Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Винаги се съобразявам с непушачи и питам директно проблем ли е?
П.П. Мисля си, че съм твърде толерантен вече, понеже стана избиване на комплекси от непушачи.
Казвам ти го с 2 думи, че т'ва е дискриминация, защото на 7 мил. население - имате 7 мил. туристи годишно.
И всеки чужденец кретен не може да бъде глобен, понеже сглобката ви административната е такава, че има само за лична БГ-карта.
Според теб аз как да се чувствам, щом всеки черен мангал от Мароко, Зимбабве и прочие може да си пуши съвсем демонстративно, а аз трябва да "излизам" навън?
( риторично те питам ) - щот' не можеш ми отговори - демек всеки чужденец от 200 държави може да дойде и да ме трови и гък не мо'а му кажа, ама българин ли е .... ела ме виж къв' съм "стриктен"

П.П. Наздраве и да не ти пука - понякога се получават тъпи вечери, колкото и да се стараеш и да си подготвен. Не се чувствай виновен за нищо

Иначе във Варна знаем, че не сте по гостите и ги мразите ( щот' всички са "луди" по Варна от цел свЕт ), но ако питаш целия свят кой е чувал за БГ и в частност Варна, ще се учудиш, че под 0.1%.
Ние па тъпите балканджии "Заповядай и ще ти извадя целия хладилник и стой, колкото си искаш, ако ти харесва.
Гладен и жаден няма да останеш

Коментар