IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Фффиетнам! - изсмя се Графът на развален испански

И днес Времето ще е идИалнУ за къркане. Серго ( Губерке, мамина златна ) - днес искам много да се раздаваш пред бутилката.

Мъгливо е и бродят вируси
    Last edited by marandi; 22.11.2012, 07:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Уникално-велик си бат' Космо по много други причини

П.П. А, дали някой е почнал или спрял да пуши/пие/кекси е последната дупка на кавала, дет' въобще не пее в Хора. Т'ва си е право на свободен избор при всеки, от което не става полу-човек без значение в коя посока ( дали е "спрял" или "почнал"

Обаче 'ноу яко е Времето за къркане - вчера ходих по нощите да си взема 1 бутилка водка, че ми се допи кат' те чета и почти я омахах вече - хихи

Кока-кола пия само с водка и се води коктейл "Студена война" - демек руска водка, американска кока-кола и много лед.

Ай, наздраве!

Наздраве приятелю, аз и днес много се докарах... Сега отивам в нас да поспя че съм мъртвец и едвам пиша на компа... Довечера ако мога пак ще си пишем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Бат Маранди аз тамън отказах цигарите и ти взе да ме разколебаваш..

Тая сутрин в клозета чета вестник Преса. Някой колега го оставил и гледам подредили се в редица участничките на Мис Плейбой или не знам си каво. Около 20 момичета и като ги загледах с идеята да мастурбирам се оказа че поне с две от тях съм спал... Мааму стара па ааз съм изплющял 10% от плеймейтките в България... И полсе как да си намеря свястна жена? Ми аз явно съм сбъркан нещо... Много се покрусих.. Къде има курва из София аз съм, имал вземане даване с нея... И то като ти тръгне име... И така докато си мислих дефекирай два пъти.. Ама снощи как се напих - един литър водка съм изпил.. Тая сутрин на път за офиса си затварям едното око че пътя ми се раздвоява... Вчера се срещах с едни немски банкери... Никаква работа не свършихме.. Тия се държакха много нагло и надменно и им теглих една майна.. Да си продават Банката сами... Много ме нервираха... Как и да е. Аз без тяхните милиони мога... Те не могат без моя пенис... Дрисльовци... Айде наздраве.. Решил съм и днес да го ударя на яко пиене... Сряда и без това не е ден за работа... Е сега да дойдат колежките и ги пращам до МОЛа и до Горубляне (да поръчват масите) и днес правя един як тим билдинг, поне да ме заобича персонала, че с тия закъснели заплати направо вече ми надуха главата... Уж им дадох заплатите, ама ттия били за октомври, ама те не били взели от май (апа аз защо помня че май им давах предните месеци..) ама новата ми счетоводителка е пълна овца.. Преди имах една дърта баба ама всичко беше в ред... Апа новата ми секретарка (една грозна овца с едни огромни силиконовви цици) от два дни не идва на работа и никой не я знае къде е.. Нещо за пари мрънкала, искала някакъв договор ми каза момичето дето ми е човешки ресурси, те и дали па тя не го подписала.. Какви са тия олигофрени... Е за това ни е на това дередже държавата - не казват какво искат, после се сърдят, крият се, после що ги търсели, нема угодия тиоя народ... Ама що не се родих един швед...И в офиса е тотален хаос... А някой идва, я да правя поръчките...
        Уникално-велик си бат' Космо по много други причини

П.П. А, дали някой е почнал или спрял да пуши/пие/кекси е последната дупка на кавала, дет' въобще не пее в Хора. Т'ва си е право на свободен избор при всеки, от което не става полу-човек без значение в коя посока ( дали е "спрял" или "почнал"

Обаче 'ноу яко е Времето за къркане - вчера ходих по нощите да си взема 1 бутилка водка, че ми се допи кат' те чета и почти я омахах вече - хихи

Кока-кола пия само с водка и се води коктейл "Студена война" - демек руска водка, американска кока-кола и много лед.

Ай, наздраве!
        Last edited by marandi; 21.11.2012, 14:44.

Коментар

• Аз пък пропуших цигари на дърти години.Не че съм пушач, де ама .... Кутия за месец.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение

Аз пури си пуша... Ама като не гълтам не става....
            Имам един приятел от детските години. Той пуши пури, пие коняк и много приказва /защото е адвокат/. Като изляза с него на вечеря ми усмърдява душата
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Заеби цигарите Космо, мИни на пури.А швабите да си е....т м....а.Правилно си им теглил една.
              Аз пури си пуша... Ама като не гълтам не става....

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                А ...и аз така толкова съм свикнала, че съм един пасивен пушач, който се "насмърква" от дима на другите

ОБАЧЕ не обичам да ми е задимено в спалнята, после и дрехите миришат и косата и всичко а като ми дойдат на гости, че и роднините пушат си където им падне...нищо не казвам /щото после ме обвиняват, че си търся повод за по-краткото им гостуване/ ама хич не обичам
                Написала съм "пушеше", защото много от познатите ми отказаха цигарите. Вярно, че понапълняха /особено дамите/, но вече единици от родата и познатите ми пушат.
                Мечо

Коментар

• Нема такъв филм ...
                  При мен пушат само на балкона ...
                  Ай де де ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Ми, да. Всичкото тайфа около мен пушеше - родителите ми, сестра ми, треньорите ми, състудентите ми, после колегите ми ... Мъкаааааа
                    А ...и аз така толкова съм свикнала, че съм един пасивен пушач, който се "насмърква" от дима на другите

ОБАЧЕ не обичам да ми е задимено в спалнята, после и дрехите миришат и косата и всичко а като ми дойдат на гости, че и роднините пушат си където им падне...нищо не казвам /щото после ме обвиняват, че си търся повод за по-краткото им гостуване/ ама хич не обичам
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• А бе и аз ги бях отказал за две години,ама после пак си ги пропуших много качествено.Иначе,Кирето е прав.И пиенето,и яденето ти е по-сладко...Ама пък по-бавно почва да те хваща(алкохола имам предвид) и неусетно увеличаваш изпитите количества....А..нямате си и идея какво главоболие имах близо половин година,след като ги отказах пущините......И задух...Понякога имах чувството,че ще пукна.....Па и килцата подскочиха......Но пък за двете години,даже и хрема не ме хвана......
                      .. .Трябва да предупреждават,че за някои хора,отказването е страхотен стрес......
                      За отказалите ги,не си и помисляйте да припалите дори една цигара,много бързичко се почва пак......
                      Препоръка е.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Дълго време си тренирала да не пушиш?
                        Ми, да. Всичкото тайфа около мен пушеше - родителите ми, сестра ми, треньорите ми, състудентите ми, после колегите ми ... Мъкаааааа
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Добро утро, тайфата!

Никога не съм пушила цигари. Може би защото дълго време тренирах, а после така и не се научих...
                          Дълго време си тренирала да не пушиш?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Пури пуша по купони. Ама там се и много пие. Някаква реакция правят мамичката им и много боли глава
                            Бе има си трикове.Аз тамъъъъън почнах да ги научавам и ...... те кризата дойде
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Никога не съм пушила цигари. Може би защото дълго време тренирах, а после така и не се научих...
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Хахах, а аз си мислех че съм дрът Аз тогиз ги пропуших бре
                                А така ...
                                кога ша си абитьорент ..???
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X