Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, ти си гений!
Обаче сега си навличаш гнева на Иванофффффффффф и Асенннннн дето казват, че съм ПРОСТ.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, ти си гений! Това горното дето си го написал, според мен е абсолютна истина! Махни само имената от изречението, те не са важни, и ще се получи нещо още по-вярно и универсално! Бах' маа'му, не е ли време вече да открием и някои от другите измерения в които съществуваме!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТрансформациите на Лоренц са бита карта. В трансформациите на Фурие е ИСТИНАТА !!!
Ся Манков като земе властта ще ти даде за добро държане СИНЕКУРА !!!
Какво ще ми даде ВМанков!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТрансформациите на Лоренц са бита карта. В трансформациите на Фурие е ИСТИНАТА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеЗдравейте,
пак съм оплескала положениетоНямам си ръководител на дипломната работа - двама ме отсвириха, защото имали вече много дипломанти, останалите не ги познавам, защото не съм ходила на лекции
кофти работа...
Всички са ми криви!
Извинявам се ако съм обидила някой в движениев някоя тема...
За да не виси извинението във въздуха, мога да кажа, че тиквата ти е ЗЕЛЕНА !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да не влизаме и с теб във философски спорове относно трансформациите на Лоренц и относителноста на понятието "време" и най-вече "час"!
П.П. С ВМанков сме се разбрали, винаги да поздравявам с "Добро утро" без значение от часа и датата
Ся Манков като земе властта ще ти даде за добро държане СИНЕКУРА !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо
Добро утро, тайфата!
Навън грее слънце. Времето е само за разходка из природата.
Хубав ден на момичетата и момчетата!
какъв дъжд идва ........
Коментар
-
Здравейте,
пак съм оплескала положениетоНямам си ръководител на дипломната работа - двама ме отсвириха, защото имали вече много дипломанти, останалите не ги познавам, защото не съм ходила на лекции
кофти работа...
Всички са ми криви!
Извинявам се ако съм обидила някой в движениев някоя тема...
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеНе искам да превръщм тази тема в политическа, ама тук си писал.
И аз бях на този митинг. Тогава се прие една декларация.
Ти гласува ли за нея?
Носих си тефтер и записвах , колкото мога, цитати от ораторите.......
След 1 месец се пося семето на съмнението.....след 1 година ги заебах пишман демократите....
Казват, че мъжко дупе един път се е.е и после само се дое...ло.Аз затова си го пазя.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБаси кви книги четете вие бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениетези дни. Всичкото писател се е изсипало у Политика
Да не влизаме и с теб във философски спорове относно трансформациите на Лоренц и относителноста на понятието "време" и най-вече "час"!
П.П. С ВМанков сме се разбрали, винаги да поздравявам с "Добро утро" без значение от часа и дататаLast edited by tnm; 06.03.2013, 08:46.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, спомних си. Мисълта е на Мирзакарим Норбеков. От книгата "Опитът на глупака или ключът към прозрението".
Коментар
Коментар