IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Meчо, свободата е труден избор. Повечето (включително и аз в определени моменти) предпочитат готови решения/блок схеми- създават измамно усещане за сигурност и предвидимост. Не случайно има толкова хора въздишащи по соца. Що се отнася до полусвободите- тях- управляващите най- лесно ги постигат противопоставяйки едни среди на други.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Статията е философски неиздържана, грозна и манипулативна. Свободата не е проблем. Свободата е естественото състояние на нещата. Учебникарски пример за отвличане на вниманието от същинските проблеми. Има и тарикатски похвати. Прави се опит полусвободи да бъдат представяни като свободата, с цел да се манипулира публиката да пожелае контрол. Натрапва се детерминистка обреченост, което е грозно. Алтернативи винаги има. Те са безброй. Теорията на избора е забита естествено в девета глуха.
      Я ти си можел да разсъждаваш похвално трябвало е да станеш експерт по въпросите дезинформацията и формиране на възгледи за масите

Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
        Деградацията и моралния упадък ескалираха рязко в последните 30г. благодарение на световната трибуна предоставена за пропагандирането на американските “ценности”. Оставете боклуците и химиите, с които се “храним”, оставете упадъчните музикални клипове. Младия човек днес възприе “ценности” наложени му от хората, на които робува. Преследваш парите, а не осъзнаваш, че ти никога няма да ги стигнеш, защото фамилията ти не е Ротшилд или някоя друга. Не осъзнаваш, че ти се раждаш роб на една система, която те заблуждава, че си свободен, а няма как да си свободен, когато ти си от онзи 99% от човечеството, които слугуват на другия 1%, който притежава властта и парите.
        http://alterinformation.wordpress.co.../905261246787/
        Статията е философски неиздържана, грозна и манипулативна. Свободата не е проблем. Свободата е естественото състояние на нещата. Учебникарски пример за отвличане на вниманието от същинските проблеми. Има и тарикатски похвати. Прави се опит полусвободи да бъдат представяни като свободата, с цел да се манипулира публиката да пожелае контрол. Натрапва се детерминистка обреченост, което е грозно. Алтернативи винаги има. Те са безброй. Теорията на избора е забита естествено в девета глуха.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• trujusfre, системата има нужда от разпад на семейството -така се потребява умножено по 2. Добрата новина е, че има съпротива- чисто ценностна. Начинът на налагане на тази свръх либерална идея е агресивен. Точно тази агресивност им изиграва лоша шега на всякаквите фили. Аз съм оптимист.

Коментар

• Деградацията и моралния упадък ескалираха рязко в последните 30г. благодарение на световната трибуна предоставена за пропагандирането на американските “ценности”. Оставете боклуците и химиите, с които се “храним”, оставете упадъчните музикални клипове. Младия човек днес възприе “ценности” наложени му от хората, на които робува. Преследваш парите, а не осъзнаваш, че ти никога няма да ги стигнеш, защото фамилията ти не е Ротшилд или някоя друга. Не осъзнаваш, че ти се раждаш роб на една система, която те заблуждава, че си свободен, а няма как да си свободен, когато ти си от онзи 99% от човечеството, които слугуват на другия 1%, който притежава властта и парите.
            http://alterinformation.wordpress.co.../905261246787/
            платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ринит
              За това не се бях сетил, честно. Хем е от кръстословиците.
              tnm

Коментар

А бре, къде е Рина да измисли некоя нова дума за заместител, че много се осаполиви темата

Ринит
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Метеорита в Сибир заснет в района на Челябинск! 15.02.2013г

Коментар

А бре, къде е Рина да измисли некоя нова дума за заместител, че много се осаполиви темата
                    Съни(тя) обича да споделя.
                    Преди време беше счупено краче, сега е сополиво носле....

Ние сме отзивчиви и помагаме с каквото можем.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Сополите не подбират.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        А, имало и други сополиви- не съм само аз.
                        Сополите не подбират.

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                          Чичо правилно ти е казал не може да ти изкарат данъчна оценка. Оставете друго ами тези дни четох за някакви предложения при неплатен някакъв данък да се спират комунални услуги
                          Няма как да стане това.

Коментар

• Аз изчетох лекцията за сополите, ама чак сега да се включа. Имайте предвид, че тази година сополЕтЕ идват последни Аз минах през температура, кашлица и чак сега съм на финалната права със сополите

Коментар

• А, имало и други сополиви- не съм само аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Мани мани.... Аз в момента подготвям на малкия документите за Американския колеж. Той продължава да иска да продължи да си учи в СМГ. Няма да му се разсърдя ако успее да продължи там. 6000 еврака годишно иначе
                                това, май беше най-големият стрес за детенце, още не мога да забравя погледа, който видях, когато си видя резултатите
                                преди няколко години приемаха 15 момичета и толкова момчета с намалена такса (няколко стотин, хиляда евро, не помня точно) и още толкова, класирани като резерви на изпита, които влизат с ...тези няколко хиляди такса
                                детенце беше 1ва резерва, много гаден номер
                                с много висока оценка на есето и малко назад с теста, после разбрах и проблемът с времето и грешката да не прескача въпроси, които отнемат повече време и после да се връща на тях
                                и аз имах грешка, че впоследствие разбрах, че имало курсове с подобни тестове, поне като тренинг, но се бях доверила на американците, че никой не провежда курсове и че било заблуда
                                Както и да е...Съветът реши, че и другото училище е не по-малко добро и днес не мисля, че някой съжалява

За езиковите курсове, не знам каква е тази цена от 3200 е за 2 седмици
                                Имам впечатления от курсовете на Интеграл и мисля, че ако можеш да си го позволиш е преживяване и усещане, което детето не забравя )
                                http://www.integral.bg/courses/?lng=BG

Коментар

Working...
                                X