Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВиж, възпитани сме и никой не ти се подиграва, че ти се налага да ходиш на работаПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеП.П. а за друг бакшиша за някоя сметка или курва на вечер.
!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеПреди някоя и друга година докато още карах "задочното" и преди държавните изпити и на мен ми са виждаха като годишни а се оказа, че може и да са месечни
Радваме се, че се чувстваш успял!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКметуньо - не си за таз тема ако не спамиш за туршии,ракии,меки пишки,махмурлуци и пр.дивотии...
Баси простотиите- то тука по зле станало от Политиката
...
PS: Rico Bernasconi vs. Ace of Base - Cruel Summer (Official Video HQ) - http://www.youtube.com/watch?v=dJQEn...eature=relatedПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеМаранди, а боб - боб сложи ли и колко вида? Така, като гледам:
...................
май не е останало място за него. Хубава манджа си сготвил, де...
Боб без боб...
И днес го прекарах през гевгира още 2 пъти докато се вари и дет' пуска оная бялата пяна отгоре.
Демек, да си отдели скорбялата - или съм голям педант или голям педал
П.П. Има няколко различни техники на готвене - едните правят всичко по отделно и накрая смесват различните продукти, а други смесват умишлено в точно определена последователност при достигане на термична обработка Х на даден продукт.
Ъъъ ... не мога да готвя, ама съм поне старателен
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩом ти се чувстваш доволен и ние се радваме за теб
П.П. В тая тема на форума не обичаме да говорим за цифри, понеже за един 6000 са му годишния доход без вноските по кредита и пак е на минус, а за друг бакшиша за някоя сметка или курва на вечер.
Но се радваме, че ти си доволен от себе си!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Маранди, а боб - боб сложи ли и колко вида? Така, като гледам:
1. Лук,
2. 3 вида ( цвят,вкус ) замръзен пипер - зелен, червен и шарен.
3. Моркови.
4 Мазнина.
5. Сланина.
6. Люти консервирани чушки.
7. Стерилизирано домати.
8 Захар 1 лъжица.
9. Сол.
10. Червен пипер ( сладък ).
11. Чер пипер.
12. Брашно.
13. Юзум.
14. Магданоз.
15. Шпек салам на кубчета.
16. Целина ( листа и корен ).
17. Риган.
18. Чесън.
19. Оцет.
20. Копър.
май не е останало място за него. Хубава манджа си сготвил, де...
Боб без боб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеOPS за цифрите визирам мойта заплата
преди някои да ме е оборил , че съм подценил нещо !!!
П.П. В тая тема на форума не обичаме да говорим за цифри, понеже за един 6000 са му годишния доход без вноските по кредита и пак е на минус, а за друг бакшиша за някоя сметка или курва на вечер.
Но се радваме, че ти си доволен от себе си!Last edited by marandi; 25.11.2012, 04:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеМаи, нещо не вдяваш , че това е за теб и ти трябва да спукаш някои в страстбург , аз мойто си ми го платиха честно и коректно в третия свят и пак питат за мен кога ще благоволя да отида отново. А тука местните феодали ма спукват от смях дето един завършил студент инженер имал "НАГЛОСТА" да поиска 1200лв заплата :
това е за общо четене не нещо лично към някои:
Ами там в третия свят РАБОТОДАТЕЛЮ дават не 600 евро за нови инженери а 6000 - да точно така шестхиляди еврои го осигуряват с пиле мляко само да остане и да работи за тях. Сигурно са по прости от теб ,щот си ганьовец и си гениус както пише на мишката ти на Windoskата ти програмка, щот не знаеш кво е линукс....
преди някои да ме е оборил , че съм подценил нещо !!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеМаи, нещо не вдяваш , че това е за теб и ти трябва да спукаш някои в страстбург , аз мойто си ми го платиха честно и коректно в третия свят и пак питат за мен кога ще благоволя да отида отново. А тука местните феодали ма спукват от смях дето един завършил студент инженер имал "НАГЛОСТА" да поиска 1200лв заплата :
Ами там в третия свят РАБОТОДАТЕЛЮ дават не 600 евро за нови инженери а 6000 - да точно така шестхиляди еврои го осигуряват с пиле мляко само да остане и да работи за тях. Сигурно са по прости от теб ,щот си ганьовец и си гениус както пише на мишката ти на Windoskата ти програмка, щот не знаеш кво е линукс....
П.П. Отказах 3 предложения навремето за корабостроителници в Сингапур, Пирея и Полша, т.е. не съм кандидатсвал даже, а те ме издирваха и предлагаха.
Прав си - за конструктори/проектанти стартовата заплата е от 6500$ за начало, после кат' се докажеш става доста по-нагоре.
Но предпочетох да помагам на БГ-то за мерси, т.е. нищо не искам от БГ
П.П.П. Обаче Жорката ме замисли и досега броих колко различни неща освен боб-а има в яхнията - изкарах ги почти 20.
1. Лук,
2. 3 вида ( цвят,вкус ) замръзен пипер - зелен, червен и шарен.
3. Моркови.
4 Мазнина.
5. Сланина.
6. Люти консервирани чушки.
7. Стерилизирано домати.
8 Захар 1 лъжица.
9. Сол.
10. Червен пипер ( сладък ).
11. Чер пипер.
12. Брашно.
13. Юзум.
14. Магданоз.
15. Шпек салам на кубчета.
16. Целина ( листа и корен ).
17. Риган.
18. Чесън.
19. Оцет.
20. Копър.
Може и да изпускам нещо, ама Жорката ме замисли с т'ва "манджа с грозде". Ноу яко са се преляли вкусовете и визията на яхнията. Ламята ще си оближе веждитеLast edited by marandi; 25.11.2012, 04:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАз не искам да съм никакъв
Просто ми е смешен двойния стандарт и още по-смешно ми е, че вместо да толерира даден закон българите в България, той дискриминира българите в България, а толерира всички останали чужденци.
Не ми се занимава с глупости, ама ако някой се заяде ще спука България от осъдителни присъди в Страсбург. Толкоз е тъп подобен закон и го няма никъде
П.П. Бобецът е станал феноменален обаче - сипах си една чиния, точно както исках да го направя се е получил и като цвят, консистенция и вкус. Доста е тънък баланс-а кат' се готви солено, люто, кисело, сладко и солено. Т.е. да се прелеят 5 различни вкуса, ама съм го докарал тоя път, да се плющя в Русата кордела.
Т.е. като готвя и винаги първо си го представям ястието като външен вид, вкус и мирис.
Усещам, че Ламята утре ще забрави, че има да доизяжда мусака и супа топчета, а ще нападне боба - хихии
Ами там в третия свят РАБОТОДАТЕЛЮ дават не 600 евро за нови инженери а 6000 - да точно така шестхиляди еврои го осигуряват с пиле мляко само да остане и да работи за тях. Сигурно са по прости от теб ,щот си ганьовец и си гениус както пише на мишката ти на Windoskата ти програмка, щот не знаеш кво е линукс....Last edited by KMETA; 25.11.2012, 03:42.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеВ юар ми лепнаха лаптопа и гсм-а от каютата някакви чернилки как да е , в кения си купих нови гсм и сим карти а проблема с това , че не помня номерата на роднини и познати си остана за моя сметка. Е там са пуши и има нещо друго: Отивам с такси до друга фирма дето бачка мои авер ама нали ми лепнаха сим карта и му нямам номера а мога да отида на крака ко ма спира!!! И пътувам с таксито и наближаваме бариера, бакшиша намалява за малко и гледам оня вдига бариерата:-питам го , тоя познаваш ли го, че ни пусна? а той отговаря не бе тои видя, че бял човек се вози в колата.....
и те така, пророк у селото си не моеш стана !!!
Просто ми е смешен двойния стандарт и още по-смешно ми е, че вместо да толерира даден закон българите в България, той дискриминира българите в България, а толерира всички останали чужденци.
Не ми се занимава с глупости, ама ако някой се заяде ще спука България от осъдителни присъди в Страсбург. Толкоз е тъп подобен закон и го няма никъде
П.П. Бобецът е станал феноменален обаче - сипах си една чиния, точно както исках да го направя се е получил и като цвят, консистенция и вкус. Доста е тънък баланс-а кат' се готви солено, люто, кисело, сладко и солено. Т.е. да се прелеят 5 различни вкуса, ама съм го докарал тоя път, да се плющя в Русата кордела.
Т.е. като готвя и винаги първо си го представям ястието като външен вид, вкус и мирис.
Усещам, че Ламята утре ще забрави, че има да доизяжда мусака и супа топчета, а ще нападне боба - хихииLast edited by marandi; 25.11.2012, 03:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСекунда!
Винаги се съобразявам с непушачи и питам директно проблем ли е?
П.П. Мисля си, че съм твърде толерантен вече, понеже стана избиване на комплекси от непушачи.
Казвам ти го с 2 думи, че т'ва е дискриминация, защото на 7 мил. население - имате 7 мил. туристи годишно.
И всеки чужденец кретен не може да бъде глобен, понеже сглобката ви административната е такава, че има само за лична БГ-карта.
Според теб аз как да се чувствам, щом всеки черен мангал от Мароко, Зимбабве и прочие може да си пуши съвсем демонстративно, а аз трябва да "излизам" навън?
( риторично те питам ) - щот' не можеш ми отговори - демек всеки чужденец от 200 държави може да дойде и да ме трови и гък не мо'а му кажа, ама българин ли е .... ела ме виж къв' съм "стриктен"
П.П. Наздраве и да не ти пука - понякога се получават тъпи вечери, колкото и да се стараеш и да си подготвен. Не се чувствай виновен за нищо
В юар ми лепнаха лаптопа и гсм-а от каютата някакви чернилки как да е , в кения си купих нови гсм и сим карти а проблема с това , че не помня номерата на роднини и познати си остана за моя сметка. Е там са пуши и има нещо друго: Отивам с такси до друга фирма дето бачка мои авер ама нали ми лепнаха сим карта и му нямам номера а мога да отида на крака ко ма спира!!! И пътувам с таксито и наближаваме бариера, бакшиша намалява за малко и гледам оня вдига бариерата:-питам го , тоя познаваш ли го, че ни пусна? а той отговаря не бе тои видя, че бял човек се вози в колата.....
и те така, пророк у селото си не моеш стана !!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар