IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Ха здравейте.... Аз си пия мановият мед и мисля че до ден два цялата мъжка половина от форума благородно ще ми завиди на "твърдият характер"... Ходих тая сутрин за закуски - ебати студа - 8 градуса...
    Как ще го пиеш бре? Тва не се ли рупа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ха здравейте.... Аз си пия мановият мед и мисля че до ден два цялата мъжка половина от форума благородно ще ми завиди на "твърдият характер"... Ходих тая сутрин за закуски - ебати студа - 8 градуса...
      Здрасти, Космо!
      Гледай да не го пиеш много топъл, защото може да се окаже, че не пиеш мед, подсладител.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Ха здравейте.... Аз си пия мановият мед и мисля че до ден два цялата мъжка половина от форума благородно ще ми завиди на "твърдият характер"... Ходих тая сутрин за закуски - ебати студа - 8 градуса...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро красавици и юнаци

Да отмъщавам имам право само аз !!! Ти трябва да подадеш жалба по каналния ред.

Ся що му викат канален ред не знам. Предполагам, че е защото като получат жалба, чиновниците първо я оставят на бюрото да отлежи, а след това, ако не се е вдигнал много шум я хвърлят в канала.
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Никога не съм твърдяла, че спазвам разните му там бюрократични условности.
          При сгоден случай ще ти бъде нанесено тежко и продължително отмъщение

П.П. Честит празник на всички българки и българи!
          Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
            Добро утро красавици и юнаци

Да отмъщавам имам право само аз !!! Ти трябва да подадеш жалба по каналния ред.

Ся що му викат канален ред не знам. Предполагам, че е защото като получат жалба, чиновниците първо я оставят на бюрото да отлежи, а след това, ако не се е вдигнал много шум я хвърлят в канала.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              И двамата ги махнете - това не са негови думи.
              Или махнете името му от вашите подписи.
              А останалото ще си е ваше. Щом ви е насърце.
              Ти па много знаеш кои са неговите думи. Ала бала. Не ви кефи МАКО, ама е №1

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ZNqMnfCxxC4

Лека нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Малииий, Лорда и той си шляпнал Макиавели в подписа.
                  Моя ще го махам
                  И двамата ги махнете - това не са негови думи.
                  Или махнете името му от вашите подписи.
                  А останалото ще си е ваше. Щом ви е насърце.

Коментар

• Малииий, Лорда и той си шляпнал Макиавели в подписа.
                    Моят ще го махам
                    Last edited by tnm; 21.09.2012, 22:45.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Това е моя мисъл
                      Приемам, но си запазвам правото да ти отмъстя -няколко пъти
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Кво е туй? Са се включвам!
                        http://chitanka.info/book/4343-petka...to-na-pasifika

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Предател! Порта!

Това е моя мисъл
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Ще си позволя за втори път да ви препоръчам "Петкан или чистилището на Пасифика" на Мишел Турние.
                            Първия път бях провокирана точно от тези разговори.
                            Кво е туй? Са се включвам!

Коментар

• Ще си позволя за втори път да ви препоръчам "Петкан или чистилището на Пасифика" на Мишел Турние.
                              Първия път бях провокирана точно от тези разговори.

п.п.Хубав уикенд!
                              (много се застоях)

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Прав си, приятелю! Думите ни доста често са клишета, които употребяваме без да се замислим и без да вникнем в истинската същност на нещата за които говорим и които коментираме Но това е основната наша човешка слабост, и не можем да бъдем винени за това, все още... Светъл лъч в цялата тази история е това, че все повече хора започват да осъзнават и да съпреживяват това за което мислят и за което говорят! Обаче това все още не е достатъчно Когато болшинството от нас загърбят догмите на западното мислене и философия, а именно: съществуването и разделението на добро и зло, черно и бяло, правилно и грешно и започнат да осъзнават че всичко е едно цяло и само нашите лични убеждения, нагласи и отношения го правят различно и го разделят, само тогава бихме могли да погледнем на живота и реалността по друг и по-различен начин и това да преосмили нашето битие и съществуване. Тогава всички известни ни до сега догми, просто биха загубили своя смисъл, и хората биха осъзнали какво е истинското значение на думата Свобода!

П.П. Баси, защо след 2 водки и 5 бири винаги ме избива на подобни размисли! Лека вечер, и бъдете здрави!
                                Има и западни философи на правия път. Виж какво е казал един английски философ

"Бэкон

Основоположником эмпиризма является Фрэнсис Бэкон (1561-1626). По Бэкону, традиционные учения представляют собой не более чем набор бесполезных слов, пустых по содержанию, правильное же познание возможно получить только с помощью наблюдения за природой и эксперимента. Согласно его воззрениям, чтобы получить достоверное знание, необходимо сначала очистить ум от предвзятости и заблуждений. К числу таких заблуждений он относил четырех идолов (idola).

Первым из них является идол племени. Он относится к заблуждениям, в которые обычно впадают все люди, то есть к заблуждениям, возникающим вследствие искаженного отражения реальной природы вещей, поскольку человеческий интеллект подобен кривому зеркалу. Примером этого является склонность рассматривать природу с точки зрения ее персонализации.

Второй идол - это идол пещеры. Сюда входят заблуждения, возникающие в результате уникальности характера или привычек индивида или узости ранее усвоенных взглядов, то есть, как если бы он смотрел на мир из пещеры.

Третий идол - это идол рынка. Сюда входят заблуждения, возникающие вследствие того, что интеллект человека находится под влиянием слов. Например, слова могут быть созданы для несуществующих вещей, что может привести к появлению мишурных аргументов.

Четвертый идол - это идол театра. Это - заблуждение, возникающее вследствие слепого принятия теорий различных философов. Даже если их теории есть не что иное, как пьесы, разыгрываемые на сцене, люди легко поддаются ослеплению ложным блеском и принимают их.

Отсюда Бэкон делал вывод, что сначала следует устранить эти четыре идола, а затем наблюдать за природой, чтобы обнаружить сущность каждого отдельного феномена. Для этого он предложил индуктивный метод."
                                tnm

Коментар

Working...
                                X