IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Момиче що не каза по рано ами се мъчиш толлкова време..? Че твоето решение е толкова лесно че сама нямаш идея... И понеже си мой човек ще ти кажа... Това е едно малко хапченце - казва се ципралекс (има и по евтин унгарски аналог - есцитил) - 10 мг. Пие се по една таблетка сутрин. Пътвите две три седмици има не малко странични ефекти, но всички отминават и до месец и половина ще видиш живота по съвсем друг начин... И като започнеш да излъчваш успех, неизменно успяваш... И ще видиш че в таралежа има много живот, секс, работоспособност, чар, скорост (да не повярваш с тая странна форма) и е неформален лидер...

ПС. Добре е преди да вземеш хапченцето да го споделиш и с психиатър или поне с личен лекар, ама и така става...

Аз пък си мислех, че става с тренинг и подготовка - пиле то си имАло хапчееее
    Last edited by artemida_sofyanska; 17.11.2012, 17:14.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• “Когато е очевидно, че мечтите ти са недостижими, не сменяй мечтите си, а подхода си!” - Конфуций

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Космоо знам, че си прав Благодаря ти ! Чети сега, ама само донякъде, за да ме разбереш...

"Таралежите са странни птици… Докато не ги ритнеш не излитат… Не знам кой е прозрял тази велика истина, но е ужасно прав. Аз съм таралеж. И отдавна си мечтаех да полетя. Все небето ми беше в мечтите. Е, ритнаха ме...полетях малко...обаче никой ме беше предупредил как боли приземяването. Сега имам фрактура на щастието, три счупени прешлена на доверието, а обичта ми е на командно дишане. Ама нали летях...Явно такава е цената на мечтите. Имам нужда от прегръдка. Голяма, в която да се свия и да си изплача всичко онова, което горчи в сърцето ми. Обаче кой е достатъчно луд да прегръща таралежи... Ще го боля повече, отколкото мен ме боли, навярно. Пък и никой не е обещал, че прегърнеш ли таралеж, той ще се превърне в принцеса. А и аз не искам да ме превръщат в принцеса. Ако някой ще ме превръща в нещо, бих желала да ме превърне в... смисъла на живота си. Да...и скромност не ми липсва. Аз съм таралеж. И е есен. Време ми е да се свия на топчица, опакована в сухи листа и да се събудя някога, когато нищо вече няма да помня..."

щото ме е страх, че не съм готова...

Момиче що не каза по рано ами се мъчиш толлкова време..? Че твоето решение е толкова лесно че сама нямаш идея... И понеже си мой човек ще ти кажа... Това е едно малко хапченце - казва се ципралекс (има и по евтин унгарски аналог - есцитил) - 10 мг. Пие се по една таблетка сутрин. Пътвите две три седмици има не малко странични ефекти, но всички отминават и до месец и половина ще видиш живота по съвсем друг начин... И като започнеш да излъчваш успех, неизменно успяваш... И ще видиш че в таралежа има много живот, секс, работоспособност, чар, скорост (да не повярваш с тая странна форма) и е неформален лидер...

ПС. Добре е преди да вземеш хапченцето да го споделиш и с психиатър или поне с личен лекар, ама и така става...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Арти преди време говорихме нещо... Май е време да вземеш решение и да си потърсиш нова реализация.. И аргумента - криза е, няма работа, кой ще ме вземе - не важат..... Млада си, умна, хубава, с потенциал - сега ако не правиш смели и рисковани стъпки та кога?
          Космоо знам, че си прав Благодаря ти ! Чети сега, ама само донякъде, за да ме разбереш...

"Таралежите са странни птици… Докато не ги ритнеш не излитат… Не знам кой е прозрял тази велика истина, но е ужасно прав. Аз съм таралеж. И отдавна си мечтаех да полетя. Все небето ми беше в мечтите. Е, ритнаха ме...полетях малко...обаче никой ме беше предупредил как боли приземяването. Сега имам фрактура на щастието, три счупени прешлена на доверието, а обичта ми е на командно дишане. Ама нали летях...Явно такава е цената на мечтите. Имам нужда от прегръдка. Голяма, в която да се свия и да си изплача всичко онова, което горчи в сърцето ми. Обаче кой е достатъчно луд да прегръща таралежи... Ще го боля повече, отколкото мен ме боли, навярно. Пък и никой не е обещал, че прегърнеш ли таралеж, той ще се превърне в принцеса. А и аз не искам да ме превръщат в принцеса. Ако някой ще ме превръща в нещо, бих желала да ме превърне в... смисъла на живота си. Да...и скромност не ми липсва. Аз съм таралеж. И е есен. Време ми е да се свия на топчица, опакована в сухи листа и да се събудя някога, когато нищо вече няма да помня..."

щото ме е страх, че не съм готова...

Коментар

Бачкам в събота! и съм стигнала до кривата круша...и съм по собствено желание На всичкото се "тъпча" с някакви солети и го броя за ядене - цял ден
            Арти преди време говорихме нещо... Май е време да вземеш решение и да си потърсиш нова реализация.. И аргумента - криза е, няма работа, кой ще ме вземе - не важат..... Млада си, умна, хубава, с потенциал - сега ако не правиш смели и рисковани стъпки та кога?

Коментар

• Бачкам в събота! и съм стигнала до кривата круша...и съм по собствено желание На всичкото се "тъпча" с някакви солети и го броя за ядене - цял ден

Коментар

Оу, как ме стегна шапката...

Сподели...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                  Днес почина Илия Аргиров. Отиде си един от най-големите гласове на България. Поклон пред паметта му!
                  http://www.youtube.com/watch?v=izJ4P...feature=relmfu
                  Жалко за човека...

Коментар

• Оу, как ме стегна шапката...

Коментар

• Днес почина Илия Аргиров. Отиде си един от най-големите гласове на България. Поклон пред паметта му!
                      http://www.youtube.com/watch?v=izJ4P...feature=relmfu

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Стига бре, малък е още Забранявам му От време на време чашка червено вино за бузки Инак баща му не стига, че не кърка, ами и като кърка са от много над средното ниво питиета Така де, не пия много, що да не пия добри питиета Така че, ще се научи да цени питиетата
                        Бря, баща му няма да е по дискотеките и кръчмите кат' вземе да излиза с приятелчета.

Шъ му пробутват разни дивотии и там не можеш го опази.

Затова сядате двамцата - дръпваш му едно "конско" на тема как да къркаме здравословно и толкоз

П.П. Лелей, племенниците бяха единия 8 клас, другия 4-ти и чичо им ги завел на плажа и кат' им изхаках една лекция на тема наркотици, видове и т.н.

Кое как действа, кое колко пристрастява и т.н. - викам ся да не се чудите, ако стъпите накриво защо първо чичо ви ще ви аргаса по тиквите и да ми се правите, че не сте знаели - хихи

П.П.П. Ако те е срам, свиркай - киндерите много ми се радват. Шъ го светна веднага на видове алкохоли, кое как и с какво се консумира, качество и прочие

Виж, че сега малките пишльоци отидат да се направят на важни на кръчма, хакнат 1 чаша и почват да падат кат' светкавици по земята, щот' е нямало кой да им каже как да познават какво им се сервира, ами гледат етикетите.
                        Last edited by marandi; 17.11.2012, 14:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

И да кърка тоже го научи да различава питиетата!
                          Стига бре, малък е още Забранявам му От време на време чашка червено вино за бузки Инак баща му не стига, че не кърка, ами и като кърка са от много над средното ниво питиета Така де, не пия много, що да не пия добри питиета Така че, ще се научи да цени питиетата

Коментар

Малеее, аз пък наблюдавам синковецът как се отвращава малко по малко от МакДоналдс Всяка сутрин като поспрем на светофара на университета и се разнася такава противна миризма на загоряла мазнина, че не се трае. Не знам как траят хората от кооперациите наоколо
                            Учи го по малко да си готви и как да си подбира продуктите, че ако зачешем темата к'ви лай*а ни продават и отиде коня у рЯката.

Не стига, че те тровят, ами и пари ти искат

П.П. Ако не му спретнеш подобни финансови навици сначале, после цял живот ще ръси кинти за джънк стоки и ще се чуди защо някои стават бедни, дебели и грозни с течение на времето.

И да кърка тоже го научи да различава питиетата!

Коментар

• А бе паспарту, каква връзка има "количественото улесняване" със продуктите на маклдоладс.
                              Я намерете бързо в в ютюб филмчето за човека хранещ се два месеца само с доналдс, какво му се случва.Преди това е напълно здрав прегледан от лекари.

А това да водиш децата си там да ядат, това трябва да е някаква нова култура.
                              А уж сте културни Българите. хахах
                              Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

.... МакДоналдс....
                                Ползват палмово олио по няколко пъти,освен туй продуктите им са някви гръцки бланшета и на всичкото отдолу порциите са два пъти по-малки ,но три пъти по-скъпи отколкото в САЩ ....

Само сладоледа им става за ядене,а от напитките кока-колите (щото и те са в бакове от Гърция и колата е със захар,а не с фруктозо-глюкозен сироп квато в останалата произведена в БГ .....).. Топлите напитки също биват,докат са топли....

Ма те и останалите бързи вериги са гола вода ,щото при тоз куантатив изинг дето края му се не види ,освен скъпи боклуци Без Гаранция, друго не може да се яде :

http://www.youtube.com/watch?v=OsvJ_uLZXQo
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X