If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Момче и момиче ще правят секс. Момчето казва:
- Ъъъ, има малък проблем... Оная ми работа е 21 сантиметра и сигурно ще те боли.
- Ааа, споко, споко, на моя приятел му е само с 1 сант по-малък.
Започват да правят секс и момчето и го вкарва целия, при което момичето изкрещява:
- Аааааааххххх, кккопелетоо ме е изззлъгалоо!
ха наздраве
Взех да чета Голямата скука на Богомил Райнов, че съм я позабравил. Набарах някакво книжле с 5-6 романа негови в една книга и преди заспиване дрънвам по 50 стр.
Сутрин при дефекацията чета друго и така къпя по няколко книги наред
П.П. На топло, хапка, сръбка и .... ( за редовните дефекации си знаете ) - хихи
Днес хич не ми се готви - па, Ламята е омахал тенджерата със супа топчета и преполовил кекс-а.
Да'е ... пратих го за прясно мляко да му хакна 1-ната тава печена тиква на фурна с мляко и орехи. Ма, гледам, че няма мед - да си ги ръси със захар
Имаме тук на село една спирка, на влака между Казичене и Кремиковци, колчем покрай нея мина себе си виждам.
Абе бая години минаха.... Що народ си отиде. Всъщност в България годишно умират по 110 х. човека... За 45 години са умрели 5 млн човека... Средната възраст на българите е 42 години...
Коментар