IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
    А умните си мислят, че най-вероятно са доста глупави и невежи.
    Диващини приказваш
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

Само глупците си мислят, че са умни.
      А умните си мислят, че най-вероятно са доста глупави и невежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Брях, мислех се само за умна. Сега излиза, че съм и глупава. Това заключение обърква малко стройния порядък на мислите и чувствата ми ...
        Ще отида да си направя едно кафе, та дано ми се избистри и кристализира в съзнанието направения извод
        Хубави почивни дни на младежите и девойките
        Нима???
        А, най умния човек, когото познаваш, де я ???
        Не на Мечо тия.
        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Брях, мислех се само за умна. Сега излиза, че съм и глупава. Това заключение обърква малко стройния порядък на мислите и чувствата ми ...
          Ще отида да си направя едно кафе, та дано ми се избистри и кристализира в съзнанието направения извод
          Хубави почивни дни на младежите и девойките
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Добро утро Мечо. Радвам се че сте в настроение както винаги. Аз ще ходя до Банско за два - три дни малко да отпусна. Нещо имам нужда от зимен курорт.

А с каква жена ме запознаха вчера... Такова нещо от години не бях виждал. Студентка, ама на около 30 години (явно закъсняла)... Във визията няма нещо кой знае какво (симпатично девойче) , но... всъщност две НОта... Такива огромни естестествени гърди не бях виждал от години на слаба жена... Огромни и относително стегнати. Сигурно 120 гръдна...И се облякла с една блузка с огромно деколте, чак зърната и се виждат като се рамърда... Играе го адвокатка на един малоумник дето ме съди от 10 години за някакви недвижими имоти и аз все не намирам време да се срещна с него, ама миналата седмица ми наложил запор по сметките за 2млн лева и ми възбранил един блок в София и изпратих двама колеги да го доведат в офиса да си поговрим, защото всяка шега си има разумна граница... Как и да е разбрахме се. Другата седмица ще си оттегли всички искове, аз ще му прехвърля един парцел в Манастирски ливади , дето даже не е и мой (собственост е на една братовчедка) и дето толко го мъчи и му трябва... Аман от олигофрени и комплексари в тая държава. То за това и ще изчезнам като нация. Как и да е - мани сериозните теми. Мисля да звънна на адвокатката днес дали иска да дойде с мен до Банско... Аз още вчера на срещата си направих устата, ама не беше удобно от ония тъпанар... Но усетих че няма против... Мани, колко по дърт ставам във все по голям цицоман се превръщам.. Ама нещо вече се наситих на силикон и ми се иска нещо огромно и естетсвено...
            Дано се навие, да си изкараш весело. Пък ако не се навие можеш да половуваш в Банско или да останеш сам с мислите си.
            tnm

Коментар

• Добро утро Мечо. Радвам се че сте в настроение както винаги. Аз ще ходя до Банско за два - три дни малко да отпусна. Нещо имам нужда от зимен курорт.

А с каква жена ме запознаха вчера... Такова нещо от години не бях виждал. Студентка, ама на около 30 години (явно закъсняла)... Във визията няма нещо кой знае какво (симпатично девойче) , но... всъщност две НОта... Такива огромни естестествени гърди не бях виждал от години на слаба жена... Огромни и относително стегнати. Сигурно 120 гръдна...И се облякла с една блузка с огромно деколте, чак зърната и се виждат като се рамърда... Играе го адвокатка на един малоумник дето ме съди от 10 години за някакви недвижими имоти и аз все не намирам време да се срещна с него, ама миналата седмица ми наложил запор по сметките за 2млн лева и ми възбранил един блок в София и изпратих двама колеги да го доведат в офиса да си поговрим, защото всяка шега си има разумна граница... Как и да е разбрахме се. Другата седмица ще си оттегли всички искове, аз ще му прехвърля един парцел в Манастирски ливади , дето даже не е и мой (собственост е на една братовчедка) и дето толко го мъчи и му трябва... Аман от олигофрени и комплексари в тая държава. То за това и ще изчезнам като нация. Как и да е - мани сериозните теми. Мисля да звънна на адвокатката днес дали иска да дойде с мен до Банско... Аз още вчера на срещата си направих устата, ама не беше удобно от ония тъпанар... Но усетих че няма против... Мани, колко по дърт ставам във все по голям цицоман се превръщам.. Ама нещо вече се наситих на силикон и ми се иска нещо огромно и естетсвено...

Коментар

Само глупците си мислят, че са умни.
                Добро утро tnm
                Добро утро красавици и юнаци

Умните си мислят, че са съвършени.

Някои от тъпаците в даден момент осъзнават, че са съвършени и преминават в партията на умните. Но някои и до смъртта си не могат да се осъзнаят и си остават тъпаци мислещи се за умни.
                Last edited by mechobikov; 16.02.2013, 05:44.
                tnm

Коментар

• Само глупците си мислят, че са умни.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Привидно няма връзка с темата, но все пак, добре илюстрира как се манипулират масите в една и друга посока.

http://www.youtube.com/watch?v=_PE0FDhm0-E
                    Е тъй де тъй. Като осъзната субективистка ти е лесно да усетиш манипулацията. Но четири пети от хората си мислят, че са обективисти, и статия като предната използва умело това им заблуждение и ги води за носа.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      В момента се измъчвам с греяна ракия, ама щипе на разраненият език, мед не съм ял толкова през целия си живот. Витамините обаче сигурно са ми малко. Препоръка какви да си взема?
                      Б комплекс 3х2

Коментар

"Ваготил", "Гранофурин", силен алкохол или пчелен мед. Можеш да си избереш някое от тези.
                        Смени си четката за зъби и пий витамини.
                        В момента се измъчвам с греяна ракия, ама щипе на разраненият език, мед не съм ял толкова през целия си живот. Витамините обаче сигурно са ми малко. Препоръка какви да си взема?

Коментар

Meчо, свободата е труден избор. Повечето (включително и аз в определени моменти) предпочитат готови решения/блок схеми- създават измамно усещане за сигурност и предвидимост. Не случайно има толкова хора въздишащи по соца. Що се отнася до полусвободите- тях- управляващите най- лесно ги постигат противопоставяйки едни среди на други.
                          Не оплювам Ал Хорезми и Евклид. Има и други. Просто се прави опит да изчезне паметта за другите. Тези са най известни защото им е дадена изкуствена преднина през тъмните векове. Научно техническия прогрес не е пострадал от това. Пострадали са истинското познание и себепознанието. Пострадала е хармонията в отношенията между хората.
                          tnm

Коментар

• polax

"Ваготил", "Гранофурин", силен алкохол или пчелен мед. Можеш да си избереш някое от тези. Ползвай и вода за уста.
                            Смени си четката за зъби и пий витамини.
                            Last edited by val/she; 15.02.2013, 21:48.

Коментар

• Пак сте отворили темата за лекарствата, в тоя ред на мисли, някой ако знае лек за афти да помага Казват, че проблемите винаги идвали по няколко. Счупи ми се зъб, това което остана ми разранява езика, нямам време за зъболекар сега и се мъча От вторник съм грипав с лека температура с хрема от днес А тая афта /за която искам помощ/ ми разказва играта от седмица, мести се в устата ми от дясно на ляво...................
                              Мъкаааааааа

Коментар

• Привидно няма връзка с темата, но все пак, добре илюстрира как се манипулират масите в една и друга посока.

http://www.youtube.com/watch?v=_PE0FDhm0-E

Коментар

Working...
                                X