Националист с налудничави идеи за връщане към Тангра..Този пич минава добрия тон, ама да видим..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКой е Йоло Денев ??? Еврейчето ме нарече така.
http://yolodenev.info/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКой е Йоло Денев ??? Еврейчето ме нарече така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве!
Търкалът е в тема Политика.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеБаси!
Тука па нема никой!
Тъй ми се щеше да схортувам, как се напих/ме/, как се сбих/ме/ и след това как ревах/ме/ на едно погребение.
Ма, явно вас липцата ви е фанала.
...........................
Нейсе.
Ще да си докъркам самосиндикално.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеБаси!
Тука па нема никой!
Тъй ми се щеше да схортувам, как се напих/ме/, как се сбих/ме/ и след това как ревах/ме/ на едно погребение.
Ма, явно вас липцата ви е фанала.
...........................
Нейсе.
Ще да си докъркам самосиндикално.
Търкалът е в тема Политика.Last edited by tnm; 17.02.2013, 19:45.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРъцете ми все още не мръзнат и на голям студ. Ръкавици никога не нося. Главата ми е слабото място..
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРъцете ми все още не мръзнат и на голям студ. Ръкавици никога не нося. Главата ми е слабото място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУмник
Ръкавици слагам. Не нося нито шапка, нито шал - качулката ми е достатъчна. Тази година обаче, за първи път усетих липсата им. Май ще трябва да се оборудвам с тези артикули.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Тази сутрин на баира валеше сняг, обаче вчера си бях купил шапка и не ми измръзна тиквата.
Ръкавици слагам. Не нося нито шапка, нито шал - качулката ми е достатъчна. Тази година обаче, за първи път усетих липсата им. Май ще трябва да се оборудвам с тези артикули.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЩе вземете да ме навиете за сутрешни кросове.Ама много организирана ще взема да стана и тежко и горко на другите.
Коментар
Коментар