Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного ме ядосват майка му стара. Ама където си вадя хляба не си вадя философските убежденияКато се върнеш, ние вече ще сме ги измели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧудя се Мечо дали неговите ги фърля зад борда като го ядосат.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧудя се Мечо дали неговите ги фърля зад борда като го ядосатБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес реших да съм добра почти колко теб.Претупах набързо дневния ред и пуснах колегите да празнуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМалииий, аз ли съм най-добрия шеф на света?Претупах набързо дневния ред и пуснах колегите да празнуват.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеФръцле, Мечо само те успива. Точно га решиш, че ще слушаш убава музика и ще ти стори востание
не вливай в сърце ми отрова.
Млад съм аз, но младост не помня.
Пък и да помня не ровя,
туй що съм ази намразил
и пред тебе с крака погазил."
Христо БотйовБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗарежи го бате чичо. Аз обещавам да ти пускам шансони, канцонети и кансионес биля !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениедигнАла съм ти мерника и съм ти сърдитада знаЙш ! КУтУ ми мине сръднята (ако ми мине) ще видим...
п.п. а едно време ми беше от най-лИбимите съфорумци(нИ ми пускаш 'талиански песни, говориш ми глупости
амЪ направо се оля и после назлъ, по терлици ни лук ял, ни лук...)
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака де...Ще се научите да се обяснявате кратко и ясно.....
Както писа една любимка на форума - от петата в кревата ...( така ли писа или аз така разбрах,не знам....)
да знаЙш ! КУтУ ми мине сръднята (ако ми мине) ще видим...
п.п. а едно време ми беше от най-лИбимите съфорумци(нИ ми пускаш 'талиански песни, говориш ми глупости
амЪ направо се оля и после назлъ, по терлици ни лук ял, ни лук...)
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака де...Ще се научите да се обяснявате кратко и ясно.....
Както писа една любимка на форума - от петата в кревата ...( така ли писа или аз така разбрах,не знам....)
Ся не разбрах за Арти Ежкова ли говориш или за Фръцла СофиянскаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПо добре повдигни темата на Зарко, че да можем да си говорим надълго и нашироко без да додяваме на чичо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДа ве! Че да го прочетете само ти, зарко, тнм и съни ли!?Мен целта ми е по-широката аудитория
Кат му дойде времето, както казваше един любим твой "политик"
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПо добре повдигни темата на Зарко, че да можем да си говорим надълго и нашироко без да додяваме на чичоМен целта ми е по-широката аудитория
Кат му дойде времето, както казваше един любим твой "политик"
Коментар
Коментар