Серго, галакскто ноте 2 ли е или обикновен S3?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
От три седмици се занимавам с разни несвойствени за мен нещаи се прибирам като пребита в къщи. А като се прибера, наличните пълноправни членове и непълноправния член на домочадието, правят всичко възможно да не се почувствам малко по-добре
. Сакън, да се не чува човек да положи морно тяло, докато те шъкат като хлебарки из апартамента
.
Та ... снощи забравих тенджерата с гозбата на котлона. Сега в кухнята и трапезарията ухае на лекинко изгорял боб /класика в жанра/, а аз си пия кафето на терасата и слушам как птичките пеят и ми напомнят, че пролетта идва.
Хубав ден на младежите и девойките!
Просваш се 2 дена и да се оправят. Ламята колко пъти го шаря с жълти картони кат' ми се направи на двЗивдЪ?
Най-добре отивай командировка и толкоз
Коментар
-
.............После се сещам, как се потя да ги науча на занаят, да го откраднат барабар с клиентите, че после да ми е густо на душата.
Пък те не щът!
И ми се бесят на хилавото вратле.
И се барат, че не разбират.
Че не го могат.
Та да им обяснявам, повтаряйки с часове.
Плащайки гафовете им.
Ми да се учат бе!
Аз съм самоук.
........................
Пък Галаксито ми удължава с пет часа денят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНаздраве брат Маранди!
Аз току си сипах водка, щото от двете двойни кафета нещо файда - нъц.
.......................
И аз като теб мисля, но само половината пъти.
Ай, чети да видиш на к'во те "направих" - ся и водка шъ тряя ти купувам за извинение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФфиетнам,
брау, бря - кат' ви хортувам, че 'орицата ровят по кофите от 2-3 години си мислиш, че се базикам.
5 контейнера са инсталирани точно пред джама ми ( на 20 мин. ) и ща не ща ги гледам. Профита-та минават преди камионите, дет' ги изпразват сутринта, а другите 'орица на случаен принцип. Сложи до 10 сеанса съм забелязвал на ден от различни ( има соло, има по двойки, с колички, с велосипеди - сметни си ги дали е често и е всеки ден.
Викаш угрижени били 'орицата? Те ги измориха, бря - ама ти от Галакси-то не си разбрал - хихи
Ха, наздраве!
Наздраве брат Маранди!
Аз току си сипах водка, щото от двете двойни кафета нещо файда - нъц.
.......................
И аз като теб мисля, но само половината пъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър вечер, Серго!
Добро да е и за теб ТНТМ.
Да ти се услади кавето и усмихне денят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеДо-о-обро утро-о-оо-оо,
Виетнам/ски борци за справедливост/!
Вчера излязох за кратко и забелязах, че хората са по-малко, по-бавни, по-отнесени и по-мръчкави.
Като казвам "за кратко" - имам пред вид, че си позволих да ги понаблюдавам. Инак, във всички други случаи драпам, като кон с капаци.
С приготвен от предниия ден график и в джоба плочката на име "Галакси", която през половин час със сладък женски глас ми дудне - "Сега е десет часа и трийсет минути".
И така целодневно.
Но напоследък, ми прави впечатление че между един и шест през нощя - спира да ме тормози.
Почти като старо гадже.
Джобно.
брау, бря - кат' ви хортувам, че 'орицата ровят по кофите от 2-3 години си мислиш, че се базикам.
5 контейнера са инсталирани точно пред джама ми ( на 20 метра ) и ща не ща ги гледам. Профита-та минават преди камионите, дет' ги изпразват сутринта, а другите 'орица на случаен принцип. Сложи до 10 сеанса съм забелязвал на ден от различни ( има соло, има по двойки, с колички, с велосипеди - сметни си ги дали е често и е всеки ден.
Викаш угрижени били 'орицата? Те ги измориха, бря - ама ти от Галакси-то не си разбрал - хихи
Ха, наздраве!
П.П. Има 3-4 начина за организация на ефективност при разпределение на времето. Някой път кат' съм на кеф ще ти раздувам.
- накратко през аграрната епоха са къпели на списъци ( инвентар/продукция ).
- после през индустриалната епоха стават фешън тефтерите и календарите с джувка на тях;
- през информационната епоха вече се практикуват органайзири/аларми и прочие джаджи кат' тИбя.
Всичко има много минуси, ама не ми е пишещо сега - та, уж се задава нов модел на организация при целеполагане/планиране и т.н. - които да не губят ценностната система с глупости на 'орицата, т.е. вместо да ги концентрират там - да правят точно обратното като ги разсейват за маловажни истории от типа - 10ч да се обадя на Пешо за акумалотаро, 10:10ч да нахраня кучето, 10:20ч да си прегледам пощата и да отговоря с 10 имейл-а ( че са 'ноу важни ), 10:30ч да се обадя на персонала ко прай без мене и колко е оборота, 10:40ч да чуя някоя мацка, че ми е скучно, 10:50ч да се чудя още на кого да се обадя, щот' си нямам работа и т.н. по "веригата" ( смигам ).
И накрая се фръцкаш колко много нещо си отментал, а па всичкото са глупости, ако се позагледашLast edited by marandi; 26.02.2013, 07:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеДо-о-обро утро-о-оо-оо,
Вчера излязох за кратко и забелязах, че хората са по-малко, по-бавни, по-отнесени и по-мръчкави.
Като казвам "за кратко" - имам пред вид, че си позволих да ги понаблюдавам. Инак, във всички други случаи драпам, като кон с капаци.
С приготвен от предниия ден график и в джоба плочката на име "Галакси", която през половин час със сладък женски глас ми дудне - "Сега е десет часа и трийсет минути".
И така целодневно.
Но напоследък, ми прави впечатление че между един и шест през нощя - спира да ме тормози.
Почти като старо гадже.
Джобно.!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
От три седмици се занимавам с разни несвойствени за мен нещаи се прибирам като пребита в къщи. А като се прибера, наличните пълноправни членове и непълноправния член на домочадието, правят всичко възможно да не се почувствам малко по-добре
. Сакън, да се не чува човек да положи морно тяло, докато те шъкат като хлебарки из апартамента
.
Та ... снощи забравих тенджерата с гозбата на котлона. Сега в кухнята и трапезарията ухае на лекинко изгорял боб /класика в жанра/, а аз си пия кафето на терасата и слушам как птичките пеят и ми напомнят, че пролетта идва.
Хубав ден на младежите и девойките!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
До-о-обро утро-о-оо-оо,
С приготвен от предниия ден график в плочката на име "Галакси", която през половин час със сладък женски глас ми дудне откъмто джоба - "Сега е десет часа и трийсет минути".
И така целодневно.
Почти като старо гадже.
Джобно.Last edited by sergo; 26.02.2013, 06:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАма вие използвате екстри за бръснене лЕ?На 43 години станах, никога не съм използвал нещо друго освен шампоана с който се къпя
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5554351....
За случая има една пиянска песен ....
Стари ли са теее, стари или нееее, щом се казват стари каки ...дайте ги на сааам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от market Разгледай мнениеМи аз със Барбон и до сега се бръсна, в годините не се вземах на сериозно.
Коментар
Коментар