Първоначално изпратено от новобранецът
Разгледай мнение
Така стана вече, че не остава време и да се видим да'е .... - всеки зает, търчи кат' хамав, а па по тия домашни пиянства са ми кат' прочетен вестник, ама днес нямам мерак за такъв тип приключения - хихи
П.П. То, моето момче има позиции и даже бил сложил демонстративна табела тук се пуши. Има доста силен екип от юристи и предполагам знае какво прави - не е по случайните изпълнения, щот' от 20 години е в тоя бизнес. Между другото са непушачи собствениците на кръчми, но казват, че ако имаше хляб да се правят кръчми за непушачи, да са го направили отдавна. Просто не излиза сметката от никъде, а те въртят по няколко кръчми от много години.
Те, ако не знаят за какво иде реч, не знам кой би могъл да знае. Но не им разбирам от бизнеса, аз съм прост консуматор и ми е добре. Кат' ми е готино се застоявам с часове, кат' нещо не ми е кеф и няма хумор си набивам шутовете

Ха, наздраве! Па, ся докат' се обличам 1-2 часа да видя кой дивак не съм виждал скоро и да ги търся кой е свободен. Ще почна от 1 юнак, дет' много се смея с него - уникален е да те разсмива на всяка тема - хихи
Коментар