IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не само ще оди, ами може и да я галят, по главата де, като банкянския херой Аз с пурите съм скаран, ама на пълнолетно виски и мома не прощавам, макар че при момите и малко педофил падам, може би щото съм чел "Лолита" в юношеството си (тийнейджърските години за по-младата аудитория, която ни чете). Днес какви полуабитуриентки видях - слънчица, ама май бяха прокурорски

Оф, абе отплеснах се, явно имам нужда от почивка, че последната беше кратка и искам още. И още. Я наздраве!
    За теб прокурорски вероятно са под 38. Ама глей да имаш пет години запас на външен вид, че някои се правят на по-зрели. Наздраве за дръзновената младеж!
    П.п. Грешка, това за Чиче беше, ама и ти си вземай поука за кога стигнеш неговите годинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ми, като не си го завивал
      Трябваше си лягам с него.
      А като ме няма, да ми топли леглото.
      Наздраве за най- добрия приятел на човека - компа!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Абе признай си,че си на Wi-Fi на някой от горната махала.Или ти е паднал мобилния на под 128, ако си прекалил с гледането на леки филми(или клипове) и къщето ти е последно преди голямата просека!
        Имам два мобилни по 6000 мб, а общо вероятно към три хиляди да ползвам. Ного ме яд. И сега се задържам по вилата, та освен от хамака да се разсейвам с някое парче, почти нищо друго не ми се джитка.

Коментар

Море, слънце, платна, реещи се птици, вълни, съдбовност и безвремие, свобода, шир, любов, усмивка, светлина, нега, отплаване, хоризонт, премеждия, превъзмогване, завръщане, тя ме чака, платната ще са над нас ...
          Лели, ти ме разбиваш!

Sail away with me honey
          I put my heart in your hands
          Sail away with me honey now, now, now
          Sail away with me
          What will be will be
          I wanna hold you now

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Виждам голямо развитие у Лелчето.....От червено вино мина на старо уиски и млади димящи ....пури.... Поне масата запази .

Наздраве !

пп Кът се замисли човек що пък не...Ще оди при папата .....

Приятен ден !
            Не само ще оди, ами може и да я галят, по главата де, като банкянския херой Аз с пурите съм скаран, ама на пълнолетно виски и мома не прощавам, макар че при момите и малко педофил падам, може би щото съм чел "Лолита" в юношеството си (тийнейджърските години за по-младата аудитория, която ни чете). Днес какви полуабитуриентки видях - слънчица, ама май бяха прокурорски

Оф, абе отплеснах се, явно имам нужда от почивка, че последната беше кратка и искам още. И още. Я наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Чаша старо уиски, масата в ъгъла, димяща пура .... Добра нощ и лека нощ, Кръчма! В тишина, като за мрак
              Виждам голямо развитие у Лелчето.....От червено вино мина на старо уиски и млади димящи ....пури.... Поне масата запази .

Наздраве !

пп Кът се замисли човек що пък не...Ще оди при папата .....

Приятен ден !

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=rkB5bM_54sc

Коментар

• Добро и усмихнато утро! Вън много свежо

Коментар

• Чаша старо уиски, масата в ъгъла, димяща пура .... Добра нощ и лека нощ, Кръчма! В тишина, като за мрак

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не маааа, компа на вилата се развали от студа и още не съм го спретнал. Та го карам допотопно с два смартфона. Но на тях не ми е кеф. Даже парчетата, дето ги пускате едвам ги изслушва м. Наздраве за големите екрани!
                      Ми, като не си го завивал

Коментар

• Наздраве за Лека нощ!

Владимир Высоцкий – Случай в ресторане - https://www.youtube.com/watch?v=QC0l9l7HOq8

... Он все больше хмелел. Я за ним по пятам.--- Только в самом конце разговора Я обидел его, я сказал: - Капитан! Никогда ты не будешь майором!....
                        Last edited by SPART; 27.04.2018, 00:02.
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Сипете ....
                          Може и да или да запалим , по един джойнт. https://www.youtube.com/watch?v=y51YV-sTL4U

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                            Та го карам допотопно с два смартфона............ Даже парчетата, дето ги пускате едвам ги изслушва м....
                            Абе признай си,че си на Wi-Fi на някой от горната махала.Или ти е паднал мобилния на под 128, ако си прекалил с гледането на леки филми(или клипове) и къщето ти е последно преди голямата просека!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Сипете ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Пак в изолатора, а? Нещо си съгрешил пред tnm
                                Не маааа, компа на вилата се развали от студа и още не съм го спретнал. Та го карам допотопно с два смартфона. Но на тях не ми е кеф. Даже парчетата, дето ги пускате едвам ги изслушва м. Наздраве за големите екрани!

Коментар

Working...
                                X