If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де, ще те направим почтен член без право на глас, що много ти висок гласа. Ще оревеш орталъка, че най мързелива и тримата шишковци ще се преместят засегнати в клуба на пожарникарите, та ше се развали приказката. Наздраве за положителните примери от приказките!
Аз съм свикнала от всички пълноправни членове, аз да съм най-пълноправната и моят глас за два да се брои. Заради теб няма да си променям навиците.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти па копаш домате и то години наред. За помощта при ремонтите на пещерата на дружката ти, де е у моя хабитат, въобще не смятам да споменавам.
Аз уморих къде 15 - 20 броя мушката миналата година, ти го направи на проблем от глобален мащаб.
И "Наздраве" не заслужаваш.
Добре де, ще те направим почтен член без право на глас, що много ти висок гласа. Ще оревеш орталъка, че най мързелива и тримата шишковци ще се преместят засегнати в клуба на пожарникарите, та ше се развали приказката. Наздраве за положителните примери от приказките!
Като котка на горещ ламаринен покрив си се издокарал. Пак добре че не си през горещниците )) Вземи пример от чичо 1-2 х25 +индрише и после сиеста )))
Наздлаве за драматургичната красика! Да не изпопадате под масата, ей, още един мач има.
П.п. Индришето ми се бастиса през зимата. Май не без моя помощ. Изглежда го преполях.
А мен пък си ме разтриваше състудентка от Перник. Ячка. Сега като се съберем курса през смях и закачки пак засяда на поста. Но аз съм си експлоатаъор на тема разтривка що съм си схванат. Във врата и раменете съм схванат, а не като Чиче в кръста и краката.
П.п. Сега да имаше некоя ме разтрие. Тамън свърших покрива и съм гроги.
Като котка на горещ ламаринен покрив си се издокарал. Пак добре че не си през горещниците )) Вземи пример от чичо 1-2 х25 +индрише и после сиеста )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
За Перу мога и снимки да пратя - спокойно е, извън столицата, но са си индианци отвсякъде. Иначе дестинациите там са 2 - Мачу Пикчу и Планината на дъгата. Другото се повтаря и трудно може да те впечтали - като да отидеш в един град в Германия и след това да посетиш друг (старите им части са 1:1). Реално няма какво толкова да се види само там, изключая артефакти високо в планината, където на кои може и да не им издържат организимите от аклиматизацията, макар че реално няма проблем с нея, Мачу Пикчу е като на Ястребец
Може би е така за ниските места. Затова му казвах за краткост "при кондорите", , а пропуснах обяснението. Имам позната осигурява самолетни билетки и понякога за добра промоция се обажда, но тази година имаше мексико и пропускам щото има други по-важни задачи и там не е същото все пак,. Догодина до амина. или по-догодина. живи и здрави да сме. няма да избяга А и промоциите искат планировки месеци напред. Разказваше как някакви младежи ходили с по една раничка из половината свят за по един месец и никакви суми, може да е вярно, ама тр. да се разбира и испански
Не е препоръка... !!!
Ok. браво, Таксувай го неуместна шега. Пише ми се на тефтера. С черна tочка. За компенсация -нещо от кръчмата. Ако не този живот, отива на следващия тефтер. (то кръчми ще има вероятно и в бъдещето, само животите се въртят), а и кинтите не са проблем. Комай щото се шегувах и на мен дойде малка беля, та измислих схема , и вече се осъществява след час и 1/2 - 2 може да съм шапка на тояга Не помня какво беше казал костолани за щастието, но май и не е прав za всички случаи
Не е препоръка... !!!
О,южната америка ми е мътна,нямал съм ходене до там,но го плануваме до няколко години със съпругата точно Перу,хубави неща чета за там.
Успех,дерзай
За Перу мога и снимки да пратя - спокойно е, извън столицата, но са си индианци отвсякъде. Иначе дестинациите там са 2 - Мачу Пикчу и Планината на дъгата. Другото се повтаря и трудно може да те впечтали - като да отидеш в един град в Германия и след това да посетиш друг (старите им части са 1:1). Реално няма какво толкова да се види само там, изключая артефакти високо в планината, където на кои може и да не им издържат организимите от аклиматизацията, макар че реално няма проблем с нея, Мачу Пикчу е като на Ястребец
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Преци, трябва правиш разлика между 40 градуса спиртни и пак толкова температурни по Целзий. В случая имаш от последните, щото ние с Кака усилия не правим, освен при консумация. Пък и бая се омасажирах с керемиди напоследък с риск Тянчето ме изключи от клуба на мърдите. Всъщност аз пръв я изключих кога разбрах, че пресаждала мушката. Затова сега така беснее.
Ти па копаш домате и то години наред. За помощта при ремонтите на пещерата на дружката ти, де е у моя хабитат, въобще не смятам да споменавам.
Аз уморих къде 15 - 20 броя мушката миналата година, ти го направи на проблем от глобален мащаб.
И "Наздраве" не заслужаваш.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тракси, требе Колето да ти предаде офицЯлно синджиря с ключовете Щото като редовно изпълняваш кръчмарските обязаности, ще ти дойде като масаж, да се размърдваш покрай клиентелата ! За здраве, тонус и т.н.(м)
Преци, трябва правиш разлика между 40 градуса спиртни и пак толкова температурни по Целзий. В случая имаш от последните, щото ние с Кака усилия не правим, освен при консумация. Пък и бая се омасажирах с керемиди напоследък с риск Тянчето ме изключи от клуба на мърдите. Всъщност аз пръв я изключих кога разбрах, че пресаждала мушката. Затова сега така беснее.
Коментар