IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тез кифтета ще ме уморите ....Кайма(и месо) се консумира само ако е домашно приготвена ...Тая дето е по магазините е отврат и половина (заедно с месото от което се меле)....

Def Leppard - Have You Ever Needed Someone So Bad - http://www.youtube.com/watch?v=gRZum...eature=related
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• В гърцойско рупам мноо хубави зелени салати с морски дарове. Та имам си дома продукти за нашенска зелена салата, мариновани октоподчета и замразени скариди. Как да ги изджуркам да стане нещо вкусно?

Коментар

• Аз пия топла вода, но без канела понякога слагам по една-две лъжици мед бих пробвала...
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Братчедката му я донесе от Италия. Дамата /фармацевт/, която му каза за диетата я купува по Интернет от Силистра. Ще я попитам и ще ти изпратя сайта. Дано да е в Скайп.
          тенкс
          за рецептата - в едни руски сайтове има невероятни неща за чаша леко топла вода с лъжица канела и чудодейното й действие, сега нямам време да ги потърся

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Арти, изслушай песничката и почвай веднага да ги редиш думите...покажи им кой кого
            http://www.youtube.com/watch?v=JiH1-LgQdBQ
            и на мен малко ми е едно настъпано, от половин час се мъча сама да си изправя косата с четка и сешоар, ама е мъка, не е като стилист да ти се занимава

Тънъмъ, много я харесвам мащерката, особено планинската )) къде ли не я слагам - в пилешко, в супи, сосове....даже в боб ми харесва ....пък за мед от мащерка да не говоря
            Прочетох те за цейлонска канела - къде я намираш и как се разпознава, ако не пише произход?
            Съни, това е линка:
            http://www.magazin4bg.com/%D0%A6%D0%...B5%D0%BB%D0%B0
            Канелата от Италия и този линк са еднакви на цвят. По-червеникави са. От магазина е по-скоро бежова.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• момичета и момчета голям кеф бих казала с тези кюфтенца и аз се размчетах...днес съм взела един геврек със сусам - хич не става за ядене... Иде ми да си хващам д-то и да отивам да магазинЯ да взема туй онуй още малко да свърша иии

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Арти, изслушай песничката и почвай веднага да ги редиш думите...покажи им кой кого
                и на мен малко ми е едно настъпано, от половин час се мъча сама да си изправя косата с четка и сешоар, ама е мъка, не е като стилист да ти се занимава

Тънъмъ, много я харесвам мащерката, особено планинската )) къде ли не я слагам - в пилешко, в супи, сосове....даже в боб ми харесва ....пък за мед от мащерка да не говоря
                Прочетох те за цейлонска канела - къде я намираш и как се разпознава, ако не пише произход?
                Братчедката му я донесе от Италия. Дамата /фармацевт/, която му каза за диетата я купува по Интернет от Силистра. Ще я попитам и ще ти изпратя сайта. Дано да е в Скайп.
                Мечо

Коментар

• Добре, добре.Одобрявам.Кюфтенца баш по обедно време.Айде в Кръчмето.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Арти, изслушай песничката и почвай веднага да ги редиш думите...покажи им кой кого

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      +1
                      Една любовна песен от миналото
                      http://www.youtube.com/watch?v=BwcSy...eature=related
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Понякога ги правя със сос фрикасе или с гъбен сос /при този сос задължително припичам леко брашното/. Доматеният сос го овкусявам с мащерка.
                        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Много са хубави, аз ги правя обаче в доматен сос или пък с пържени картофки. Ако имам муза слагам няколко листенца мента прясна в доматения сос, а може и в самите кюфтенца. Вкуса е много различен
                          Понякога ги правя със сос фрикасе или с гъбен сос /при този сос задължително припичам леко брашното/. Доматеният сос го овкусявам с мащерка.
                          Мечо

Коментар

• Мм вкусно, Съни дай някоя песен...днес не ми спори много написах срамно малко досега

Коментар

• Браво момичета пълните ми душата

Коментар

• Добро утро на всички и усмихнат ден

Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                                [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/297080_10151126554879889_504192719_n.jpg ...

От тези солети ли са
                                Силистра, това истина ли е или монтаж

Арти, аз така в едни кюфтенца сложих копър, от пресните подправки само него имах и вкусът беше толкова различен, че реших никога повече да не го слагам точно в кюфтета
                                А доматен сос - прясно изцеден с мента, много харесвам

Коментар

Working...
                                X