Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКапни и малко коняк да не си капо... Аз също тая вечер по лекичко ще го карам че след удар се почива.... Поръчах си една пица и ще пия две три бири.. Много съм надебелял.. Маама му стара като бременен в 8 мия месец съм.. Ама то от маса на маса...
Ако успееш да си наложиш всяка сутрин и вечер за изпиваш по една чаена чаша с топла вода, като в нея е разтворена лъжичка цейлонска канела и лъжица мед ще започнеш да сваляш килограми след втория месец. Но трябва да си упорит
Сваля и кръвното налягане. По-едрата 1/3 пълноправен член на домочадието свали 6 кг. Свърши се, горкияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВчера ходих да гледам едно трасе за спортно мероприятие. Високо горе в Балкана. И щото съм много умна, тръгнах с блуза, кожено сако и леко затворени обувки
Да, ама на връоо имаше сняг и температурите бяха минусови. В резултат на това ми действие днес се събудих малко настинала. От години не ми се беше случвало.
Пия чай - с това питие ще ти правя компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДобро утро... Явно ще пием цяла нощ.. Аз цял ден гледам коли по Италия... Пфуууу колко много коли има по света...
Да, ама на връоо имаше сняг и температурите бяха минусови. В резултат на това ми действие днес се събудих малко настинала. От години не ми се беше случвало.
Пия чай - с това питие ще ти правя компанияLast edited by tnm; 17.11.2012, 18:47.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАрти това за хапчето ти го казах съвсем сериозно... Че май много лесно го подмина.Благодаря ти
Вече приключих за днес...мисля да си ходя, а колко ли е студено навънАма какъв съм "пич" ако знаете...такива хрумки и приложения му идат на човек с фантазия
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеЗнаете ли, те са толкова много неща - колкото бодли има по един таралеж...и ако започна да ги вадя едно по едно... ще бъде трудно
май няма и смисъл. Още не ми е узряла идеята. Сигурно, защото темпото е много бързо, не знам стъпките, опитвам да съм в ритъм, ама в кой
май губя своя...http://www.youtube.com/watch?v=CHJS3...t=HL1353149225
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТъкмо сега е момента,щото после като станеш готова,може да се окаже Късно
Пък и Два Остри Камъка - Брашно Не Мелят!.....
Проблемът с Кризата не е фатален,доколкото ще отнесе бая мътилка и мръсотия наслоена през последните 25 години в БГ (и 50 - по Света....)....Фатално е,че и доста читави хорица е вероятно да пострадат,просто защото са по-мудни .....
Но за съжаление това са Законите на Природата....
ПС: Йозеф Гьобелс има доста добри философски попадения в речите си по теми И около твоята( ... тва дето се говори масово за него в пространството е пълна глупост..).Но масовият проблем е,че материалите от архивите не са популярно-достъпни....
На времто един приятел твърдеше че света ще се върне към идеите на фашизма, та нищо чудно Гьобелс да почне да се учи в училищата след някоя и друга година...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАртиту, ама това е недопустимо - да работиш в събота
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
Аз пък си мислех, че става с тренинг и подготовка - пилето си имАло хапчееее
Коментар
-
Jon Bon Jovi - Blaze Of Glory - http://www.youtube.com/watch?v=MfmYC...225&playnext=1
Хубава събота вечер!There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Знаете ли, те са толкова много неща - колкото бодли има по един таралеж...и ако започна да ги вадя едно по едно... ще бъде трудно
май няма и смисъл. Още не ми е узряла идеята. Сигурно, защото темпото е много бързо, не знам стъпките, опитвам да съм в ритъм, ама в кой
май губя своя...http://www.youtube.com/watch?v=CHJS3...t=HL1353149225
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение....щото ме е страх, че не съм готова...
Пък и Два Остри Камъка - Брашно Не Мелят!.....
Проблемът с Кризата не е фатален,доколкото ще отнесе бая мътилка и мръсотия наслоена през последните 25 години в БГ (и 50 - по Света....)....Фатално е,че и доста читави хорица е вероятно да пострадат,просто защото са по-мудни .....
Но за съжаление това са Законите на Природата....
ПС: Йозеф Гьобелс има доста добри философски попадения в речите си по теми И около твоята( ... тва дето се говори масово за него в пространството е пълна глупост..).Но масовият проблем е,че материалите от архивите не са популярно-достъпни....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАртиту, ама това е недопустимо - да работиш в събота
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
и ни напред, ни назад..трябва да довърша толкова време висях, няма да си ходя по никое време
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДайте по-ведроостават ми 6 листа и съм "пушка"
Какво да черпя по тоо повод?
http://www.youtube.com/watch?v=HMW2N...t=HL1353149225
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дайте по-ведроостават ми 6 листа и съм "пушка"
Какво да черпя по тоо повод?
http://www.youtube.com/watch?v=HMW2N...t=HL1353149225
Last edited by artemida_sofyanska; 17.11.2012, 17:04.There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар