IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

Преди седмици привърших една такава бутилка и както казва Киро, то е по скоро наслада за душата, за напиване не става. В края на седмицата ми се отваря път към Швейцария до една безмитна зона и мисля да взема поне една шишичка
    Не съм го пил тва. Нооо реши ми дилемата за вечерта. Коняк ще пия
    И аз съм чувал, че е най-вреден, но наистина си го пия за наслада. 50-100 грама в загрята чаша

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Абе, аз не казх ли наздраве с коняче у темата Да не би и виртуалните наздравици да са забранени??

Преди седмици привърших една такава бутилка и както казва Киро, то е по скоро наслада за душата, за напиване не става. В края на седмицата ми се отваря път към Швейцария до една безмитна зона и мисля да взема поне една шишичка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Абе бая години минаха.... Що народ си отиде. Всъщност в България годишно умират по 110 х. човека... За 45 години са умрели 5 млн човека... Средната възраст на българите е 42 години...
        Стегнете се бе хора, да не сте на погребение тука, ебаси...

Космонавт, гледам, че си майстор с опит в тънката част, та искам да те питам един фундаментален въпрос дето зачекнахме скоро с мои познати - кога, през коя година, българските к**рви се трансформираха в прост*т*тки, демек кога материалното взе връх над кефа? Деветдесетте ще да е някъде, ама 1992 - 93 ли да го пишем, или края на века, кво мислиш ти?

Коментар

• Там където има пещера, има и злато. - стара българска мъдрост.
          домоуправител

Коментар

• Ако знаете още колко много злата има, ама иманярството е забранено със закон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              И аз си перкам метакса, ама ся съм намерил друг на сгода. Иначе не знам дали помните евксиняка? И дали го има още?
              има го и черноморско злато и велики преслав
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Явно имат предвид 30-40 годишните.

Коментар

• Е то 30+ е много относително понятие. И на 90 ако си пак си 30+ ама ако ме питате си си изцяло с двата крака в миналото.
                  домоуправител

Коментар

• А с този модел беше застрелян преди 2 седмици в Москва, Дед Хасан :

http://www.youtube.com/watch?v=YiPBGp3D4AY
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Дали на 75 години ще имаме тази активност и житейска устойчивост за позиция

http://www.blitz.bg/article/27244.....
                      Да - ако не пропускаме сутрешната физ.зарядка и ей тва дребно упражнение :

http://www.youtube.com/watch?feature..._UUm4GeJQ&NR=1

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Маранди хубавия коняк е за лиготия- накрая на вечерта по малко с шоколад, а за маса и напиване наи- обичам водка и ракия, Водката троен и четворен дестилад нямат равни, ама домашняка също е хубав ако сам си го правил с мерак

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          АБЕ КЕФ ЦЕНА НЯМА, АМА ДА СЕ МИСЛЯТ АРМЕНЦИТЕ, ЧЕ КОНЯКА ИМ Е ПО ДОБЪР ОТ ФРЕНСКИЯ Е СМЕШНО. За мен е по лош и от Метакса 7 звезди и Юбилеиния на Помория Много ги пия за края на вечерята с черен шоколад
                          Бре, бат' Кире вие с бат' Космо сте големи величини, ама внимавай с тия коняци.

Тъпкани са с глицерин, оцветители, за плъност и т.н. химия. От всички питиета конякът най-много скапва черния дроб.

Па, черен дроб разбута ли се - даже и китайската медицина трудно помага. Сърце, бял дроб и т.н. са бели кахъри направо.

П.П. По-кротко с коняка - водка и домашна ракойка ти е най-безвредно - там може да жулиш с литри. После ти е виски-то, после джин и чак накрая коняк.

Мента и ром тоже попиляват черния дроб, ако дозите са височки. Ръгай домашна ракойка на 45 градуса ( чист дестилат и без спирт ) и се не бой. Гроздана и слива само. Кайсия, круши ги махай, че са пълни с метил и там трябва 2-на дестилация минимум да обере метила

Ха, наздраве!
                          Last edited by marandi; 27.01.2013, 19:58.

Коментар

• Имало още
                            А дали е същото?
                            http://www.meik98wines.com/%D0%B5%D0...0%B0%D0%B4__32

Коментар

• Тези варненските не ги знам , но като студенти пиехме един албански- БРЕНДИ натурална работа и на чудесна цена, а и колежките много го ХАРЕСВАХА

Коментар

• АБЕ КЕФ ЦЕНА НЯМА, АМА ДА СЕ МИСЛЯТ АРМЕНЦИТЕ, ЧЕ КОНЯКА ИМ Е ПО ДОБЪР ОТ ФРЕНСКИЯ Е СМЕШНО. За мен е по лош и от Метакса 7 звезди и Юбилеиния на Помория Много ги пия за края на вечерята с черен шоколад

Коментар

Working...
                                X