IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Язека имам и растителни прекори. Затова си трай, стискайте зъби, трий ядно ръчички, скуби си косите, посипи си главата с пепел и плюй ЗАД гърба си докато си закллючила показалец и среден пръст на две ръце и два крака. Пауловнията ми сека година измръзва и покарва отдолу. Преди малко ошатках новото стъбло, но добре че и друго има. Хванаха ме некои съмнения, ала може да не си само ти де пали огъна под казана. И една лозичка с тримера срезах, но пак покарала. Затова пък половин магнолия, японско кленче и касис измръзнали или засъхнали. Спри се! Не тормози родата си, демек другите дръвчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
      Кът стана дума за мъже, се чудя що махнаха казармата?! Трябваше даже и за жените да е задължителна! Сега, как да си събера целият багаж в някакви определени размери и срокове ? Извън тях, било свръх, а според мен даже е недостатъчно. Ама много любезно ми отказват да преговаряме Та сега обмислям да скоча в дънките и кецките и там да заформям багаж, обаче подозирам, че на връщане проблемът ще е същият
      Там е по-толо от тук, От средата на май до към началото на юни жегата е поносима, след това е неприятна Та с кецки и дънки е шест (y) може и някое тънко якенце за всеки случай. щото то сега и времето стана изменчиво)) И горе доле ще е под 10 кг.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую
        Глей как сами си отгворихте на въпроса с къткатането - вместо кът-кът-кът-кудкудяк, директно за казармата отворихте лафа Сега влизам в среща, иначе считам, че едно 90% от мъжете искат казармата - повечето нямат момчета, а тези, които имат, са или емигрантит, или джендъри, та им е все тая. Затова и си искаме казармата - много е готино да видиш, че и друг се е прецакал, та не си останал ти, като последен набор. Иначе казармата е утопия, обаче пък от друга страна - перфектен начин да се усвоят едни пари за потягане на старите поделения. В някакъв момент Баце ще се навие. като свърши парата за санирането и реши да прави нови популистки неща. Наздраве за казармата - спомени, ех, особено от едни двойки на чешкото посолство, преди това на швейцарското и особено прецаквацията на китайското, дето толкова се гласях за него, тъкмо се доредих и ес оказа, че ваканцията свършила, та момата вече я нямало..
        Грую, покрай тез посолства, май връзкарче си го давал, признай, ние няма да издаваме))) ще пазиме тайна тука у форумо))) Шегувам се ама покрай абитурентските години имам някакви спомени измежду съучениците като се напъваха кой къде да се набута да избута 'службата' ))) Иначе не е лошо малко казарма за мамини синчета че дори и щерки, както каза Леля, то не е страшно няколко месеца без фейсбуци, и малко да кацнат на земята ))) пък ако ще и трудова повинност, поне малко занаят да хванат. Май е имало такъв почин още преди втората световна, но ти по-ше знаеш по кое време е било понеже се интересуваш от историята
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Гледам, че и Чичи пострадал по аналогичен начин.
          Аз пък си помислих, че съм наказан свише, че ходя против волята си да се мешам с младите пинкфлойдовци.

Мир на душите!
          Да се помолим за избавлението

Живот! Докато печелиш и губиш, не знаеш какво губиш и печелиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Вистерията тръгна нагоре. Тамън се бех у-съмнил, че и ней пакости и наричания си правила, ама ти отслабва силата кога вземеш да сготвиш несчо. Каке, глей си кухнята, ама недей висна над големия казан. Много дълбок и вземеш съ подлъзнеш и накиснеш в него. После ще трябва коментирам, че си сготвила мокра кокошка. Наздраве за инцидентите с благоприятен изход.
            ​​​​​​
            Нивгаж наричания против китки и животни / с изключение на паяците/ няма да направя. Против Природата не трябва да се рита /с малки изключения - може/
            Наздраве!

П.П. И моята глициния твърде добре се развива. Явно и тази година няма да цъфти, но се надявам догодина да й видя красотите.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Споменавах те мимоходом тея дни. Само се подкисели или вече и подаграта се обажда!?
              Наздраве!
              Вистерията тръгна нагоре. Тамън се бех у-съмнил, че и ней пакости и наричания си правила, ама ти отслабва силата кога вземеш да сготвиш несчо. Каке, глей си кухнята, ама недей висна над големия казан. Много дълбок и вземеш съ подлъзнеш и накиснеш в него. После ще трябва коментирам, че си сготвила мокра кокошка. Наздраве за инцидентите с благоприятен изход.
              ​​​​​​

Коментар

• Глей как сами си отгворихте на въпроса с къткатането - вместо кът-кът-кът-кудкудяк, директно за казармата отворихте лафа Сега влизам в среща, иначе считам, че едно 90% от мъжете искат казармата - повечето нямат момчета, а тези, които имат, са или емигрантит, или джендъри, та им е все тая. Затова и си искаме казармата - много е готино да видиш, че и друг се е прецакал, та не си останал ти, като последен набор.
                Иначе казармата е утопия, обаче пък от друга страна - перфектен начин да се усвоят едни пари за потягане на старите поделения. В някакъв момент Баце ще се навие. като свърши парата за санирането и реши да прави нови популистки неща.

Наздраве за казармата - спомени, ех, особено от едни двойки на чешкото посолство, преди това на швейцарското и особено прецаквацията на китайското, дето толкова се гласях за него, тъкмо се доредих и ес оказа, че ваканцията свършила, та момата вече я нямало
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Сакън, не мой нагазва в това блато! Ще има цял ден да четем спомени, богато подкрепени от тежки обвинения и сърцераздирателни жалби.
                  Наздраве!

П.П. И в казармата да ни пратят, пак не можем се справи с проблемите, де ни ги създава пространствената интелигентност. Аз по принуда успях да я култивирам на някакво поносимо ниво, ама кога стане въпрос за подреждане на багажника на афтомобила, по-едрата 1/3-та е виртуоз, а аз тъна в неговата сянка.
                  Това е егати огромната пазарна ниша .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Кът стана дума за мъже, се чудя що махнаха казармата?! Трябваше даже и за жените да е задължителна! Сега, как да си събера целият багаж в някакви определени размери и срокове ? Извън тях, било свръх, а според мен даже е недостатъчно. Ама много любезно ми отказват да преговаряме Та сега обмислям да скоча в дънките и кецките и там да заформям багаж, обаче подозирам, че на връщане проблемът ще е същият
                    Сакън, не мой нагазва в това блато! Ще има цял ден да четем спомени, богато подкрепени от тежки обвинения и сърцераздирателни жалби.
                    Наздраве!

П.П. И в казармата да ни пратят, пак не можем се справи с проблемите, де ни ги създава пространствената интелигентност. Аз по принуда успях да я култивирам на някакво поносимо ниво, ама кога стане въпрос за подреждане на багажника на афтомобила, по-едрата 1/3-та е виртуоз, а аз тъна в неговата сянка.
                    Last edited by tnm; 08.05.2018, 09:32.
                    Мечо

Коментар

Добро утро, Lelq!

Затваряш Кръчмата, отваряш Кръчмата ... Гледам, Преци ти прави компания, сега и аз се фключвам. А мъжете кът станаха. Дойде време да се чудим да къткаме ли, други мерки ли да вземаме!?
                      Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                        Добро утро! Кафе
                        https://m.youtube.com/watch?v=nmK5X4KtSzA
                        Добро утро, Lelq!

Затваряш Кръчмата, отваряш Кръчмата ... Гледам, Преци ти прави компания, сега и аз се фключвам. А мъжете кът станаха. Дойде време да се чудим да ги къткаме ли, други мерки ли да вземаме!?
                        Наздраве!
                        Last edited by tnm; 08.05.2018, 09:16.
                        Мечо

Коментар

• Dobro утро. И леко начало на седмицата за който сега я започва, след празниците))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Добро утро! Кафе
                            https://m.youtube.com/watch?v=nmK5X4KtSzA

Коментар

• Dобра нощ и лека нощ!
                              https://m.youtube.com/watch?v=HCm6gR...ature=youtu.be

Забравих Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

то не е някаква ултра философия, прости трябва да внимаваш да направиш толкова топлина, колкото ти е голямо печивото - виждал съм в една и съща пещ да се пекат и едно, и пет агнета Тренировка му е майката, също като с пиененто. Наздраве!
                                Ъхъ, така си е. Затова съм решила да съм на принципа "проба - грешка" докато се получи.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X