IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Бах нааму верно , че остаряваме, ама с 5 пъти по голяма скорост изглупяват:
    Еи ся се връщам от стара къща ли беше кво беше до морското училище, поръчахме, платихме, излязохме да пушим и като се върнахме масата разчистенабах мааим ама не само че няма да стъпя повече там ами и тук ще ги похваля.Как да е юнако са нуждае от емоции и кръстоностният поход е в разгара си, следва нещо като дискотека над "рощок"ма забравих как са я кръстили, не само,че след час ами и с покани,ок.Отиваме горе дет е уж фрее ама хъц и там с резервации, абе хем празно хем те гонят с парите си кепазе ставаш. Аде тогава у агето в чалготеката пак добар вечер аз съм ваща леля резервация моля, ама нъц хем празно хем не пускат, а в мазето пускат та влязохме и пихме по 2 джина ама празно. Викам му на Д'жея 10 кинта за 10 парчета на хиподил за 10 минути , оня твърд като скала – не може.....Де отива тоя свят, по мое време и дискотеките хем пълни и място можеше да си намериш а ся хем празни хем не те пускат да не говорим , че не се пуши.
    Кмете и аз имам същите наблюдения като теб.. Не съм ги споделял, щото си мислех че аз съм остарял и за това така ми се струва. Много е паднало качеството на заведенията за забавления... Спомни си на времето какъв купон беше - сервитьорките какви гаджета бяха, колко народ се събиораше по кръчмите.. Ония ден бях вечерта на ресторант в най богатият квартал в София, топ заведенеие (поне за 200 човека и направено супер лукс - по моя преценка са вложени над милион лева) - бяхме единствената маса и поръчките се бавеха по един час.... Очевидно и кръчмите са станали перални, като магазините по Витошка дето човек не влиза но има 15 продавачки...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Виж, възпитани сме и никой не ти се подиграва, че ти се налага да ходиш на работа
      Ама как ми ходи на подписа от миналата година, чак си мисля за още две с тоя подпис да съм!!!
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

П.П. а за друг бакшиша за някоя сметка или курва на вечер.

!
        С тия искам да ме запознаеш !!!!

Коментар

Преди някоя и друга година докато още карах "задочното" и преди държавните изпити и на мен ми са виждаха като годишни а се оказа, че може и да са месечни
          Виж, възпитани сме и никой не ти се подиграва, че ти се налага да ходиш на работа

Радваме се, че се чувстваш успял!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Кметуньо - не си за таз тема ако не спамиш за туршии,ракии,меки пишки,махмурлуци и пр.дивотии ...

Баси простотиите - то тука по зле станало от Политиката ...

PS: Rico Bernasconi vs. Ace of Base - Cruel Summer (Official Video HQ) - http://www.youtube.com/watch?v=dJQEn...eature=related
            Ама ги разбих

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
              Маранди, а боб - боб сложи ли и колко вида? Така, като гледам:
              ...................

май не е останало място за него. Хубава манджа си сготвил, де...
              Боб без боб...
              Бобецът кисна от вчера в студена вода ( 1 кило - 1 пакет ).

И днес го прекарах през гевгира още 2 пъти докато се вари и дет' пуска оная бялата пяна отгоре.

Демек, да си отдели скорбялата - или съм голям педант или голям педал

П.П. Има няколко различни техники на готвене - едните правят всичко по отделно и накрая смесват различните продукти, а други смесват умишлено в точно определена последователност при достигане на термична обработка Х на даден продукт.

Ъъъ ... не мога да готвя, ама съм поне старателен

Коментар

Щом ти се чувстваш доволен и ние се радваме за теб

П.П. В тая тема на форума не обичаме да говорим за цифри, понеже за един 6000 са му годишния доход без вноските по кредита и пак е на минус, а за друг бакшиша за някоя сметка или курва на вечер.

Но се радваме, че ти си доволен от себе си!
                Преди някоя и друга година докато още карах "задочното" и преди държавните изпити и на мен ми са виждаха като годишни а се оказа, че може и да са месечни

Коментар

• Маранди, а боб - боб сложи ли и колко вида? Така, като гледам:

1. Лук,
                  2. 3 вида ( цвят,вкус ) замръзен пипер - зелен, червен и шарен.
                  3. Моркови.
                  4 Мазнина.
                  5. Сланина.
                  6. Люти консервирани чушки.
                  7. Стерилизирано домати.
                  8 Захар 1 лъжица.
                  9. Сол.
                  10. Червен пипер ( сладък ).
                  11. Чер пипер.
                  12. Брашно.
                  13. Юзум.
                  14. Магданоз.
                  15. Шпек салам на кубчета.
                  16. Целина ( листа и корен ).
                  17. Риган.
                  18. Чесън.
                  19. Оцет.
                  20. Копър.

май не е останало място за него. Хубава манджа си сготвил, де...
                  Боб без боб...

Коментар

OPS за цифрите визирам мойта заплата
                    преди някои да ме е оборил , че съм подценил нещо !!!
                    Щом ти се чувстваш доволен и ние се радваме за теб

П.П. В тая тема на форума не обичаме да говорим за цифри, понеже за един 6000 са му годишния доход без вноските по кредита и пак е на минус, а за друг бакшиша за някоя сметка или курва на вечер.

Но се радваме, че ти си доволен от себе си!
                    Last edited by marandi; 25.11.2012, 04:24.

Коментар

Маи, нещо не вдяваш , че това е за теб и ти трябва да спукаш някои в страстбург , аз мойто си ми го платиха честно и коректно в третия свят и пак питат за мен кога ще благоволя да отида отново. А тука местните феодали ма спукват от смях дето един завършил студент инженер имал "НАГЛОСТА" да поиска 1200лв заплата :
                      това е за общо четене не нещо лично към някои:
                      Ами там в третия свят РАБОТОДАТЕЛЮ дават не 600 евро за нови инженери а 6000 - да точно така шестхиляди еврои го осигуряват с пиле мляко само да остане и да работи за тях. Сигурно са по прости от теб ,щот си ганьовец и си гениус както пише на мишката ти на Windoskата ти програмка, щот не знаеш кво е линукс....
                      OPS за цифрите визирам мойта заплата
                      преди някои да ме е оборил , че съм подценил нещо !!!

Коментар

Маи, нещо не вдяваш , че това е за теб и ти трябва да спукаш някои в страстбург , аз мойто си ми го платиха честно и коректно в третия свят и пак питат за мен кога ще благоволя да отида отново. А тука местните феодали ма спукват от смях дето един завършил студент инженер имал "НАГЛОСТА" да поиска 1200лв заплата :
                        Ами там в третия свят РАБОТОДАТЕЛЮ дават не 600 евро за нови инженери а 6000 - да точно така шестхиляди еврои го осигуряват с пиле мляко само да остане и да работи за тях. Сигурно са по прости от теб ,щот си ганьовец и си гениус както пише на мишката ти на Windoskата ти програмка, щот не знаеш кво е линукс....
                        Да, знам за какво говориш и работя по въпроса да се променят нещата, т.е. да окажете натиск като видите анализите, които наслагвам и ще ви ги изведа като 2 + 2 = 4.

П.П. Отказах 3 предложения навремето за корабостроителници в Сингапур, Пирея и Полша, т.е. не съм кандидатсвал даже, а те ме издирваха и предлагаха.

Прав си - за конструктори/проектанти стартовата заплата е от 6500$ за начало, после кат' се докажеш става доста по-нагоре.

Но предпочетох да помагам на БГ-то за мерси, т.е. нищо не искам от БГ

П.П.П. Обаче Жорката ме замисли и досега броих колко различни неща освен боб-а има в яхнията - изкарах ги почти 20.

1. Лук,
                        2. 3 вида ( цвят,вкус ) замръзен пипер - зелен, червен и шарен.
                        3. Моркови.
                        4 Мазнина.
                        5. Сланина.
                        6. Люти консервирани чушки.
                        7. Стерилизирано домати.
                        8 Захар 1 лъжица.
                        9. Сол.
                        10. Червен пипер ( сладък ).
                        11. Чер пипер.
                        12. Брашно.
                        13. Юзум.
                        14. Магданоз.
                        15. Шпек салам на кубчета.
                        16. Целина ( листа и корен ).
                        17. Риган.
                        18. Чесън.
                        19. Оцет.
                        20. Копър.

Може и да изпускам нещо, ама Жорката ме замисли с т'ва "манджа с грозде". Ноу яко са се преляли вкусовете и визията на яхнията. Ламята ще си оближе веждите
                        Last edited by marandi; 25.11.2012, 04:07.

Коментар

Аз не искам да съм никакъв

Просто ми е смешен двойния стандарт и още по-смешно ми е, че вместо да толерира даден закон българите в България, той дискриминира българите в България, а толерира всички останали чужденци.

Не ми се занимава с глупости, ама ако някой се заяде ще спука България от осъдителни присъди в Страсбург. Толкоз е тъп подобен закон и го няма никъде

П.П. Бобецът е станал феноменален обаче - сипах си една чиния, точно както исках да го направя се е получил и като цвят, консистенция и вкус. Доста е тънък баланс-а кат' се готви солено, люто, кисело, сладко и солено. Т.е. да се прелеят 5 различни вкуса, ама съм го докарал тоя път, да се плющя в Русата кордела.

Т.е. като готвя и винаги първо си го представям ястието като външен вид, вкус и мирис.

Усещам, че Ламята утре ще забрави, че има да доизяжда мусака и супа топчета, а ще нападне боба - хихии
                          Last edited by KMETA; 25.11.2012, 03:42.

Коментар

В юар ми лепнаха лаптопа и гсм-а от каютата някакви чернилки как да е , в кения си купих нови гсм и сим карти а проблема с това , че не помня номерата на роднини и познати си остана за моя сметка. Е там са пуши и има нещо друго: Отивам с такси до друга фирма дето бачка мои авер ама нали ми лепнаха сим карта и му нямам номера а мога да отида на крака ко ма спира!!! И пътувам с таксито и наближаваме бариера, бакшиша намалява за малко и гледам оня вдига бариерата:-питам го , тоя познаваш ли го, че ни пусна? а той отговаря не бе тои видя, че бял човек се вози в колата.....

и те така, пророк у селото си не моеш стана !!!
                            Аз не искам да съм никакъв

Просто ми е смешен двойния стандарт и още по-смешно ми е, че вместо да толерира даден закон българите в България, той дискриминира българите в България, а толерира всички останали чужденци.

Не ми се занимава с глупости, ама ако някой се заяде ще спука България от осъдителни присъди в Страсбург. Толкоз е тъп подобен закон и го няма никъде

П.П. Бобецът е станал феноменален обаче - сипах си една чиния, точно както исках да го направя се е получил и като цвят, консистенция и вкус. Доста е тънък баланс-а кат' се готви солено, люто, кисело, сладко и солено. Т.е. да се прелеят 5 различни вкуса, ама съм го докарал тоя път, да се плющя в Русата кордела.

Т.е. като готвя и винаги първо си го представям ястието като външен вид, вкус и мирис.

Усещам, че Ламята утре ще забрави, че има да доизяжда мусака и супа топчета, а ще нападне боба - хихии
                            Last edited by marandi; 25.11.2012, 03:04.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

Коментар

Секунда!

Винаги се съобразявам с непушачи и питам директно проблем ли е?

П.П. Мисля си, че съм твърде толерантен вече, понеже стана избиване на комплекси от непушачи.

Казвам ти го с 2 думи, че т'ва е дискриминация, защото на 7 мил. население - имате 7 мил. туристи годишно.

И всеки чужденец кретен не може да бъде глобен, понеже сглобката ви административната е такава, че има само за лична БГ-карта.

Според теб аз как да се чувствам, щом всеки черен мангал от Мароко, Зимбабве и прочие може да си пуши съвсем демонстративно, а аз трябва да "излизам" навън?

( риторично те питам ) - щот' не можеш ми отговори - демек всеки чужденец от 200 държави може да дойде и да ме трови и гък не мо'а му кажа, ама българин ли е .... ела ме виж къв' съм "стриктен"

П.П. Наздраве и да не ти пука - понякога се получават тъпи вечери, колкото и да се стараеш и да си подготвен. Не се чувствай виновен за нищо

В юар ми лепнаха лаптопа и гсм-а от каютата някакви чернилки как да е , в кения си купих нови гсм и сим карти а проблема с това , че не помня номерата на роднини и познати си остана за моя сметка. Е там са пуши и има нещо друго: Отивам с такси до друга фирма дето бачка мои авер ама нали ми лепнаха сим карта и му нямам номера а мога да отида на крака ко ма спира!!! И пътувам с таксито и наближаваме бариера, бакшиша намалява за малко и гледам оня вдига бариерата:-питам го , тоя познаваш ли го, че ни пусна? а той отговаря не бе тои видя, че бял човек се вози в колата.....

и те така, пророк у селото си не моеш стана !!!

Коментар

Working...
                                X