Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ аз изпълнявам същите действия когато чета в теми, в които ти писателстваш
П.П. Не казвам глЪвЪи не чета колко човека има във форума
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз пък днес открих една левичарка, която се прави на десничарка, но май е с две леви ръце.Добре, че знам от малък коя ръка ми "го" е пипнала първа и съм се самоопределил.
Представям си едно 13 годишно момче как скръства ръце, за да знае по палците с коя ръка да си направи първата ч*кия.
Тук сигурно има и еднакво добри с двете ръце, дори и с двете ръце едновременно.
Наздраве и от мен, но вече ще спя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОткрих една студентка с огромни цици... Иначе малко дебеличка... Обаче нема такива балкони. И тънко взима.Добре, че знам от малък коя ръка ми "го" е пипнала първа и съм се самоопределил.
Представям си едно 13 годишно момче как скръства ръце, за да знае по палците с коя ръка да си направи първата ч*кия.
Тук сигурно има и еднакво добри с двете ръце, дори и с двете ръце едновременно.
Наздраве и от мен, но вече ще спя.
Коментар
-
Мале вчера ми се е... мамата.. Ебати бетона ебати плочата, дето я наляхме в този студ... Днес пък ще карам два буса към Дупница, че някакви македонци са ги капарирали... Ама си мился в ранният следобед да съм си дома и да си направя пиянско - еротична забава... Открих една студентка с огромни цици... Иначе малко дебеличка... Обаче нема такива балкони. И тънко взима. Даже мисля да си я назнача в офиса да ми е под ръка... Хайде наздраве. Да пием по една водка, доде не е съмнало... Вчера наех една фирма да ми търси подслушвателни устройства в офиса че имах някои съмнения.. Нищо не откриха. Явно ме гони параноята, ама много нещо взех да си чувам името от разни източници, коиот нема от къде да я имат тази информация.. Охраната ми вика че най вероятно някой от фирмата, просто оставя едно просто диктофонче някъде и после разнася клюки, че то при мен няма важни за държавата новини.... Апа какъв малоумник са ми пратили да ми пази жилището.. Ония ден 4 пъти идвала полиция че тоя понал да иска документи и да обискира всички хора дето влизат в блока ми.. Ама от друга страна добре, че предишните бяха едни пенсионери, дето и за бира не можех да ги пратя, да не умрат по пътя.... Наздраве...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНищо подобно! От десет произволни преплитания десет пъти палецът на лявата ми ръка се оказа върху този на дясната, обаче не съм левичар! Дори и според терминологията на Космо...А и грифът на китарата винаги съм го държал с лявата ръка...а какви сола свирех на времето с учителя си по китара, ехх...
Вал, сори ама явно си случила на съпруг и по него съдиш за всички останали, което в най-общия случай не отговаря на действителността. Хората са различни и уникални, и не е редно да се сравнява някой с който и да било друг. А не е и необходимо, защото всеки от нас е уникален като индивидуалност, и най-големият късмет би бил да открие този който го разбира, допълва и обича, другото са само лакърдии и уйдурми
У дома, едната китара е с обърнати струни- за левичар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, ай стига с тия глупости вече - хихи
Още малко и ще изкарате някого, че не знае какъв. Трето поколение левичер съм, но маскиран.
П.П. Даже се кръстя с дясна ръка - не ме питай колко тренировки отнесох да го правя уж "спонтанно".
С лявата ръка на прав удар бия 480 кг крушата с динамоментър, а с дясна 450 - почти няма разлика, ама не ме питай как всичко се тренира да няма разлика, включително и силови възлизания на лост да правиш всичко и наобратно, щот' десничерите сте били така - па няма се цепим от колектива, нале.
В момента, ако не го кажа - няма как да се разбере какъв съм.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСкръсти си ръцете пред гърдите и виж коя ръка е отгоре, ръкопляскай известно време и пак виж коя ръка е отгоре, прицели се с двата си показалеца в една точка като гледаш с двете очи и после ги затвори. Погледни с едното око, после с другото и виж с кое око точката, в което си се прицелил се мести.
Напиши какви са резултатите и аз може да ти напи това- онова
Още малко и ще изкарате някого, че не знае какъв е. Трето поколение левичер съм, но маскиран.
П.П. Даже се кръстя с дясна ръка - не ме питай колко тренировки отнесох да го правя уж "спонтанно".
С лявата ръка на прав удар бия 480 кг крушата с динамоментър, а с дясна 450 - почти няма разлика, ама не ме питай как всичко се тренира да няма разлика, включително и силови възлизания на лост да правиш всичко и наобратно, щот' десничерите сте били така - па няма се цепим от колектива, нале. И сте измислили лафчета за "прав" гард, па другия бил "обратен".
В момента, ако не го кажа - няма как да се разбере какъв съмLast edited by marandi; 15.03.2013, 21:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениев момента кимам умно-разбиращо с глъвъ
П.П. Не казвам глЪвЪи не чета колко човека има във форума
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНищо подобно! От десет произволни преплитания десет пъти палецът на лявата ми ръка се оказа върху този на дясната, обаче не съм левичар! Дори и според терминологията на Космо...А и грифът на китарата винаги съм го държал с лявата ръка...а какви сола свирех на времето с учителя си по китара, ехх...
Вал, сори ама явно си случила на съпруг и по него съдиш за всички останали, което в най-общия случай не отговаря на действителността. Хората са различни и уникални, и не е редно да се сравнява някой с който и да било друг. А не е и необходимо, защото всеки от нас е уникален като индивидуалност, и най-големият късмет би бил да открие този който го разбира, допълва и обича, другото са само лакърдии и уйдурми
Напиши какви са резултатите и аз може да ти напи това- оноваПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеAko при преплитане на пръстите на двете ръце, палецът на лявата ти ръка е в/у този- на дясната- значи си левичар. Трябва и да посягаш да вземаш предмети с лява ръка, а и ако свириш на китара- да държиш грифа с дясната..
Съпругът ми е левичар,но си служи еднакво добре и с двете ръце. Все пак, ако трябва да е красиво- избира лявата.А и грифът на китарата винаги съм го държал с лявата ръка...а какви сола свирех на времето с учителя си по китара, ехх...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБъзикам се
Мутациите най-общо са свързани с загуба на информация или добиване на нова информация.
Точковата мутация е свързана със загубата на информация. Аз изключително рядко съм сериозна. Явно някъде във времето това качество се е загубило за родатаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеда питам ли гоглето или ще обясниш с две думи тая мутация
Мутациите най-общо са свързани с загуба на информация или добиване на нова информация.
Точковата мутация е свързана със загубата на информация. Аз изключително рядко съм сериозна. Явно някъде във времето това качество се е загубило за родатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТой е в резултат на точкова мутация и се предава от много поколения в рода ми
http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар