IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това на заяждане малко ми прилича или се бъркам!?
    Наздраве!

П.П. Загледах се Разгледай мнение. Малейй, кви глупости сме писали преди 6 години. Прелистих няколко страници - голям смях
    Нема заяждане , има само распускане. Но зависи кой как го приема.

Коментар

• Уффф!
      За сетен път констатирам, че около Евровизия в душата ми избуяват разни нездрави и трудно обясними страсти.
      Имам известно предположние за причините, които пораждат това, но малко ме е срам да споделя. Оставяме само голия факт.

За нашата песен кво да кажа. Теша се с обяснението, че нямам музикалната култура, подготовка и сетива, че да я разбера, усетя и харесам отведнъж.
      Още разни неизбистрени сенки се въртят в главата ми, ма кой ли го интересува?!

Важно е, че се появи подходящатd думичка, която дава повод да вдигнем наздравица,

За избуялата страст!
      Nina Simone - I put a spell on you

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Лели не е имало. Ти си по прокурорски
        е, нали на прокурорските им трябва придружител, така че и лели има

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Мани ги тия бойбендове! Ето как изглежда огледалния образ през моите очи
          СИЛУЕТ “Hurt U”
          Наздраве!
          Наздраве и лягам, че се изморих, а утре пак трябва да се боря с липсата ми на пространствена интелигентност, че не остана време . Лека нощ!
          ​​​​​​
          https://m.youtube.com/watch?v=OyydlO_w8_s

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

не пречи, в моето сепаренце и каки има, не само лели Ама си требе и пиенйе! Наздраве
            Лели не е имало. Ти си по прокурорски

Коментар

Онова, в което си държа инвентара ле?
              Наздраве, Lelq!
              Баш там!
              Наздравр, tnm!

Коментар

Сигурно тогава си била в твойто сепаре

Наздраве, tnm!
                Онова, в което си държа инвентара ле?
                Наздраве, Lelq!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                  Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Музиката не пречи на пиенето! Даже се препоръчва! Освен това, ние сме си в нашето сепаре . Ти в твойто , като пуснеш перденцата , някой да ти казва нещо?

Това с личните сепарета и перденцата , малко ми мяза на едни работи у стриптийз бар.
                  Това на заяждане малко ми прилича или се бъркам!?
                  Наздраве!

П.П. Загледах се Разгледай мнение. Малейй, кви глупости сме писали преди 6 години. Прелистих няколко страници - голям смях
                  Last edited by tnm; 08.05.2018, 22:48.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

В почивка, ама след неръкотворни подвизи, нали!

Ех! Което, приятелко, ми напомня да споделя за една история. Някъде из темите бях споделял за книгата на А. Райчев. Ето нещо от нея.
                    Единият му дядо бил от старо време, консерватор и традиционалист. Тази порода слага наесен в големите бъчета виното и ракията, а после ако не свариш едно поне 300 литра хубава ракия, че да се похвалиш хубаво, може да те отлъчат от общността.
                    Дядото си имал навик - вечер си пийвал задължително половин литър ракийка без това да води до напиване. Юначага бил.
                    Да, ама поостарял, което обаче въобще не му пречело на пиенето, та решили да го доведат да изкара половин година в София в апартамента.
                    Както си е редно, дошъл дядото заедно с едно малко бъченце и продължил в обичайното потребление.
                    За зла беда един ден случайно слушал по радиото някаква беседа за вредата от употребата н а алкохол и това го стреснало. До този момент той си пиел, но някак по навик и поради особеното вътрешно убеждение и отколешен рефлекс, че "така се прави".
                    И доколкото човекът бил невероятно дисциплиниран, убедено решил, че спира категорично с този вреден навик. Бил волеви и инат, не близнал повече. Няма и месец по-късно бил приет в болница и лекарите били напълно безсилни да му помогнат. Споминал се без ясна и категорична причина и диагноза.
                    Райчев сподели предположение, че спирането на ракийката е объркало драстично обмяната на веществата и се е оказало фатално.

Да пием за умерената употреба.
                    Ако се окаже, че по разни причини не може да е умерена, то поне да е регулярно
                    What Good Can Drinkin' Do -Young Janis Joplin

Наздраве!
                    Начиии, Начев!
                    Нишката на живота е толкова тънка, толкова деликатна ... не се знае кое, как и кога може да я прекъсне.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Музиката не пречи на пиенето! Даже се препоръчва! Освен това, ние сме си в нашето сепаре . Ти в твойто , като пуснеш перденцата , някой да ти казва нещо?
                      не пречи, в моето сепаренце и каки има, не само лели Ама си требе и пиенйе! Наздраве
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                        Язека имам и растителни прекори. Затова си трай, стискайте зъби, трий ядно ръчички, скуби си косите, посипи си главата с пепел и плюй ЗАД гърба си докато си закллючила показалец и среден пръст на две ръце и два крака. Пауловнията ми сека година измръзва и покарва отдолу. Преди малко ошатках новото стъбло, но добре че и друго има. Хванаха ме некои съмнения, ала може да не си само ти де пали огъна под казана. И една лозичка с тримера срезах, но пак покарала. Затова пък половин магнолия, японско кленче и касис измръзнали или засъхнали. Спри се! Не тормози родата си, демек другите дръвчета.
                        Де, ейджънт ориндж, де! Прекачен организъм със самостойно хранене.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Това с личните сепарета и перденцата , малко ми мяза на едни работи у стриптийз бар.

Коментар

Вярно, тъй ли прави!? И защо тъй прави!? Пляс по челото - как съм отървала туй събитие!?
                            Наздраве!
                            Сигурно тогава си била в твойто сепаре

Наздраве, tnm!

Коментар

Сереозните пиячи сме в почивка подир празниците. По-надвечер ще се фключим в напиването.
                              Наздраве!
                              В почивка, ама след неръкотворни подвизи, нали!

Ех! Което, приятелко, ми напомня да споделя за една история. Някъде из темите бях споделял за книгата на А. Райчев. Ето нещо от нея.
                              Единият му дядо бил от старо време, консерватор и традиционалист. Тази порода слага наесен в големите бъчета виното и ракията, а после ако не свариш едно поне 300 литра хубава ракия, че да се похвалиш хубаво, може да те отлъчат от общността.
                              Дядото си имал навик - вечер си пийвал задължително половин литър ракийка без това да води до напиване. Юначага бил.
                              Да, ама поостарял, което обаче въобще не му пречело на пиенето, та решили да го доведат да изкара половин година в София в апартамента.
                              Както си е редно, дошъл дядото заедно с едно малко бъченце и продължил в обичайното потребление.
                              За зла беда един ден случайно слушал по радиото някаква беседа за вредата от употребата н а алкохол и това го стреснало. До този момент той си пиел, но някак по навик и поради особеното вътрешно убеждение и отколешен рефлекс, че "така се прави".
                              И доколкото човекът бил невероятно дисциплиниран, убедено решил, че спира категорично с този вреден навик. Бил волеви и инат, не близнал повече. Няма и месец по-късно бил приет в болница и лекарите били напълно безсилни да му помогнат. Споминал се без ясна и категорична причина и диагноза.
                              Райчев сподели предположение, че спирането на ракийката е объркало драстично обмяната на веществата и се е оказало фатално.

Да пием за умерената употреба.
                              Ако се окаже, че по разни причини не може да е умерена, то поне да е регулярно
                              What Good Can Drinkin' Do -Young Janis Joplin

Наздраве!

Коментар

Вярно, тъй ли прави!? И защо тъй прави!? Пляс по челото - как съм отървала туй събитие!?
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X