IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Ние изяждаме по една голяма купа с малко червено пиперче и зехтинче и по 0,50
    Деси, щото си почитателка на домашната храна, ще ти препоръчам една книжка - "Защо не пълнеят французойките".....

Не е от това, за което си мислите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Напомни ми за 1 познат навремето. Отиваме тайфата на диско и тоя си поръчваше по 10-12 коняка с 1 кола на вечер.

Накрая като си тръгваме чашата му с кола си стои на масата почти пълна. И съм го питал веднъж: "За какво я поръчваш тая кола, бря - кат' не я пиеш, ами дъниш бутилка коняк само?"

И тоя ми вика: "Как няма да си поръчам една кола за парлама на масата - да ме помислят за алкохолик ли искаш?"

П.П. Цитат: " .... и по 0.50 "

Ех, тия "тихи" води ... ( смигам )
      Ееее май съм пийнала днес 60 гр.

Коментар

Напомни ми за 1 познат навремето. Отиваме тайфата на диско и тоя си поръчваше по 10-12 коняка с 1 кола на вечер.

Накрая като си тръгваме чашата му с кола си стои на масата почти пълна. И съм го питал веднъж: "За какво я поръчваш тая кола, бря - кат' не я пиеш, ами дъниш бутилка коняк само?"

И тоя ми вика: "Как няма да си поръчам една кола за парлама на масата - да ме помислят за алкохолик ли искаш?"

П.П. Цитат: " .... и по 0.50 "?

Ех, тия "тихи" води ... ( смигам )

Коментар

Явно и е сложил кърпа на устата да не говори много, само да се усмихва.

Космо не ги гледа в лицето......Той си пие питието а те му "връзват" пантофите...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Явно не си стигнал до края на клипа......
            Явно и е сложил кърпа на устата да не говори много, само да се усмихва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Добра е ама нема секс в нея... Е на това му се вика красива жена, но сексапила е друго качество.. Аз бих я завел на сладкарница..

Явно не си стигнал до края на клипа......

Коментар

Т'ва гореописаното с колко литра може да се излочи? Ърмм ...?

П.П. Малей, тая Мария Илиева ли к'ва беше там ( певицата ) баси бидона е станала, а навремето й бях фен. Т'ва от бай Брадър, дет' се зазяпах по ТВ-ту.

Ей, т'ва са БГ-жените - минат 25-30 и станат треторазрядни лелки с претенции за милиарди, в стил БТВ-новините леличките

Коментар

морковче, зеленце, чушчица, карфиолче, корнишончета, целинка, няколко листа от асмата и май е това, а и малко цвекло червено за цвят.
                  Т'ва гореописаното с колко литра може да се излочи? Ърмм ...?

П.П. Малей, тая Мария Илиева ли к'ва беше там ( певицата ) баси бидона е станала, а навремето й бях фен. Т'ва от бай Брадър, дет' се зазяпах по ТВ-ту.

Ей, т'ва са БГ-жените - минат 25-30 и станат треторазрядни лелки с претенции за милиарди, в стил БТВ-новините леличките
                  Last edited by marandi; 01.11.2012, 20:51.

Коментар

Наздраве приятелю... Надул съм едни тежки хитове от едно време и как спах до 5 часа явно ще се пиуе цяла нощ..
                    Обаче днес е 'ноу готино време за къркане ( английско ) как зовут на фронте

П.П. Днес падна ембаргото на Ламята, че ми стана кофти - крем супа моркови с топчета от кайма с ориз го наградих - хихи

Загледах се в тоя ВИП-Брадър ... и нещо 'ноу се смея кат' ги гледам, па не знам

Коментар

Много обичам.. Какво има в нея?
                      морковче, зеленце, чушчица, карфиолче, корнишончета, целинка, няколко листа от асмата и май е това, а и малко цвекло червено за цвят.

Коментар

Да Ви дам малко от моята натурална еко трошийка.
                        Много обичам.. Какво има в нея?

Коментар

Ооооооо леллеееее.
                          Добра е ама нема секс в нея... Е на това му се вика красива жена, но сексапила е друго качество.. Аз бих я завел на сладкарница..

Коментар

Наздраве Серго... Аз съм също на ракия и ям мезетата от сутринта.. Ама салатите са станали на лютеница мааму да е...
                            Да Ви дам малко от моята натурална еко трошийка.

Коментар

3 ( триииии .....)
                              2 ( двееее .....)
                              1 ( едно .......)

......... Събрахме се. Дзъъъъъъъън точка ком
                              Наздраве приятелю... Надул съм едни тежки хитове от едно време и как спах до 5 часа явно ще се пиуе цяла нощ..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Ооооооо леллеееее.

Коментар

Working...
                                X