IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ха, наздраве на "дъртофелниците"

Русото поведе битката със сладкото от дюли и мат'риала за пелте ( желе ) отлежава в студена вода засега.
    Здрасти Маранди , как ми се е прияло компот от дюли, ама тук няма никъде, къде ли не търсих последните месеци, сладко има ама компот няма, затова реших да си направя няколко буркана, ама те узряха ли дюлите вече

П.П Тъкмо се върнах от Октоберфеста, такава криза тук, че чак не можеш да се разминеш по феста

Коментар

Русото поведе битката със сладкото от дюли и мат'риала за пелте ( желе ) отлежава в студена вода засега.

Командировах Ламята за лимонтозу, че няма да ми стигне.

П.П. Космо, брат психически си се понапълнал малко сякаш, което не е лошо. Но сега горе "машинката" мозъка не сака да спи и върти.

Някои източни учения казват, че добрия сън е сънят без сънуване, т.е. тогава мозъка е в пълен покой и тялото успява да се възстановява напълно.

Русото сънува кат' разпран и имам същия проблем - т.е. не мога да изключвам напълно, когато трябва да се релаксира. По принцип кат' ми дойде много нанагоре и се омотам тотално си набивам шутовете в някое китно планинско градче на чист въздух и се дръпвам малко от нещата ( 2-3 дни са достатъчни ).

Бих ти препоръчал Трявна или Троян - понаправиха нелоши хотелчета там, спокойно е и красиво.

Ай, чиърс!

П.П.П. Ама от 1 седмица к'ви проблеми имам с ерекцията не е истана - той патокът ми става по 10-15 пъти на ден и някаква дива болка при ерекция. Рових в нет-а к'во па ще е т'ва и освен липса на витамин Е - друго май не видях, щот' останалото не е за мИня кат' симптоми.

Голям смях съм, особено нощем кат' се будя от болка, щот' малкото Русо докато спи и се надигнало

Отивам да си бъркам сладкото и после пак - хихи
      ти бъркай и яж сладко после витамина виновен
      http://milom.blog.bg/

Коментар

П.П. Космо, брат психически си се понапълнал малко сякаш, което не е лошо. Но сега горе "машинката" мозъка не сака да спи и върти.

Някои източни учения казват, че добрия сън е сънят без сънуване, т.е. тогава мозъка е в пълен покой и тялото успява да се възстановява напълно.

Русото сънува кат' разпран и имам същия проблем - т.е. не мога да изключвам напълно, когато трябва да се релаксира. По принцип кат' ми дойде много нанагоре и се омотам тотално си набивам шутовете в някое китно планинско градче на чист въздух и се дръпвам малко от нещата ( 2-3 дни са достатъчни ).

Бих ти препоръчал Трявна или Троян - понаправиха нелоши хотелчета там, спокойно е и красиво.

Ай, чиърс!

П.П.П. Ама от 1 седмица к'ви проблеми имам с ерекцията не е истана - той патокът ми става по 10-15 пъти на ден и някаква дива болка при ерекция. Рових в нет-а к'во па ще е т'ва и освен липса на витамин Е - друго май не видях, щот' останалото не е за мИня кат' симптоми.

Голям смях съм, особено нощем кат' се будя от болка, щот' малкото Русо докато спи и се надигнало

Спомни си казармата.. Дет викаше един старшина - Да ви турят по една шкурка на руката ще си ги наоправите на карфици.... Та лъсни бастуна и всичко ще се оправи.... Жена не помага.

Коментар

• Серго, ми аз като тръгвам оставям всичко докъдето е стигнало. Нямам нерви да мисля за лошото. Или за отношенията в семейството. Каквото стане. Приятели нямам.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Ха, наздраве на "дъртофелниците"

Ай, чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              С нефтен разлив или без?
              бъзикай се ти ,но ако чуеш за
              такъв имай едно на ум

Коментар

С нефтен разлив или без?
                Той вече "ръка"!
                Остави го да поспи.

Коментар

• Ебати спал съм 5 часа... Трябва ми почивка. Така да заспиш без да усетиш през деня и имам 10 пропуснати повиквания, коиот въобще не съм чул... Това стреса е смърт за нацията...

Коментар

Така ...
                    Добре би било ако човек тръгва на дълъг път и не мисли да се връща, да си подреди нещата. Да не оставя недовършена работа след себе си.
                    Но ако смята да се върне, защо и кому е нужно да си хортува с близки и приятели като за последно. Нали след време пак ще бъдат заедно и очакването това да се случи, заедно със спомените - хубави или лоши - ще му помогне да издържи на изпитанията, които ще срещне по дългия и труден път!? В съзнанието не бива да се загнездва мъката от раздялата, а радостта от предстоящата среща при завръщането.

А за стените ...
                    Има много други начини да почувстваш истинското приятелство. И без зидове хората, които те ценят могат да помълчат с теб, да приемат решенията ти, дори да не са съгласни с тях, да получиш безрезервната им подкрепа. Една разрушена стена не означава нищо, ако не знаеш каква е била причината, да бъде съборена.

Мълчанието с близък не е ли висша форма на общуване?
                    Но той трябва да го знае.
                    Как беше: "Да поседнем, преди да ...."

Наистина ли има мъка, когато някой се разделя за дълго с приятел?
                    Той ако е такъв - не го ли взимаш вътре в/със/ себе си?
                    /Требе ли да чекаш ичбиля гат ръгнеш по друмищата, баш тогаз да туриш авера да шава унетре?/

Тръгването на дълъг път не е ли едно ново начало,дето го полага върху това което е градил?
                    И ако е така не трябва ли да сложи чертата на свои терзания и съмнения, както и на неуточнените взаимоотношения?

Този път не прави ли човека поне малко по-различен и когато се върне не поглежда ли нещата с едни нови очи?
                    С пълното съзнание, че това място също ще бъде друго?

Пътувайки, не носи ли в пазуха същите тези приятелства и същите тези неща като както ги е оставил, продължавайки да общува било мислено, било виртуално?

Ами, ако тръгва с усещането че в едно от приятелствата нещо смъди, щото си е оставил една стена, дето не му стиска да намери причина и да я събори?
                    Ако не знае причината, не трябва ли да попита?

.................................................. ..........
                    "Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях."

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      и аз така -поливахме монтажа на едни климатици
                      /че иначе нямало да работят/
                      в ресторант,в дискотека и накрая в бар
                      така ги поляхме тези климатици
                      че поне 100г-ни трябва да работят
                      сигурно и съм пял по някое време
                      че сега гърлото ми дращи
                      в главата ми се разхождат стадо бици
                      стомаха като бурно море
                      тежък,много тежък ден
                      С нефтен разлив или без?
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        ТНТМ,

Човек, като тръгва на дълъг път не си ли оправя анджъкламите преди да отпраши?
                        Да си подреди кочинката......пък и мислите в главата?
                        Да закъта некое гърненце с мед .......да похортува като за последно с близките?

Не ли?

Или понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие?

....................................

Аз ще ръгна до близкия супер и пак ще дода.
                        Така ...
                        Добре би било ако човек тръгва на дълъг път и не мисли да се връща, да си подреди нещата. Да не оставя недовършена работа след себе си.
                        Но ако смята да се върне, защо и кому е нужно да си хортува с близки и приятели като за последно. Нали след време пак ще бъдат заедно и очакването това да се случи, заедно със спомените - хубави или лоши - ще му помогне да издържи на изпитанията, които ще срещне по дългия и труден път!? В съзнанието не бива да се загнездва мъката от раздялата, а радостта от предстоящата среща при завръщането.

А за стените ...
                        Има много други начини да почувстваш истинското приятелство. И без зидове хората, които те ценят могат да помълчат с теб, да приемат решенията ти, дори да не са съгласни с тях, да получиш безрезервната им подкрепа. Една разрушена стена не означава нищо, ако не знаеш каква е била причината, да бъде съборена.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Смонафт!
                          Привет,

Току що пуснаха в любимата ти Замунда един сериал за мафията през 20-те.Правили са го сценариста на "Семейство Сопрано" и Скорсезе, което само по себе си ангажира дори такива мразители на сериалите кат мен.

Казвам го защото съм в същото душевно състояние.
                          Само дето се "заквасвах" самосиндикално до четри сутринта.
                          Имах стройна организация за деня, започваща от седем, но стопирах всичко.
                          и аз така -поливахме монтажа на едни климатици
                          /че иначе нямало да работят/
                          в ресторант,в дискотека и накрая в бар
                          така ги поляхме тези климатици
                          че поне 100г-ни трябва да работят
                          сигурно и съм пял по някое време
                          че сега гърлото ми дращи
                          в главата ми се разхождат стадо бици
                          стомаха като бурно море
                          тежък,много тежък ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Наздраве. Как се казва сериала, че аз гледам някаква тъпотия Озомби (с Осама бин Ладен като Зомби и някакви американци ги трепят)..

Boardwalk Empire: Season 01 / Престъпна империя: Сезон 01

http://zamunda.net/details.php?id=32...ist=1#filelist

Коментар

• ТНТМ,

Човек, като тръгва на дълъг път не си ли оправя анджъкламите преди да отпраши?
                              Да си подреди кочинката......пък и мислите в главата?
                              Да закъта некое гърненце с мед .......да похортува като за последно с близките?

Не ли?

Или понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие?

....................................

Аз ще ръгна до близкия супер и пак ще дода.
                              Last edited by sergo; 22.09.2012, 13:05.

Коментар

Смонафт!
                                Привет,

Току що пуснаха в любимата ти Замунда един сериал за мафията през 20-те.Правили са го сценариста на "Семейство Сопрано" и Скорсезе, което само по себе си ангажира дори такива мразители на сериалите кат мен.

Казвам го защото съм в същото душевно състояние.
                                Само дето се "заквасвах" самосиндикално до четри сутринта.
                                Имах стройна организация за деня, започваща от седем, но стопирах всичко.
                                Наздраве. Как се казва сериала, че аз гледам някаква тъпотия Озомби (с Осама бин Ладен като Зомби и някакви американци ги трепят)..

Коментар

Working...
                                X