Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНаивник, много първосигнално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсичко е относително !!!
Правилото, че капитана напуска кораба последен също
Може и по друг начин да го докажа
Свободата е първична !!! Всички правила са врата в полето
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПотъването не е потъване?
Правилото, че капитана напуска кораба последен също
Може и по друг начин да го докажа
Свободата е първична !!! Всички правила са врата в полетоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПървомартенска еротика е заляла темата.Струва ми се, че е симптоматично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе бери кахър !!! Аз съм философски подкован. Напускам го кораба първи, още преди да се е ударил биля !!!Потъването не е потъване?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПървомартенска еротика е заляла темата.Струва ми се, че е симптоматично.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНедей се смя! Работата е изключително отговорнаВъв връзка с настъпилото глобално затопляне айсберзите са кът
. Може да се наложи да обиколиш Атлантика два, три пъти докато намериш подходящата по големина и форма буца лед
.
Забравих (пляс по челото) ... ще трябва да зарежеш пътниците и екипажа по възможно най-изискания начин. Както направи капитанът на Конкордия.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт мен какво се иска. Да нацеля айсберг ли ???Във връзка с настъпилото глобално затопляне айсберзите са кът
. Може да се наложи да обиколиш Атлантика два, три пъти докато намериш подходящата по големина и форма буца лед
.
Забравих (пляс по челото) ... ще трябва да зарежеш пътниците и екипажа по възможно най-изискания начин. Както направи капитанът на Конкордия.
Last edited by tnm; 01.03.2013, 18:39.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеФръцле, Мечо само те успива. Точно га решиш, че ще слушаш убава музика и ще ти стори востание
http://www.youtube.com/watch?v=mGNj77eXgWU
нещо ме е ударила музикалната вълна, ще мине и таЙзи работаPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа някои има. На тези дето работя аз няма. И доктори няма. Специалист по всичко гледал ли си с бате Апостол ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧетох в "24 часа", че ще възстановяват Титаник. Да вземем да те главим капитан на кораба!? Главният инвеститор е български зет, може да успеем да го убедимБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа някои има. На тези дето работя аз няма. И доктори няма. Специалист по всичко гледал ли си с бате Апостол ???Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар