IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за нос и гърло ползвам биоцитрин/бг цитросепта/-трепе ги гадините с гаубицата
    преди бях като подвижна аптека-а от две зими не съм хапвал хапче за гърло или нос
    вчера не можахме да го отпразнуваме както трябва свети Трифон,та днес съм на поправителен
    обаче тоя път със шампиони в дисциплините
    аз сигурно ще съм втасал още на салатите
    ако тръгна с тяхното темпо
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Мен пък ме хвана някаква страшна хрема...от сутринта един кашон салфетки замина, сега ще почвам втори
      Прочетох надолу и сега разбрах откъде ви е тръгнала темата за розовата сол.

Ти си в началото на настинката и сега е добре да оставиш организма да се самопочиства, т.е. не е добре още първите дни да възпираш течащия ти нос. Или най-много да си успокояваш лигавицата за през нощта, че е много гадно дишането през устата нощем.

След два-три дни може да изпълняваш съветите на Чичо, но има и още един вариант, който аз употребявам.

Правиш две памучни тампончета. Една скилидка чесън я разделяш на две. Двете половинки ги наситняваш. Вкарваш раздробения чесън в памука и удряш по тях с плоската част на кулинарен или друг чук. Получават се два тампона, които са напоени с чеснов сок. Слагаш всеки тампон в съответната ноздра. Много е неприятно, но започва невероятно секретиране от носа ти. Издържаш поне 5 минути с тампоните в носа, вадиш ги и започваш да духаш . Ако все още имаш желание, може да повториш процедурата още един път. До два дни си готова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Мани мани.... Аз в момента подготвям на малкия документите за Американския колеж. Той продължава да иска да продължи да си учи в СМГ. Няма да му се разсърдя ако успее да продължи там. 6000 еврака годишно иначе
        Щерката го завърши....Отлично беше едно време ...Развалиха го...Преподаватели напуснаха, чуждите си заминаха. Но пак е много добро...
        Побългариха го колежа - имаше желязна дисциплина - за пушене, пиене, преписване,за 12 ч отсъствие на година ( ако не се лъжа.... - беше болна 1 ден и се притесни да не остане на легло 2-3 дни) - аут. Сега дечковците на олигарсите си купуват със спонсорство престоя там.....
        Цените бяха 1200 долара, после 1800 после обърнаха в евра..., стана 2500 май...
        При тези цени, не съм убеден , че си заслужава.....
        Всеки, себе си знае......

Коментар

• Ееееее и Тодор Колев си отиде

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Какво значи утре...До 10 мин си готова...Ако те боли гърлото - една гаргара и си ок, след час....
            ЧАКАМ ОЩЕ 2 МИН ....
            ма то...река бре, не се спира ей тъй
            забърках медец ,прашец и малко лимон за гърлото, утре трябва спешно да съм във форма

Коментар

Тази станаха изедници....
              Преди време бяха приели щерката със "стипендия " - трябвало да плати само 4К долара или евра , не помня вече.....

Забраних даже да им благодарим за предложението....( май не ме послушаха и писаха нещо...)
              Мани мани.... Аз в момента подготвям на малкия документите за Американския колеж. Той продължава да иска да продължи да си учи в СМГ. Няма да му се разсърдя ако успее да продължи там. 6000 еврака годишно иначе

Коментар

Чичооо, с тампони съм и ще записвам солените резултати, утре ще ти се отчета с анализ
                Какво значи утре...До 10 мин си готова...Ако те боли гърлото - една гаргара и си ок, след час....
                ЧАКАМ ОЩЕ 2 МИН ....

Коментар

За АУБГ говоря. Тези с 500-1000 кинти такси, изобщо не ги правим на въпрос
                  Тази станаха изедници....
                  Преди време бяха приели щерката със "стипендия " - трябвало да плати само 4К долара или евра , не помня вече.....

Забраних даже да им благодарим за предложението....( май не ме послушаха и писаха нещо...)

Коментар

Аз ако бях директно без да се замисля бих го записал. Но сестра ми е голяма паника
                    Хрумна ми друго
                    Не се издават данъчни оценки при неплатени данъци и такси, като необходимо условие при продажба на имот или някакво прехвърляне на вещни права. Това ясно и с право е така

Но в случая сестра ти е най-добре да пусне едно Искане/молба до шефа на местната общинска служба и да поиска да й се издаде такова, като изрично се запише, че същото ще служи единствено за еди-кой си университет във връзка кандидатстване за стипендия
                    Нека си посочат и неплатените данъци
                    А сестра ти да дообясни после, че е затруднена в тези времена с навременното плащане--точно за АУБГ задължително да го направи, да не я квалифицират американците като бунтар срещу данъчната система
                    сега като се замислих, ми то един такъв данък и такса смет за едно средно жилище си е една средна заплата...

Чичооо, с тампони съм и ще записвам солените резултати, утре ще ти се отчета с анализ
                    Last edited by съни(тя); 15.02.2013, 16:47.

Коментар

Основание за намаление на семестриална такса :

- 75 % инвалидност на студента
                      - идващ от дом за социални грижи
                      - пълен сирак

Допустимо е да се разгледа молба и други лични основания ( например загуба от ФОРЕКС или на БФБ), но до положително становище рядко се стига .....
                      За АУБГ говоря. Тези с 500-1000 кинти такси, изобщо не ги правим на въпрос

Коментар

Само да попитам и ако някой друг е кандидатствал за намаляване на такса в учебно заведение.
                        Може ли в реда за обяснение да се пише "Липса на удостоверение за данъчна оценка поради отказ на издаване от Общината поради бедност на семейството и неплатен данък?"

Това няма ли още повече да помогне за отпускане на пълна стипендия?
                        Основание за намаление на семестриална такса :

- 75 % инвалидност на студента
                        - идващ от дом за социални грижи
                        - пълен сирак

Допустимо е да се разгледа молба и други лични основания ( например загуба от ФОРЕКС или на БФБ), но до положително становище рядко се стига .....

Коментар

Варна
                          Явно там е така, но нямат законно основание да го правят, а че го правят е отделен въпрос.

Коментар

що се смееш, добра си идеята и в академичните среди има разум )
                            а и нямаше ли в писмата на общините за данък сгради, посочена и данъчната оценка(индиректно доказателство)

нямам идея на каква нормативна база отказват издаването
                            За данъчните задължения си е посочено в ДОПК, че можеш да си получиш удостоверение за наличие или липса на задължения
                            Аз ако бях директно без да се замисля бих го записал. Но сестра ми е голяма паника

Коментар

Само да попитам и ако някой друг е кандидатствал за намаляване на такса в учебно заведение.
                              Може ли в реда за обяснение да се пише "Липса на удостоверение за данъчна оценка поради отказ на издаване от Общината поради бедност на семейството и неплатен данък?"

Това няма ли още повече да помогне за отпускане на пълна стипендия?
                              що се смееш, добра си идеята и в академичните среди има разум )
                              а и нямаше ли в писмата на общините за данък сгради, посочена и данъчната оценка(индиректно доказателство)

нямам идея на каква нормативна база отказват издаването
                              За данъчните задължения си е посочено в ДОПК, че можеш да си получиш удостоверение за наличие или липса на задължения

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                                Наивник, предполагам, че имота е в провинцията, на някои места има такава практика, че след като си платиш задълженията, тогава ти издават данъчна оценка, но в София не се практикува.
                                Варна

Коментар

Working...
                                X