха прокурорски
Оф, абе отплеснах се, явно имам нужда от почивка, че последната беше кратка и искам още. И още. Я наздраве!
За теб прокурорски вероятно са под 38. Ама глей да имаш пет години запас на външен вид, че някои се правят на по-зрели. Наздраве за дръзновената младеж!
П.п. Грешка, това за Чиче беше, ама и ти си вземай поука за кога стигнеш неговите годинки.
Абе признай си,че си на Wi-Fi на някой от горната махала.Или ти е паднал мобилния на под 128, ако си прекалил с гледането на леки филми(или клипове) и къщето ти е последно преди голямата просека!
Имам два мобилни по 6000 мб, а общо вероятно към три хиляди да ползвам. Ного ме яд. И сега се задържам по вилата, та освен от хамака да се разсейвам с някое парче, почти нищо друго не ми се джитка.
Море, слънце, платна, реещи се птици, вълни, съдбовност и безвремие, свобода, шир, любов, усмивка, светлина, нега, отплаване, хоризонт, премеждия, превъзмогване, завръщане, тя ме чака, платната ще са над нас ...
Лели, ти ме разбиваш!
Sail away with me honey
I put my heart in your hands
Sail away with me honey now, now, now
Sail away with me
What will be will be
I wanna hold you now
Виждам голямо развитие у Лелчето.....От червено вино мина на старо уиски и млади димящи ....пури.... Поне масата запази .
Наздраве !
пп Кът се замисли човек що пък не...Ще оди при папата .....
Приятен ден !
Не само ще оди, ами може и да я галят, по главата де, като банкянския херой Аз с пурите съм скаран, ама на пълнолетно виски и мома не прощавам, макар че при момите и малко педофил падам, може би щото съм чел "Лолита" в юношеството си (тийнейджърските години за по-младата аудитория, която ни чете). Днес какви полуабитуриентки видях - слънчица, ама май бяха прокурорски
Оф, абе отплеснах се, явно имам нужда от почивка, че последната беше кратка и искам още. И още. Я наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не маааа, компа на вилата се развали от студа и още не съм го спретнал. Та го карам допотопно с два смартфона. Но на тях не ми е кеф. Даже парчетата, дето ги пускате едвам ги изслушва м. Наздраве за големите екрани!
Та го карам допотопно с два смартфона............ Даже парчетата, дето ги пускате едвам ги изслушва м....
Абе признай си,че си на Wi-Fi на някой от горната махала.Или ти е паднал мобилния на под 128, ако си прекалил с гледането на леки филми(или клипове) и къщето ти е последно преди голямата просека!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар