Язека имам и растителни прекори. Затова си трай, стискайте зъби, трий ядно ръчички, скуби си косите, посипи си главата с пепел и плюй ЗАД гърба си докато си закллючила показалец и среден пръст на две ръце и два крака. Пауловнията ми сека година измръзва и покарва отдолу. Преди малко ошатках новото стъбло, но добре че и друго има. Хванаха ме некои съмнения, ала може да не си само ти де пали огъна под казана. И една лозичка с тримера срезах, но пак покарала. Затова пък половин магнолия, японско кленче и касис измръзнали или засъхнали. Спри се! Не тормози родата си, демек другите дръвчета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqКът стана дума за мъже, се чудя що махнаха казармата?! Трябваше даже и за жените да е задължителна! Сега, как да си събера целият багаж в някакви определени размери и срокове ? Извън тях, било свръх, а според мен даже е недостатъчно. Ама много любезно ми отказват да преговаряме Та сега обмислям да скоча в дънките и кецките и там да заформям багаж, обаче подозирам, че на връщане проблемът ще е същиятТа с кецки и дънки е шест (y) може и някое тънко якенце
за всеки случай. щото то сега и времето стана изменчиво)) И горе доле ще е под 10 кг.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГруюГлей как сами си отгворихте на въпроса с къткатането - вместо кът-кът-кът-кудкудяк, директно за казармата отворихте лафа Сега влизам в среща, иначе считам, че едно 90% от мъжете искат казармата - повечето нямат момчета, а тези, които имат, са или емигрантит, или джендъри, та им е все тая. Затова и си искаме казармата - много е готино да видиш, че и друг се е прецакал, та не си останал ти, като последен набор. Иначе казармата е утопия, обаче пък от друга страна - перфектен начин да се усвоят едни пари за потягане на старите поделения. В някакъв момент Баце ще се навие. като свърши парата за санирането и реши да прави нови популистки неща. Наздраве за казармата - спомени, ех, особено от едни двойки на чешкото посолство, преди това на швейцарското и особено прецаквацията на китайското, дето толкова се гласях за него, тъкмо се доредих и ес оказа, че ваканцията свършила, та момата вече я нямало..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Гледам, че и Чичи пострадал по аналогичен начин.
Аз пък си помислих, че съм наказан свише, че ходя против волята си да се мешам с младите пинкфлойдовци.
Мир на душите!
Да се помолим за избавлението
Живот! Докато печелиш и губиш, не знаеш какво губиш и печелиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Вистерията тръгна нагоре. Тамън се бех у-съмнил, че и ней пакости и наричания си правила, ама ти отслабва силата кога вземеш да сготвиш несчо. Каке, глей си кухнята, ама недей висна над големия казан. Много дълбок и вземеш съ подлъзнеш и накиснеш в него. После ще трябва коментирам, че си сготвила мокра кокошка. Наздраве за инцидентите с благоприятен изход.
Наздраве!
П.П. И моята глициния твърде добре се развива. Явно и тази година няма да цъфти, но се надявам догодина да й видя красотите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Споменавах те мимоходом тея дни. Само се подкисели или вече и подаграта се обажда!?
Наздраве!
Коментар
-
Глей как сами си отгворихте на въпроса с къткатането - вместо кът-кът-кът-кудкудяк, директно за казармата отворихте лафаСега влизам в среща, иначе считам, че едно 90% от мъжете искат казармата - повечето нямат момчета, а тези, които имат, са или емигрантит, или джендъри, та им е все тая. Затова и си искаме казармата - много е готино да видиш, че и друг се е прецакал, та не си останал ти, като последен набор.
Иначе казармата е утопия, обаче пък от друга страна - перфектен начин да се усвоят едни пари за потягане на старите поделения. В някакъв момент Баце ще се навие. като свърши парата за санирането и реши да прави нови популистки неща.
Наздраве за казармата - спомени, ех, особено от едни двойки на чешкото посолство, преди това на швейцарското и особено прецаквацията на китайското, дето толкова се гласях за него, тъкмо се доредих и ес оказа, че ваканцията свършила, та момата вече я нямалоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Сакън, не мой нагазва в това блато! Ще има цял ден да четем спомени, богато подкрепени от тежки обвинения и сърцераздирателни жалби.
Наздраве!
П.П. И в казармата да ни пратят, пак не можем се справи с проблемите, де ни ги създава пространствената интелигентност. Аз по принуда успях да я култивирам на някакво поносимо ниво, ама кога стане въпрос за подреждане на багажника на афтомобила, по-едрата 1/3-та е виртуоз, а аз тъна в неговата сянка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Кът стана дума за мъже, се чудя що махнаха казармата?! Трябваше даже и за жените да е задължителна! Сега, как да си събера целият багаж в някакви определени размери и срокове ? Извън тях, било свръх, а според мен даже е недостатъчно. Ама много любезно ми отказват да преговарямеТа сега обмислям да скоча в дънките и кецките и там да заформям багаж, обаче подозирам, че на връщане проблемът ще е същият
Наздраве!
П.П. И в казармата да ни пратят, пак не можем се справи с проблемите, де ни ги създава пространствената интелигентност. Аз по принуда успях да я култивирам на някакво поносимо ниво, ама кога стане въпрос за подреждане на багажника на афтомобила, по-едрата 1/3-та е виртуоз, а аз тъна в неговата сянка.Last edited by tnm; 08.05.2018, 09:32.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Lelq!
Затваряш Кръчмата, отваряш Кръчмата ... Гледам, Преци ти прави компания, сега и аз се фключвам. А мъжете кът станаха. Дойде време да се чудим да къткаме ли, други мерки ли да вземаме!?
Наздраве!Та сега обмислям да скоча в дънките и кецките и там да заформям багаж, обаче подозирам, че на връщане проблемът ще е същият
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Кафе
https://m.youtube.com/watch?v=nmK5X4KtSzA
Затваряш Кръчмата, отваряш Кръчмата ... Гледам, Преци ти прави компания, сега и аз се фключвам. А мъжете кът станаха. Дойде време да се чудим да ги къткаме ли, други мерки ли да вземаме!?
Наздраве!Last edited by tnm; 08.05.2018, 09:16.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
то не е някаква ултра философия, прости трябва да внимаваш да направиш толкова топлина, колкото ти е голямо печивото - виждал съм в една и съща пещ да се пекат и едно, и пет агнетаТренировка му е майката, също като с пиененто. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар