Meчо, свободата е труден избор. Повечето (включително и аз в определени моменти) предпочитат готови решения/блок схеми- създават измамно усещане за сигурност и предвидимост. Не случайно има толкова хора въздишащи по соца. Що се отнася до полусвободите- тях- управляващите най- лесно ги постигат противопоставяйки едни среди на други.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСтатията е философски неиздържана, грозна и манипулативна. Свободата не е проблем. Свободата е естественото състояние на нещата. Учебникарски пример за отвличане на вниманието от същинските проблеми. Има и тарикатски похвати. Прави се опит полусвободи да бъдат представяни като свободата, с цел да се манипулира публиката да пожелае контрол. Натрапва се детерминистка обреченост, което е грозно. Алтернативи винаги има. Те са безброй. Теорията на избора е забита естествено в девета глуха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнениеДеградацията и моралния упадък ескалираха рязко в последните 30г. благодарение на световната трибуна предоставена за пропагандирането на американските “ценности”. Оставете боклуците и химиите, с които се “храним”, оставете упадъчните музикални клипове. Младия човек днес възприе “ценности” наложени му от хората, на които робува. Преследваш парите, а не осъзнаваш, че ти никога няма да ги стигнеш, защото фамилията ти не е Ротшилд или някоя друга. Не осъзнаваш, че ти се раждаш роб на една система, която те заблуждава, че си свободен, а няма как да си свободен, когато ти си от онзи 99% от човечеството, които слугуват на другия 1%, който притежава властта и парите.
http://alterinformation.wordpress.co.../905261246787/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Деградацията и моралния упадък ескалираха рязко в последните 30г. благодарение на световната трибуна предоставена за пропагандирането на американските “ценности”. Оставете боклуците и химиите, с които се “храним”, оставете упадъчните музикални клипове. Младия човек днес възприе “ценности” наложени му от хората, на които робува. Преследваш парите, а не осъзнаваш, че ти никога няма да ги стигнеш, защото фамилията ти не е Ротшилд или някоя друга. Не осъзнаваш, че ти се раждаш роб на една система, която те заблуждава, че си свободен, а няма как да си свободен, когато ти си от онзи 99% от човечеството, които слугуват на другия 1%, който притежава властта и парите.
http://alterinformation.wordpress.co.../905261246787/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
РинитБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, къде е Рина да измисли некоя нова дума за заместител, че много се осаполиви темата
РинитПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, къде е Рина да измисли некоя нова дума за заместител, че много се осаполиви темата
Преди време беше счупено краче, сега е сополиво носле....
Ние сме отзивчиви и помагаме с каквото можем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСополите не подбират.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеА, имало и други сополиви- не съм само аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеЧичо правилно ти е казал не може да ти изкарат данъчна оценка. Оставете друго ами тези дни четох за някакви предложения при неплатен някакъв данък да се спират комунални услуги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМани мани.... Аз в момента подготвям на малкия документите за Американския колеж. Той продължава да иска да продължи да си учи в СМГ. Няма да му се разсърдя ако успее да продължи там. 6000 еврака годишно иначе
преди няколко години приемаха 15 момичета и толкова момчета с намалена такса (няколко стотин, хиляда евро, не помня точно) и още толкова, класирани като резерви на изпита, които влизат с ...тези няколко хиляди такса
детенце беше 1ва резерва, много гаден номер
с много висока оценка на есето и малко назад с теста, после разбрах и проблемът с времето и грешката да не прескача въпроси, които отнемат повече време и после да се връща на тях
и аз имах грешка, че впоследствие разбрах, че имало курсове с подобни тестове, поне като тренинг, но се бях доверила на американците, че никой не провежда курсове и че било заблуда
Както и да е...Съветът реши, че и другото училище е не по-малко добро и днес не мисля, че някой съжалява
За езиковите курсове, не знам каква е тази цена от 3200 е за 2 седмици
Имам впечатления от курсовете на Интеграл и мисля, че ако можеш да си го позволиш е преживяване и усещане, което детето не забравя)
http://www.integral.bg/courses/?lng=BG
Коментар
Коментар