If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Идилия.... Фемина пакет, БТ, Феникс.... Па не бяха лоши цигари.. Сега румънските сурогати с известни марки да не са по добри?
Ха наздраве.... Днес реших да си стаоя в къщи... Ни ми се излиза, ни ми се работи. Гледам някакъв тъп филм с Арнолд по БТВ екшън и правя разюбор на белите вина в колекцията си (разбирай шкафа дето ги държа).... Купих си и един нов тостер преди няколко месеца и сега си пека филийки и с тия хубавите сиренца... Те това е живот.
Смонафт!
Привет,
Току що пуснаха в любимата ти Замунда един сериал за мафията през 20-те.Правили са го сценариста на "Семейство Сопрано" и Скорсезе, което само по себе си ангажира дори такива мразители на сериалите кат мен.
Казвам го защото съм в същото душевно състояние.
Само дето се "заквасвах" самосиндикално до четри сутринта.
Имах стройна организация за деня, започваща от седем, но стопирах всичко.
Идилия.... Фемина пакет, БТ, Феникс.... Па не бяха лоши цигари.. Сега румънските сурогати с известни марки да не са по добри?
Ха наздраве.... Днес реших да си стаоя в къщи... Ни ми се излиза, ни ми се работи. Гледам някакъв тъп филм с Арнолд по БТВ екшън и правя разюбор на белите вина в колекцията си (разбирай шкафа дето ги държа).... Купих си и един нов тостер преди няколко месеца и сега си пека филийки и с тия хубавите сиренца... Те това е живот.
Аз съм на работа. Мислех да работя в къщи на компютъра, но съм забравила едни документи в службата.
Цялата сграда е празна. Тази тишина ми действа много успокояващо.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да ти е сладко винцето, днес започва Октоберфеста и затова ще си отворя една биричка
Мерси брат... Тая година пропускам. Ще пропусна и Експо Реал. Нещо нямам енергия и амбиции.... Но ща си купя някое стекче вайс бирика и вурстчета да отпразнивам... Другата година в Хофбройхаус, тая в Халбите...
Ей върнахте ме доста години назад. Горе в планината, Пирин планина, май на Дамяница беше, вечер угасяха агрегата в 10 часа, навсякъде тъмно , тук таме прехвърчат светулки, а ние сме запалили един огън и печем сланина на жар , пием вино Меча кръв и пушим червена фемина пакет.....
Тъй то... Най много масатат да си строша... Ще видите вие като стана една машина... Ха наздраве.. Сипах си едно бяло винце и си нарязах няколко елитни сирена (вчера вилнях на щанда със сирената във Билла)...
Да ти е сладко винцето, днес започва Октоберфеста и затова ще си отворя една биричка
И аз съм ЗА Италия малка и лесна за паркиране налЕ....ох как ме разсмяхте...
В България гледам доста хора са с италианска кола и например немски обувки, ама у немско се научих, че трябва да е обратното, немска кола и италиански обувки
Само така леко претоплена, колкото да се изпоти и да се оцапа с въгленчета !!!
Ей върнахте ме доста години назад. Горе в планината, Пирин планина, май на Дамяница беше, вечер угасяха агрегата в 10 часа, навсякъде тъмно , тук таме прехвърчат светулки, а ние сме запалили един огън и печем сланина на жар , пием вино Меча кръв и пушим червена фемина пакет.....
Като дойде резултата и като го извадиш, и като удариш с него по масата требе да се счупи на две
ПП
Иначе никъф илач не е !!!
Тъй то... Най много масатат да си строша... Ще видите вие като стана една машина... Ха наздраве.. Сипах си едно бяло винце и си нарязах няколко елитни сирена (вчера вилнях на щанда със сирената във Билла)...
Магазинерката ми вчера идва да си прави устата за двойна надница, щото било национален празник. Казах и, че съм готов да и дам, ако каже какъв точно е празника. В резултат ще си бачка на нормална надница
Ама за 3 март знае нали ??? Трябвало е без надница да я оставиш. Майтап.
Обаче нема такава друга държава, дето деня в който е подписан договор за безсрочна окупация от чужда армия да е по национален празник от деня на независимостта !!!
ПП
Не знам в Германия как е. Обикновено и те са все издокарани.
Магазинерката ми вчера идва да си прави устата за двойна надница, щото било национален празник. Казах и, че съм готов да и дам, ако каже какъв точно е празника. В резултат ще си бачка на нормална надница
Коментар