If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уффф!
За сетен път констатирам, че около Евровизия в душата ми избуяват разни нездрави и трудно обясними страсти.
Имам известно предположние за причините, които пораждат това, но малко ме е срам да споделя. Оставяме само голия факт.
За нашата песен кво да кажа. Теша се с обяснението, че нямам музикалната култура, подготовка и сетива, че да я разбера, усетя и харесам отведнъж.
Още разни неизбистрени сенки се въртят в главата ми, ма кой ли го интересува?!
Важно е, че се появи подходящатd думичка, която дава повод да вдигнем наздравица,
Мани ги тия бойбендове! Ето как изглежда огледалния образ през моите очи СИЛУЕТ “Hurt U”
Наздраве!
Наздраве и лягам, че се изморих, а утре пак трябва да се боря с липсата ми на пространствена интелигентност, че не остана време . Лека нощ!
https://m.youtube.com/watch?v=OyydlO_w8_s
Първоначално изпратено от LelqРазгледай мнение
Музиката не пречи на пиенето! Даже се препоръчва! Освен това, ние сме си в нашето сепаре .Ти в твойто , като пуснеш перденцата , някой да ти казва нещо?
Това с личните сепарета и перденцата , малко ми мяза на едни работи у стриптийз бар.
Това на заяждане малко ми прилича или се бъркам!?
Наздраве!
П.П. Загледах се Разгледай мнение. Малейй, кви глупости сме писали преди 6 години. Прелистих няколко страници - голям смях
Ех! Което, приятелко, ми напомня да споделя за една история. Някъде из темите бях споделял за книгата на А. Райчев. Ето нещо от нея.
Единият му дядо бил от старо време, консерватор и традиционалист. Тази порода слага наесен в големите бъчета виното и ракията, а после ако не свариш едно поне 300 литра хубава ракия, че да се похвалиш хубаво, може да те отлъчат от общността.
Дядото си имал навик - вечер си пийвал задължително половин литър ракийка без това да води до напиване. Юначага бил.
Да, ама поостарял, което обаче въобще не му пречело на пиенето, та решили да го доведат да изкара половин година в София в апартамента.
Както си е редно, дошъл дядото заедно с едно малко бъченце и продължил в обичайното потребление.
За зла беда един ден случайно слушал по радиото някаква беседа за вредата от употребата н а алкохол и това го стреснало. До този момент той си пиел, но някак по навик и поради особеното вътрешно убеждение и отколешен рефлекс, че "така се прави". И доколкото човекът бил невероятно дисциплиниран, убедено решил, че спира категорично с този вреден навик. Бил волеви и инат, не близнал повече. Няма и месец по-късно бил приет в болница и лекарите били напълно безсилни да му помогнат. Споминал се без ясна и категорична причина и диагноза.
Райчев сподели предположение, че спирането на ракийката е объркало драстично обмяната на веществата и се е оказало фатално.
Музиката не пречи на пиенето! Даже се препоръчва! Освен това, ние сме си в нашето сепаре . Ти в твойто , като пуснеш перденцата , някой да ти казва нещо?
не пречи, в моето сепаренце и каки има, не само лели Ама си требе и пиенйе! Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Язека имам и растителни прекори. Затова си трай, стискайте зъби, трий ядно ръчички, скуби си косите, посипи си главата с пепел и плюй ЗАД гърба си докато си закллючила показалец и среден пръст на две ръце и два крака. Пауловнията ми сека година измръзва и покарва отдолу. Преди малко ошатках новото стъбло, но добре че и друго има. Хванаха ме некои съмнения, ала може да не си само ти де пали огъна под казана. И една лозичка с тримера срезах, но пак покарала. Затова пък половин магнолия, японско кленче и касис измръзнали или засъхнали. Спри се! Не тормози родата си, демек другите дръвчета.
Де, ейджънт ориндж, де! Прекачен организъм със самостойно хранене.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Първоначално изпратено от LelqРазгледай мнение
Музиката не пречи на пиенето! Даже се препоръчва! Освен това, ние сме си в нашето сепаре .Ти в твойто , като пуснеш перденцата , някой да ти казва нещо?
Това с личните сепарета и перденцата , малко ми мяза на едни работи у стриптийз бар.
Сереозните пиячи сме в почивка подир празниците. По-надвечер ще се фключим в напиването.
Наздраве!
В почивка, ама след неръкотворни подвизи, нали!
Ех! Което, приятелко, ми напомня да споделя за една история. Някъде из темите бях споделял за книгата на А. Райчев. Ето нещо от нея.
Единият му дядо бил от старо време, консерватор и традиционалист. Тази порода слага наесен в големите бъчета виното и ракията, а после ако не свариш едно поне 300 литра хубава ракия, че да се похвалиш хубаво, може да те отлъчат от общността.
Дядото си имал навик - вечер си пийвал задължително половин литър ракийка без това да води до напиване. Юначага бил.
Да, ама поостарял, което обаче въобще не му пречело на пиенето, та решили да го доведат да изкара половин година в София в апартамента.
Както си е редно, дошъл дядото заедно с едно малко бъченце и продължил в обичайното потребление.
За зла беда един ден случайно слушал по радиото някаква беседа за вредата от употребата н а алкохол и това го стреснало. До този момент той си пиел, но някак по навик и поради особеното вътрешно убеждение и отколешен рефлекс, че "така се прави".
И доколкото човекът бил невероятно дисциплиниран, убедено решил, че спира категорично с този вреден навик. Бил волеви и инат, не близнал повече. Няма и месец по-късно бил приет в болница и лекарите били напълно безсилни да му помогнат. Споминал се без ясна и категорична причина и диагноза.
Райчев сподели предположение, че спирането на ракийката е объркало драстично обмяната на веществата и се е оказало фатално.
Вярно, тъй ли прави!? И защо тъй прави!? Пляс по челото - как съм отървала туй събитие!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар