If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Вал това как го разбираш за прекарването. Като не си патриот по ли не те прекарват
Преди да тръгна за работа- тази сутрин, мярнах Курумбашев из телевизиите. Сега, гледам разни генерали са налазили студиата. Как мислиш, за какво прекарване говоря?
.....Момчета, хубаво е, че сте активни и патриоти, ама гледайте не ни прекарат.
Устав на Ордена на Илюминатите :
Oрденът на Илюминатите е организация,чиято дейност е насочена към Два Принципа - Равенство и Правосъдие.Всички наши действия изхождат от тези Два Постулата които дават на света,Светлина.
Дейността на Ордена е насочена,заедно с движищите сили на обществото, към осъществяване на Нови Порядки независими от идеология и религия.В основата на нашия съюз стоят най-чистите морални принципи създадени от Великите Майстори през годините.Целта на Просвещението е да даде на всички максимума от себе си.Неговата истинска цел е да създаде Истински Храм на Природата.
Светът в сегашното си състояние е нравствено несъстоятелен и социално несправедлив. В такива условия могат да виреят единствено - глад,война и тероризъм,защото основните човешки ценности са забравени. Светът има нужда от помощ. Неприемливо е, хората днес да приличат на животни.Разрушаващите фактори,които мъчат многовековното човечество трябва да бъдат премахнати.Илюминатите могат и са длъжни да способстват за това. Тяхната цел е - щастие за всички,независимо от религия и раса.
Политиката,религията и държавата трябва да служат на човека.Обществото е длъжно да обезпечава равенство.Правосъдието и държавния апарат трябва да бъдат балансирани,така че да дават най-доброто на хората.Властта е носител на отговорност защото произтича от народа."Власт" е синоним на "Служа".
Просперитетът трябва да обхваща всички,като всеки трябва да има достъп до социалните и технически достижения. Думи без покритие, не трябва да пораждат действия.Действието трябва да е подчинено на Универсалния Закон за Баланс и Равенство.
Присъединявайки се към нас,вие ни помагате да постигнем повече......Без развитие - битието е невъзможно. Цялата работа (съвместно или индивидуално) ние можем и сами да я свършим.Важно е всяко участие или научна активност в обществените дискусии,политика и икономика.
Ние предоставяме на човечеството традиционните му ценности като семейство,характер и достойнство.Ние последователно ще се борим и ще подкрепяме Света с нашата вяра за Победа на Доброто .Ние издигаме нашия проект за Съвършено Общество. Целта ни е да достигнем до най-висока степен на духовно и материално развитие.Новият свят изисква Нов Ред,който трябва да бъде установен.
ПС: Преводът и редакцията са мои! Отклонение от оригинала - не повече от 0.00001%
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Само бюрокрация идва от Брюксел и рестриктивни политики.
Момчета, хубаво е, че сте активни и патриоти, ама гледайте не ни прекарат.
Аз мисля, че този път комунистите нямат шанс. Протестите във Варна се организират от свестни хора. Не са такива, които могат лесно да бъдат подведени. Недоволството е голямо и е срещу целия политически елит, а това е важно. Само така може да се прекъсне приемствеността и наистина да им вземем властта.
Абе то хубаво Космо, ама не отиват за пенсионерите, а за мангали и за дебели гъзове на държавна служба И не се е родил още този който ще ме накара да платя 50-70% данък върху доходите си изкарани с много бачкане и пот. Нали се сещаш какво беше преди 8-9 години
Само бюрокрация идва от Брюксел и рестриктивни политики.
Момчета, хубаво е, че сте активни и патриоти, ама гледайте не ни прекарат.
Мале, мале.. Ако Дънков вярно си тръгне и го сменят Томислав Дончев и Лиляна Павлова, съвсем потъваме. Историята показва че да сложиш анонимниции на отговорни постове е груга грешка. Добър, лош Дянков си стана фактор... Груба грешка на ББ.
Правителството цялото го брой вече паднало. Американците си оттеглиха подкрепата. Руснаците също се страхуват да се месят. Сами на себе си сме оставени. Хората това го знаят, не се страхуват и най вероятно тези дни ще я изметат цялата червена пасмина. Нищо лошо няма да стане. Комунистите бяха тези, които държаха насила лошото 70 години. Ама им изтече времето.
Мале, мале.. Ако Дънков вярно си тръгне и го сменят Томислав Дончев и Лиляна Павлова, съвсем потъваме. Историята показва че да сложиш анонимниции на отговорни постове е груга грешка. Добър, лош Дянков си стана фактор... Груба грешка на ББ.
Така е, не желаят политическа намеса. Искат сами да земат властта. И правилно. Ама разревали се били червеносвинскомутрестите анализатори. Ми да реват. Ний как ревем вече 70 години. Скивай как са им посърнали зурлите. Рина, почвай да го шиеш знамето.
Приятели много ви обичам защото сте умни хора и патриоти . За мен е удоволствие да ви познавам и чест да съм в този форум със вас- ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ..
Добро утро лъвове и лъвици- Успешна седмица
Прави сте всичко Космо и Наивник, но няма политическа воля да се смекчи дивашкия капитал и затова сме на това положение..Нашите политици не могат да разберат, че има модел на доходите и под един минимум народа губи своята търпимост и всички губят..Аз от година усещам голямо напрежение сред хората..Никога не бих писал в теми като политика, но се минаха границите на безочието и мизерията..ами започнаха гледам и българите да ровят по кофите..Аз като хвърлям все има по някои да ме чака за да рови... Толкова не можаха ли да направят едни социални кухни за бедни- слепи ли са..И толкова чиновници и лапачи без ефективност..Абе няма такава държава..Западняците знаят, че няма по- опасно от гладния озверен народ и затова храната е толкова евтина спрямо доходите а и социалните помощи даже прекалено високи..Гледам една женичка пенсията и 202 лева тока и 180, а водата, наема, парното, храна..Ще озвереят хората и после анархия грабежи и за богатите лошо..Тук да припомня историята- колко запалени замъци, избити феодали и благородници и селски въстания от глад е имало на запад..И знаят и не го допускат..Ама и народа не спи и все им скача и ги плаши..И ние ще се научим , но иска време.Да ви кажа честно редовно западняци са ми казвали като укор и страх, че ние сме много бедна- несигурна страна..знам, че това е модел на мислене..ама доста е вярно..Жал ми е много за пенсионерите и младите, че ги уморяват и прогонват с мизерията..а колко обещават всички корумпирани политици.
ават всички корумпирани политици..
Коментар