If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начи, днес само песни и те така. Отивам на кръчма при Попа, нали вече никой не знае кой е Патриарх Евтимий, щото това се не търпи. Дано барем Тракчо тури нещо на масата, че ще изгоним клиентелата - песни, песни, ама без пиенйе не върви Наздраве!
Музиката не пречи на пиенето! Даже се препоръчва! Освен това, ние сме си в нашето сепаре . Ти в твойто , като пуснеш перденцата , някой да ти казва нещо?
Работи си на спокойствие и на воля, но без излишества!
Нищо няма да ни избяга.
Пък и това, което ти пратих, си иска волумето. Да се слуша у дома на дивана с чаша хубаво питие.
Това е сайтът на групата. СИЛУЕТ
За съжаление разредиха изявите в София. Някога дори съм ходел по крубове заради тях. Ех! Ма те бяха още дечица. Само кака Мариана (русичката) беше по-намаана, Марийчето (с тъмната коса във видеото) ходеше с раста плитчици и го даваше много отворена на вид, но като я заговориш се изчервяваше и свеждаше очи. Бате Марто биеше тупаните така яко, че коронният му номер беше да спука някой, та следваше яко лепене. Боги дърпа здраво жици, по едно време тръгна по свои собствени творчески изяви, но видимо пак се е върнал, а кака Михаела е на цигу-мигу.
Да пием за работата, която се върши с чалъм, носи резултати и е увертюра към хубави изживявания!
Начи, днес само песни и те така. Отивам на кръчма при Попа, нали вече никой не знае кой е Патриарх Евтимий, щото това се не търпи. Дано барем Тракчо тури нещо на масата, че ще изгоним клиентелата - песни, песни, ама без пиенйе не върви Наздраве!
Сереозните пиячи сме в почивка подир празниците. По-надвечер ще се фключим в напиването.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ми аз вечерта ще мога да я чуя и да отговоря подобаващо, че малко се разработих. Дано не загубиш интерес до тогава, че е много готино
Работи си на спокойствие и на воля, но без излишества!
Нищо няма да ни избяга.
Пък и това, което ти пратих, си иска волумето. Да се слуша у дома на дивана с чаша хубаво питие.
Това е сайтът на групата. СИЛУЕТ
За съжаление разредиха изявите в София. Някога дори съм ходел по крубове заради тях. Ех! Ма те бяха още дечица. Само кака Мариана (русичката) беше по-намаана, Марийчето (с тъмната коса във видеото) ходеше с раста плитчици и го даваше много отворена на вид, но като я заговориш се изчервяваше и свеждаше очи. Бате Марто биеше тупаните така яко, че коронният му номер беше да спука някой, та следваше яко лепене. Боги дърпа здраво жици, по едно време тръгна по свои собствени творчески изяви, но видимо пак се е върнал, а кака Михаела е на цигу-мигу.
Да пием за работата, която се върши с чалъм, носи резултати и е увертюра към хубави изживявания!
ЕХ! Тези момчешки банди, които карат погледите на какичките да блестят, коленете им да притреперват, а самите те да стават разконцентрирани и романтично отнесени!
И всичко това заради нежния и измамен глас на някой сладък хубавляк или тренирано изгарящ поглед зад уж небрежно паднали кичури.
Колко беше хубаво да си нейде наблизо в такива моменти!
Ех, младост!
Защо си тъй буйна и ненаситна, а бързаш да ни оставиш?!
Мани ги тия бойбендове! Ето как изглежда огледалния образ през моите очи СИЛУЕТ “Hurt U”
Наздраве!
Ми аз вечерта ще мога да я чуя и да отговоря подобаващо, че малко се разработих. Дано не загубиш интерес до тогава, че е много готино
ЕХ! Тези момчешки банди, които карат погледите на какичките да блестят, коленете им да притреперват, а самите те да стават разконцентрирани и романтично отнесени!
И всичко това заради нежния и измамен глас на някой сладък хубавляк или тренирано изгарящ поглед зад уж небрежно паднали кичури.
Колко беше хубаво да си нейде наблизо в такива моменти!
Ех, младост!
Защо си тъй буйна и ненаситна, а бързаш да ни оставиш?!
Мани ги тия бойбендове! Ето как изглежда огледалния образ през моите очи СИЛУЕТ “Hurt U”
Наздраве!
И ти ли бе, Начев?!?? Защо не гледаш духовното, ми си наблегнал на ящното? Ако беше пил на гладно, най-много под масата да беше паднал. А сега в леглото под вещите погледи на медицинските ...... бравчедки и племеннички.
Грую, покрай тез посолства, май връзкарче си го давал, признай, ние няма да издаваме))) ще пазиме тайна тука у форумо))) Шегувам се ама покрай абитурентските години имам някакви спомени измежду съучениците като се напъваха кой къде да се набута да избута 'службата' ))) Иначе не е лошо малко казарма за мамини синчета че дори и щерки, както каза Леля, то не е страшно няколко месеца без фейсбуци, и малко да кацнат на земята ))) пък ако ще и трудова повинност, поне малко занаят да хванат. Май е имало такъв почин още преди втората световна, но ти по-ше знаеш по кое време е било понеже се интересуваш от историята
Ъхъ, връзкарче - стандартно поделение на прееваните връзкари Ама вярно с връзки влязох в него, щото ме толагаха вече половин година и щях да пропусна кандидатстудентските изпити следващата година - аз съм от малкото, дето с желание са отишли първо в казарма, щото така смятах за правилно. Сега на такива като мен съвсем резонно им викат тъпаци.
За Трудови войски съм на 100% За -това е от малкото положителни неща на онзи селски сатрап Стамболийски, който незнайно защо е "кръстник" на цял град и улици/булеварди в почти всяко населено място! Ама трудовите войски вървят ръка за ръка с Оранжевата гвардия, та не се знае, знае ли се
Иначе то и сега си има Трудови войски, ама им викат Work and Travel in the USA Както е казал другарят Сталин в онзи виц - Доброволно и с песен
Как може да се накара котка да яде горчица? Американецът хваща котката, отваря ѝ устата и набутва вътре горчицата. Котката ръмжи, но яде.
Руснакът протестира:
- Това е насилие!
Французинът взима салам, прави дупка в средата му и напъхва вътре горчицата. Котката го изяжда.
Руснакът протестира:
- Това е измама!
- Е, тогава ти го направи да те видим! - в един глас казват двамата.
Руснакът хваща котката, намазва ѝ дупето с горчица. Котката вие от болка и се ближе отзад.
Руснакът:
- Ето така се прави. Доброволно и с песен...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Гледам, че и Чичи пострадал по аналогичен начин.
Аз пък си помислих, че съм наказан свише, че ходя против волята си да се мешам с младите пинкфлойдовци.
Живот! Докато печелиш и губиш, не знаеш какво губиш и печелиш!
И ти ли бе, Начев?!?? Защо не гледаш духовното, ми си наблегнал на ящното? Ако беше пил на гладно, най-много под масата да беше паднал. А сега в леглото под вещите погледи на медицинските ...... бравчедки и племеннички.
Гледам, че и Чичи пострадал по аналогичен начин.
Аз пък си помислих, че съм наказан свише, че ходя против волята си да се мешам с младите пинкфлойдовци.
Коментар