Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ами, немаш щерка. Инак поканата най-лесна работа. Оня ден гледах филм за Ерол Флин как подлъгва майка и дъщеря, че малката ще я прави актриса. Ама не го догледах. От пуста завист.
Наздраве!
П.П. Ама като се замисля, как щеше да цъфнеш и да вържеш с тъща като мен.
Last edited by tnm; 06.07.2018, 14:08.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Екскюзми, ама това като покана ли да го тълкувам?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А с какво са били цапнати в устатаИначе масаж съм правил само на една колежка (изключително дърво съ, хем се старая, а майка ми и баба /Бог да я прости/ са уникални масажистки, макар у наше село на това да му викаме разтривка, хеле пък с ракия
), но с нея си имахме вземане-даване. Еххх, и аз бях млад някога, пък и винаги съм бил в доста голямо нежно обкръжение, та покрай овчите майки (много обиден епитет, който съм възприел за определени индивиди) имаше и истински, неподправени цветя... Оффф, отплеснах се, но и без това ме мързи. Наздраве, чичо!
П.п. Сега да имаше некоя ме разтрие. Тамън свърших покрива и съм гроги.Last edited by Trakatrak; 06.07.2018, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
По някакъв начин стихията на природата те влече. Добре се асоциираш с природно бедствие. Разбира се с респект.Last edited by tnm; 06.07.2018, 13:51.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ъхъ...И на мен...
Само се чудя дал са шавливи..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto
пак ли беличка !?)))
По-добре по-бързо дегизирай, докато не те е гепил законът,че да не се налага после и Грую да иде, да помага за да те откопчи)) (да не му се налага един вид да лъже и маже, както сам го казва на шега)
Майстор си на беличките, айде да върви на оправяне следобяд
Коментар
-
Да, изригващ вулкан искам да видя. Лавина съм виждала, но то по-скоро беше нещо като свлачище на сняг. Не като онези големите, които ги показват по ТВ-ту. А морската буря ми е несбъднато желание, още от времето когато Мечо пишеше във форума и ми обясняваше каква голяма тунджа го треснала на нос. Добра надежда. Но - това приключение само от брега. На кораб краченцето ми ще стъпи, сал ако съм дрогирана или нокаутирана
Наздраве!
По някакъв начин стихията на природата те влече. Добре се асоциираш с природно бедствие. Разбира се с респект.
Коментар
-
Мързелът е признак за благородство на характера. Аристократизъм, с една дума.
Наздраве!
П.П. Цапнати в устата, мързеливи ...Напомнят ми на някого.
Само се чудя дал са шавливи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
6 години съм работил с по 8-10 жени на куп...Все цапнати в устата . Не можеш да ги надприказваш, но понякога преминават искри помежду им и аз се изчервявах ( бях млад и срамежлив...) Но поне се научих да правя масаж на врата.....( кът се замисля си беше сексуален тормоз...)
Едната вика на другата :
- Толкова си мързелива, че сигурно и не мърдаш като те.....
Наздраве за работливите....и за мързеливите !
Наздраве!
П.П. Цапнати в устата, мързеливи ...Напомнят ми на някого.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Aма изригващ вулкан ли? Аз такова не ща да гледам, както и лавини, хеле пък морски бури от 9-10 бала - иначе за гейзерите и аз искам, но за това съм си предвидил Исландия, все пак там е родината на гейзерите, името идва оттам, а и най-старият гейзер, заради който са наречени така (ма май вече беше поизчезнал) пак е там. Та събирам пари и ще се ходи някога си, но може би с друга жена, че на моята ще ѝ е студено
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Успях да свъртя една огромна беля .Ама не мога да ви я разкажа, щото ще трябва да ви избия
Само да добиете някаква представа за мащаба - в унисон с днешният ми изглед в стил - войник от пустинна буря - дезертирах и сега съм беглец от закона , който в движение се дегизира
Понякога си мисля, че като одъртея достатъчно, за да се сдобия с бастун, ще трябва да ми издадат за него специално разрешително за притежание и ползване . Като за оръжие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Тез са ти били некви каки.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
6 години съм работил с по 8-10 жени на куп...Все цапнати в устата . Не можеш да ги надприказваш, но понякога преминават искри помежду им и аз се изчервявах ( бях млад и срамежлив...) Но поне се научих да правя масаж на врата.....( кът се замисля си беше сексуален тормоз...)
Едната вика на другата :
- Толкова си мързелива, че сигурно и не мърдаш като те.....
Наздраве за работливите....и за мързеливите !
Коментар
-
Заповядай
Може да вземеш половината - трите ягодки. Останалите, както и салатата са си за мен
Справедлива сделка
Айде готин и усмихнат ден Кръчма! Аз се гмурвам в пещта
Коментар
Коментар