Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То около гейзерите е топлоТа ще я видим тая работа - вкъщи упорито се събират в една голяма кутия стинки от левче и два, като се напълни (предполагам след 2-2,5 години) ще има 6К+, така че ще стигнат за по-интересно пътешествие от нищото
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
идеална си, приема се единодушноСлед шедьоврите от пъдпъдък вчера, ще е трудно да се говори с теб
Давай кафе. Силно .
Коментар
-
Aма изригващ вулкан ли? Аз такова не ща да гледам, както и лавини, хеле пък морски бури от 9-10 бала - иначе за гейзерите и аз искам, но за това съм си предвидил Исландия, все пак там е родината на гейзерите, името идва оттам, а и най-старият гейзер, заради който са наречени така (ма май вече беше поизчезнал) пак е там. Та събирам пари и ще се ходи някога си, но може би с друга жена, че на моята ще ѝ е студено
Наздраве!
Коментар
-
Предлагам бартер - половин плодова салата, за цяло кафе [ATTACH=CONFIG]n3355324[/ATTACH]След шедьоврите от пъдпъдък вчера, ще е трудно да се говори с теб
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
6 години съм работил с по 8-10 жени на куп...Все цапнати в устата . Не можеш да ги надприказваш, но понякога преминават искри помежду им и аз се изчервявах ( бях млад и срамежлив...) Но поне се научих да правя масаж на врата.....( кът се замисля си беше сексуален тормоз...)
Едната вика на другата :
- Толкова си мързелива, че сигурно и не мърдаш като те.....
Наздраве за работливите....и за мързеливите !Иначе масаж съм правил само на една колежка (изключително дърво съ, хем се старая, а майка ми и баба /Бог да я прости/ са уникални масажистки, макар у наше село на това да му викаме разтривка, хеле пък с ракия
), но с нея си имахме вземане-даване. Еххх, и аз бях млад някога, пък и винаги съм бил в доста голямо нежно обкръжение, та покрай овчите майки (много обиден епитет, който съм възприел за определени индивиди) имаше и истински, неподправени цветя... Оффф, отплеснах се, но и без това ме мързи. Наздраве, чичо!
Коментар
-
Дубрутру и наздраве!
Ся, глей, аз си искам коНфорта и не отстъпвам от него, но това не е болката за умиране - хотел ще намеря, не е зор. Друго ми беше питането - ей ся отивам до Амалфи - ми всичко ми е уредено: кацам в Рим, щото ми е удобно, вземам транспорт до Термини, оттам влак до Неапол - кеф ти бърз и скъп, кеф ти по-евтин и по-бавен. Там си вземам друг влак - циркумвезувиана, за който си купувам карта (кампания карт) и си джиткам из цялата мрежа (влак и автобус) безплатно. Отивам до Амалфи - избор от една торба села и градчета, дето да спиш - всичко уредено, измислено - има скъпи, има евтини хотели, няма ядове, всичко е ток. Те това искам да има - просто всичко си го правя сам, не ходя на организирани екскурзии. Но това го има само в Европа и цивилизованите големи градове в Азия и САЩ. За друготе места ме е малко или много страх да ходя - а не е като да не съм от безстрашните до глупост, но чак пък толковаТа затова и съм в големи съмнения за Югозападна Азия, но всяко мнение е мост уелкъм, пък ако успееш да ме убедиш, ще зачерпя - е, не като Леля, чак такива шедьоври не ги умея
Предлагам бартер - половин плодова салата, за цяло кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИскам да отида в Камчатка. От всички по-големи природни бедствия, не съм виждала на живо вулкан, лавина, гейзер /Сапарева баня не се брои/ и океанска буря /нея ще я наблюдавам от брега/. Гледката ще е невероятна. Като добавим и високата популация на кафявата мечка, сьомгата, която си хвърля хайвера и огромния стелеров морски орел - готова съм да изживея това приключение.
Наздраве!
П.П. В късна есен бих посетила Шринагар. Червената украса на огромните чинари винаги ме е впечатлявали.
Всъщност, гейзерът май не е природно бедствие, а по-скоро природно явление..
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Добро утро !
6 години съм работил с по 8-10 жени на куп...Все цапнати в устата . Не можеш да ги надприказваш, но понякога преминават искри помежду им и аз се изчервявах ( бях млад и срамежлив...) Но поне се научих да правя масаж на врата.....( кът се замисля си беше сексуален тормоз...)
Едната вика на другата :
- Толкова си мързелива, че сигурно и не мърдаш като те.....
Наздраве за работливите....и за мързеливите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Не си прав,там е най безопасно/Виетнам/ всичко се оставя отключено,коли, къщи,мотопеди,както при нас на времето.
Комунизъм,ако пипнеш режат ръка,и не пипат.
Относно градския транспорт е супер- с една рикша цял ден ще те разнасят като бей за жълти стотинки.
Но ако не си фен на това да усетиш местния дух,няма смисъл да ходиш там.
5* Хотели са еднакви навсякъде-Скучнооооо!!!
Относно пиенето:
-Сингапурска бира/квалитетна/
-нещо,като патуки от вино/страшна боза,бълвоч/
-коктейли-разкошни/мохито с пешън фрут/
след 4-ия коктейл съпругата ми подкара мотор с огромно желание/въпреки ужаса който се корени в душата и в трезво състояние само споменавайки думата мотор/
Ся, глей, аз си искам коНфорта и не отстъпвам от него, но това не е болката за умиране - хотел ще намеря, не е зор. Друго ми беше питането - ей ся отивам до Амалфи - ми всичко ми е уредено: кацам в Рим, щото ми е удобно, вземам транспорт до Термини, оттам влак до Неапол - кеф ти бърз и скъп, кеф ти по-евтин и по-бавен. Там си вземам друг влак - циркумвезувиана, за който си купувам карта (кампания карт) и си джиткам из цялата мрежа (влак и автобус) безплатно. Отивам до Амалфи - избор от една торба села и градчета, дето да спиш - всичко уредено, измислено - има скъпи, има евтини хотели, няма ядове, всичко е ток. Те това искам да има - просто всичко си го правя сам, не ходя на организирани екскурзии. Но това го има само в Европа и цивилизованите големи градове в Азия и САЩ. За друготе места ме е малко или много страх да ходя - а не е като да не съм от безстрашните до глупост, но чак пък толковаТа затова и съм в големи съмнения за Югозападна Азия, но всяко мнение е мост уелкъм, пък ако успееш да ме убедиш, ще зачерпя - е, не като Леля, чак такива шедьоври не ги умея
Коментар
-
Явно си струва, щото помня, че не си падаше много по приключенията
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИскам да отида в Камчатка. От всички по-големи природни бедствия, не съм виждала на живо вулкан, лавина, гейзер /Сапарева баня не се брои/ и океанска буря /нея ще я наблюдавам от брега/. Гледката ще е невероятна. Като добавим и високата популация на кафявата мечка, сьомгата, която си хвърля хайвера и огромния стелеров морски орел - готова съм да изживея това приключение.
Наздраве!
П.П. В късна есен бих посетила Шринагар. Червената украса на огромните чинари винаги ме е впечатлявали.
Всъщност, гейзерът май не е природно бедствие, а по-скоро природно явление..Явно си струва, щото помня, че не си падаше много по приключенията
Коментар
-
Искам да отида в Камчатка. От всички по-големи природни бедствия, не съм виждала на живо вулкан, лавина, гейзер /Сапарева баня не се брои/ и океанска буря /нея ще я наблюдавам от брега/. Гледката ще е невероятна. Като добавим и високата популация на кафявата мечка, сьомгата, която си хвърля хайвера и огромния стелеров морски орел - готова съм да изживея това приключение.
Наздраве!
Всъщност, гейзерът май не е природно бедствие, а по-скоро природно явление..Last edited by tnm; 05.07.2018, 22:39.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Най-вече.
Наздраве, Преци!naздрaве., Тнм!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеГледай го пък тоя, кондори му се приискали! Пък Леля тук с некакви врабчета ни залъгва...
Наздраве!
П.С. Къде се изгуби?
Уж не се губя, ..но знае ли се ..
Наздраве да ви е с нещо, още не знам с какво ), с каквото сте се хванали ))Last edited by precakanoto; 10.07.2018, 09:18.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар