IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Наздраве Серго... Аз съм също на ракия и ям мезетата от сутринта.. Ама салатите са станали на лютеница мааму да е...
    3 ( триииии .....)
    2 ( двееее .....)
    1 ( едно .......)

......... Събрахме се. Дзъъъъъъъън точка ком

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      М-м да-а-а,

Много съм ги разглезил клиентите си!

Тъкмо направих салатата, сложих сливовата и почнах да се озъртам за Маранди и Смонафта.............
      Е!
      Ново двайсе: "Може ли да дойда на проба сега в осем, защото утре не мога, пък в събота заминавам?"

Ей ги!Отсвириха два часа.

Хайде на здраве на тъгъдък.
      Дзън, бре ...

Чек, че ми гръмна русата кофа да изчета форумО за 2 дни. Голяма лИбоФ - голямо нЯщо паднало тук.
      --------------------

Демек, както вика бай Брадър ( т.е. Русото ): "Ако искате да сте щастливи и да имате пари - то .... еВете* се в г*за ... сами

Забележка: В звездички = плющете се ( б.ред. )

П.П. Чек, че ме изби на простотия па ся - шъ съ "стегна" - хихи
      Last edited by marandi; 01.11.2012, 20:37.

Коментар

М-м да-а-а,

Тъкмо направих салатата, сложих сливовата и почнах да се озъртам за Маранди и Смонафта.............
        Е!
        Ново двайсе: "Може ли да дойда на проба сега в осем, защото утре не мога, пък в събота заминавам?"

Наздраве Серго... Аз съм също на ракия и ям мезетата от сутринта.. Ама салатите са станали на лютеница мааму да е...

Коментар

М-м да-а-а,

Е!

----------------
          Наздраве, Серго!Днеска аз съм на грозданка!

Коментар

• http://vbox7.com/play:6847ddec&al=2&vid=4483389

Коментар

• М-м да-а-а,

Е!

Last edited by sergo; 01.11.2012, 19:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                По този повод ти рекох да "преслушаме" хладилника на ВМанков
                На сутринта го видях

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Хахах и аз вчера съм заспал явно няколко секунди след поста си, че пия червено вино без мезе
                  По този повод ти рекох да "преслушаме" хладилника на ВМанков
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Странна работа е живота.. Мале сутринта съм заспал (малко след последният ми пост) и ставам чак сега.. Явно съм преуморен и ми трябва почивка.. И утре ще си седя в къщи.. Като ги слея с уикенда ще станат 4 почивни дни...
                    Хахах и аз вчера съм заспал явно няколко секунди след поста си, че пия червено вино без мезе

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Моята лична лекарка, която ми е приятелка от детските години, сключи брак през последната година от следването си. Със съпругът се се познават от детската ясла - били са в една група, после пак в една група в детската градина, в един клас в основното училище, в гимназията ... После са учили заедно в Медицинския университет цели пет години и едва в края на следването, прибирайки се с автобус, седалка до седалка, усетили колко е невероятен другия, който е седнал до него
                      Издавиха рибата като съобщиха, че са гаджета и смятат да се женят
                      Странна работа е живота.. Мале сутринта съм заспал (малко след последният ми пост) и ставам чак сега.. Явно съм преуморен и ми трябва почивка.. И утре ще си седя в къщи.. Като ги слея с уикенда ще станат 4 почивни дни...

Коментар

• Не знам, моят котарак си е доста спокоен. Квартален превъзходен. Даже пердета и тапицерии спря да къса. Ходи из цялата къща. Спи при когото и където иска

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          търсиш си дружка ))
                          едно коте или куче, например йоркширски териер - големи сладури са ) ще те ангажират и разтоварват по-ефикасно ))
                          но ако си имаш градина и за тарльо ще е супер
                          Нямам. ХапартаментО не е подходящ за такива животинки, пък и остави другото ами като ме няма по цял ден ще съборят къщата По-добре, не

Fm Static Man Watcha Doin - http://www.vbox7.com/play:91bd3ef971
                          ‎"Има някакво подмолно течение, което извътре тласка човека натам, откъдето той бяга. Забелязала съм, че неведнъж налитам на онова, от което най-много се пазя. Като велосипедист, който внимава да не се блъсне в дървото и се залепя право в него."

Блага Димитрова
                          Last edited by artemida_sofyanska; 01.11.2012, 17:10.
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                            Да, имаш право ама ме запали една колежка, която подари на детенцето си таралеж албинос, разкавайки как спи по цял ден и обича да прави обиколки нощем. Казах си тъкмо за мен - нощна птица...аз докато пиша мотивите или друго, той ще обикаля наоколо да не ми е скучно. Щото за момента двукраките не ги признавам за домашни любимци нещо са ми писнали
                            търсиш си дружка ))
                            едно коте или куче, например йоркширски териер - големи сладури са ) ще те ангажират и разтоварват по-ефикасно ))
                            но ако си имаш градина и за тарльо ще е супер

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              С едно бодил....може ли ..?
                              ммми що да не може

Last edited by artemida_sofyanska; 01.11.2012, 17:00.
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                Взимай го, аз още не мога да си простя, че не си прибрах една малка катеричка....сега искам таралеж
                                С едно бодил....може ли ..?

Коментар

Working...
                                X