IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
    Период за регенерация 40 дни на черен дроб, 7 дни на сърце и т.н., схванал си какво искам да кажа , не се знае какво се пие ако не е домашно двоен препек!!!
    Мхм ....,

нали затова буча, че имам проблем тая година, щот' тряя ма'ам конфекция от магазините и организма ми направо се бунтува

Шъ видя какво решение ще взема

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ъъъ ... не обичам такива "заключения"

Накратко качествения алкохолец е лекарство и дар Божи, а от калпав алкохолец съм виждал и 20 годишни вече с диагноза цироза.

П.П. Прав си, че черния дробец е най-важен в организма, защото е най-слабо регенериращия орган и той, ако се разбута, става кофти.

Но Иван Славков ( Батето ) кат' го рязаха на аутопсия се оказа, че органите му са като на 30 годишен. Всички го знаеха, че не спира да кърка, но чилякът е знаел какво да кърка и как.

За сравнение само до преди 50 години, 'орицата са бачкали от Гергьовден до Димитровден - т.е. 6 месеца бачкат и 6 месеца си къркат от сутрин до вечер, като са изпивали по над 1 литър концетрат на чиляк.

Пияни е нямало в селото. Днес пиете отрова, а дали е алкохол или нещо друго ... не е толкова важно как се нарича.

Чиърс!

Тая ракойка е 'ноу яка на Ламята - голям майстор е наистина.
      Период за регенерация 40 дни на черен дроб, 7 дни на сърце и т.н., схванал си какво искам да кажа , не се знае какво се пие ако не е домашно двоен препек!!!
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
        Дай възможности на черния дроб и всичко ще се оправи

Ако искаш повече разяснение ми пиши на лични, но трябва да спреш да къркаш поне 2 месеца
        Ъъъ ... не обичам такива "заключения"

Накратко качествения алкохолец е лекарство и дар Божи, а от калпав алкохолец съм виждал и 20 годишни вече с диагноза цироза.

П.П. Прав си, че черния дробец е най-важен в организма, защото е най-слабо регенериращия орган и той, ако се разбута, става кофти.

Но Иван Славков ( Батето ) кат' го рязаха на аутопсия се оказа, че органите му са като на 30 годишен. Всички го знаеха, че не спира да кърка, но чилякът е знаел какво да кърка и как.

За сравнение само до преди 50 години, 'орицата са бачкали от Гергьовден до Димитровден - т.е. 6 месеца бачкат и 6 месеца си къркат от сутрин до вечер, като са изпивали по над 1 литър концетрат на чиляк.

Пияни е нямало в селото. Днес пиете отрова, а дали е алкохол или нещо друго ... не е толкова важно как се нарича.

Чиърс!

Тая ракойка е 'ноу яка на Ламята - голям майстор е наистина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Абе нещо му протече керосина.. Дали е от някоя помпа, дали от резервоара??? То ще си каже, ама при всички положения така не може да лети...
          Дай възможности на черния дроб и всичко ще се оправи

Ако искаш повече разяснение ми пиши на лични, но трябва да спреш да къркаш поне 2 месеца
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Абе ония ден една колежка си доведе детето (на около 5 години) защото беше болно и я викнаха от градината да го вземе и аз се заиграх с него и рисувахме разни картинки и явно ме е заразило, а срещу тия детските вируси възрастните нямаме имунитет и ги караме много тежко...
            Бря, аз не се базиках, че кат' паднат мъглите и вирусите плъзват ( кат' 2 стада доктори станах с т'ва застраховане да се плющя ).

П.П. Хаквай по 1 малка ракийка сутрин на гладно, още кат' станеш и по 1 чай от замръзена вода от фризера с мащерка и мед. Ако мащерката се окаже слаба, ще ти дам друга комбинация, ама засега с нея пробвай.

Трябва да ти реши проблемите с теглото и дефекациите.

Само не ме карай да обяснявам всяко нещо защо - хихи

П.П.П. Чиърс, тая ракойка от 2008 си е направо елексир, дет' съм я подкарал от вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Кви вируси бре Космо ???
              При мен не е влизал вирус от ученик ( верно )...
              Те в спиртна среда не оцеляват и бегат ...
              Явно...
              Абе ония ден една колежка си доведе детето (на около 5 години) защото беше болно и я викнаха от градината да го вземе и аз се заиграх с него и рисувахме разни картинки и явно ме е заразило, а срещу тия детските вируси възрастните нямаме имунитет и ги караме много тежко...

Коментар

Апа и някакъв вирус ме мъчи - сополи, кашлица... Дееба и зимата, дееба.... И всички болни. Никой не се лекува и сеят вируси.... Уж съм в кабинет ама то като постоянно влизат и си разменяме рани телесни течности... Другата година тръгвам с маска.
                Кви вируси бре Космо ???
                При мен не е влизал вирус от ученик ( верно )...
                Те в спиртна среда не оцеляват и бегат ...
                Явно...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Абе лакомията не е за фалене, ама глада е по-силен от тока ...
                  Ай ше му се невиди ... !!!
                  Спорен ден !!!
                  Апа и някакъв вирус ме мъчи - сополи, кашлица... Дееба и зимата, дееба.... И всички болни. Никой не се лекува и сеят вируси.... Уж съм в кабинет ама то като постоянно влизат и си разменяме рани телесни течности... Другата година тръгвам с маска.

Коментар

Голем си Коле... Днес е петък и пак съм канен на някакъв пиянски сбор на Панчерево та явно ще се почна от обяд...
                    Абе лакомията не е за фалене, ама глада е по-силен от тока ...
                    Ай ше му се невиди ... !!!
                    Спорен ден !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Па вчера си прибрах озверел от град вкъщи ...
                      Като резултат :
                      Полвинка Путинка с рибка ...
                      600 грама пържоли с лук и гъбки и 3 Загорски ...
                      легнах си доволен и се наспах, като ЛЪФ !!!
                      Та така ...
                      Голем си Коле... Днес е петък и пак съм канен на някакъв пиянски сбор на Панчерево та явно ще се почна от обяд...

Коментар

• Па вчера си прибрах озверел от град вкъщи ...
                        Като резултат :
                        Полвинка Путинка с рибка ...
                        600 грама пържоли с лук и гъбки и 3 Загорски ...
                        легнах си доволен и се наспах, като ЛЪФ !!!
                        Та така ...

Коментар

Абе нещо му протече керосина.. Дали е от някоя помпа, дали от резервоара??? То ще си каже, ама при всички положения така не може да лети...
                          Е скорошно оздравяване ...
                          освен..

Коментар

Коко си напраил с ероплана ва Гагарин наш ????

Коментар

ПС. А за тройката аз не мога да участвам защото самолета е на ремонт и само мога да светя на тоя етап...
                              Коко си напраил с ероплана ва Гагарин наш ????

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ърмм,

то от 2 дена си пишем само ТНМ-чева, Космо и Русото - нещата отиват към тройка

П.П. Офф ... от предния петък тая йена ме кара да се занимавам с нея. Ти я плющиш - тя ти вика още мога да лапам.

Луда работа, ама извърях към 30 транзакции нейде. Що не "помилвах" 2 пуйки, кат' оня у Щатско, ами се занимавам с глупости се чудя
                                Ухааа ...
                                яз на EURJPY напрао избих рибата ...
                                Твърде добре ....

не съм я затворил...
                                Добрутро всичким де ...

Коментар

Working...
                                X