IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПС. А за тройката аз не мога да участвам защото самолета е на ремонт и само мога да светя на тоя етап...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ърмм,

то от 2 дена си пишем само ТНМ-чева, Космо и Русото - нещата отиват към тройка

П.П. Офф ... от предния петък тая йена ме кара да се занимавам с нея. Ти я плющиш - тя ти вика още мога да лапам.

Луда работа, ама извърях към 30 транзакции нейде. Що не "помилвах" 2 пуйки, кат' оня у Щатско, ами се занимавам с глупости се чудя
      Мани тоя форекс. Само ще си изхадиш нервиите и накрая печалбата е коплко една количка за хотдози до Царевец да туриш..

Коментар

Ърмм,

П.П. Офф ... от предния петък тая йена ме кара да се занимавам с нея. Ти я плющиш - тя ти вика още мога да лапам.

Луда работа, ама извърях към 30 транзакции нейде. Що не "помилвах" 2 пуйки, кат' оня у Щатско, ами се занимавам с глупости се чудя
        Хаах, колко обнадеждаващо

Добро утро, тайфата!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
          суша ли настана
          Ърмм,

Коментар

• суша ли настана
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Ха, наздраве!

Минах и аз на ракойка ( нЕква сливова от 2008 г. ), че спах 1-2 часа вчера по навик и съм станал още в 1ч - демек за Русото е вече късна вечер - хихи

П.П. Мехлем е ракойката, ама Ламята тая тая година отказа да вари, а па аз не мога - той си е майстор и къпя на някакви последни запаси и се опитвам да свикна на конфекцията в магазините.

Баф' ма'а как са развалили всичко - не е истина, само спирт с есенция и кат' видиш 5% дестилат си биеш задника в тавана. Както съм свикнал на 100% двойна дестилация - ужасТ
              Донт хленч! Сигурна съм, че ако решиш, ще я докараш ракойката не по-лоша от тази на Ламята.
              Мечо

Коментар

• ПС. Ха наздарве. И днес как ми тръгна глътка.

Коментар

Ха, наздраве!

Минах и аз на ракойка ( нЕква сливова от 2008 г. ), че спах 1-2 часа вчера по навик и съм станал още в 1ч - демек за Русото е вече късна вечер - хихи

П.П. Мехлем е ракойката, ама Ламята тая тая година отказа да вари, а па аз не мога - той си е майстор и къпя на някакви последни запаси и се опитвам да свикна на конфекцията в магазините.

Баф' ма'а как са развалили всичко - не е истина, само спирт с есенция и кат' видиш 5% дестилат си биеш задника в тавана. Както съм свикнал на 100% двойна дестилация - ужасТ
                  Прехода от домашна на купешка ракия е много сериозен проблем... Познавам хора които това ги уби психически... Трябва леко да почваш да се захранваш (пиеш веднъж от хубавата, веднъж от купената) за да нямаш стрес на организма...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Добър си Коле.. Аз за днес свърших работата и почвам да пия.... Тоя колега дето му било готово зелето се оказа съвсем не готово.. На това зеле му трябват още две седмици... Пратих ги за нормална салата и месни деликатеси..
                    Ха, наздраве!

Last edited by marandi; 22.11.2012, 12:34.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...ype=1&theater:)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Утро ВСИЧКИМ ХОРАМ !!!
                        И мен ми се пий, та ми се лае, ама къто примерен книжен плъх, съм на ралта от заранта ...
                        Оня ден на мача, нещо съм преебал кръстака, та сега два деня не ходя до залата и съм нервен ...
                        Довечера ще приема вълшебната хомбинация - ВОДКА + СЕЛЬОДКА ...
                        Пък петъка на работа с очила ...
                        Добър си Коле.. Аз за днес свърших работата и почвам да пия.... Тоя колега дето му било готово зелето се оказа съвсем не готово.. На това зеле му трябват още две седмици... Пратих ги за нормална салата и месни деликатеси..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Много ми се пие и на мен, но имам малко работа сутринта.... После ще се вложа максимално... Днес съм на кайсиева ракия... И един колега вика че му е станало киселото зеле и ще донесе...
                          Утро ВСИЧКИМ ХОРАМ !!!
                          И мен ми се пий, та ми се лае, ама къто примерен книжен плъх, съм на ралта от заранта ...
                          Оня ден на мача, нещо съм преебал кръстака, та сега два деня не ходя до залата и съм нервен ...
                          Довечера ще приема вълшебната хомбинация - ВОДКА + СЕЛЬОДКА ...
                          Пък петъка на работа с очила ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Добро утро, Фффиетнам! - изсмя се Графът на развален испански

И днес Времето ще е идИалнУ за къркане. Серго ( Губерке, мамина златна ) - днес искам много да се раздаваш пред бутилката.

Мъгливо е и бродят вируси
                            Много ми се пие и на мен, но имам малко работа сутринта.... После ще се вложа максимално... Днес съм на кайсиева ракия... И един колега вика че му е станало киселото зеле и ще донесе...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Добро утро, тайфата!

П.П. Какви се тези нови екстри в Инвестор?
                              Гадженцата в инвестор вече "екстри" ли ни наричате?

Трогнати сме - хихи

Коментар

Добро утро, Фффиетнам! - изсмя се Графът на развален испански

И днес Времето ще е идИалнУ за къркане. Серго ( Губерке, мамина златна ) - днес искам много да се раздаваш пред бутилката.

Мъгливо е и бродят вируси
                                Добро утро, тайфата!
                                Русото, вирусите мъжки ли са или женски?

П.П. Какви се тези нови екстри в Инвестор?
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X