IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    В един друг форум подписа ми е :

-----------------------------------------------------------

PS: Поздрав за Дамите - Celine Dion - My Heart Will Go On (Live In Boston Taking Chances Tour 2008) 720p HDTV

http://www.youtube.com/watch?v=DZvq69WgxUY
    Някой май иска да бъде разконспириран

Поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=Mi8Co...feature=relmfu
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Е вече е редно да дойде Спарт и да каже за НЕОБОЛШЕВИЗМА
      В един друг форум подписа ми е :

О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!

-----------------------------------------------------------

PS: Поздрав за Дамите - Celine Dion - My Heart Will Go On (Live In Boston Taking Chances Tour 2008) 720p HDTV

http://www.youtube.com/watch?v=DZvq69WgxUY
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Не се осъждайте сами, какви театри в най-добрия случай да видиш едни разголени висящи тела да се веят навред и някакви псевдоактьорчета да викат с пълно гърло, имитиращи артистизъм, тц! Аз съм се отчаяла от театъра, при все че обичам изкуството, уважавам го, но съм се нагледала на такива бози, че предпочитам да ходя на оперни, балетни представления. И не на всички, а на определени, които познавам (гледала съм) или имам информация от достоверни източници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Абе то мани, ами има и какво да се гледа ...
          Друг е въпроса, че за по-интересните(?) постановки НЯМА билети ....
          У криза бил тятъра ??? Трънки - аз колкот пъти ме заведат, се пълни зали виждам...
          Ако не си падаш по драмите и ония постановки дет само крещат и одат голи по сцената, Камен Донев и твоя човек ... ПЪЛЕН ИЗРОД (в добрия смисъл де.. ) Ама па там билети съвсем не мой намериш ...
          Така си е, но винаги може човек да вземе билети месеци напред. Да не прекаляваме, но веднъж два пъти месечно си е ОК. Наистина има много стойностни неща за гледане. А на Опера признавам в София не съм ходил. В Зала България съм ходил на 2-3 концерта и то със сестра ми като се донесе тук

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Арти, аз съм боец на тихия фронт. Някои неща трябва да се пазят в дълбока тайна, за да не достигнат до слуха на вражеските елементи
            така е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Арти, аз съм боец на тихия фронт. Някои неща трябва да се пазят в дълбока тайна, за да не достигнат до слуха на вражеските елементи
              Е вече е редно да дойде Спарт и да каже за НЕОБОЛШЕВИЗМА
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Интелектуалец - трънки От 2 години не съм стъпвал на нещо различно от рок-концерт и кино. Може ли да сме такива диванета. Има 15 театъра в София, а ние си седим дома и гледаме сериали
                Абе то мани, ами има и какво да се гледа ...
                Друг е въпроса, че за по-интересните(?) постановки НЯМА билети ....
                У криза бил тятъра ??? Трънки - аз колкот пъти ме заведат, се пълни зали виждам...
                Ако не си падаш по драмите и ония постановки дет само крещат и одат голи по сцената, Камен Донев и твоя човек ... ПЪЛЕН ИЗРОД (в добрия смисъл де.. ) Ама па там билети съвсем не мой намериш ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                  Тнм и аз съм виждала такива субекти, кръстени са "тихата стъпка" ама нека си слушат, човек не си говори неща, които не би искал да бъдат чути на подобни места
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Ти провери, да не е сложил нещо друго в друг ... сак ..
                    Няма как, има охрана

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Интелектуалец си ти...
                      Интелектуалец - трънки От 2 години не съм стъпвал на нещо различно от рок-концерт и кино. Може ли да сме такива диванета. Има 15 театъра в София, а ние си седим дома и гледаме сериали

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        При мен пък единият шофьор рано сабахлям турил в един плик телефон, ключове и документи и си вдигнал чуковете. Сега не го знам, напуснал ли е или Да
                        Ти провери, да не е сложил нещо друго в друг ... сак ..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Интелектуалец си ти... А аз вече минах на водка... И уволних момчето.. И сега ми е гадно и чакам кога ще ми звънне баща му че сме приятели... И сега никой не пие с мен а са се събрали в другия офис и явно ме обсъждат щото ми горят ушите.. Ама няма как - или влизат в час или си тръгват (покрай уволнението проведоох и една оперяативка)... Не може аз да се мъча да градя имидж от 5 години тия да се държат като каубои в Дивия запад...
                          При мен пък единият шофьор рано сабахлям турил в един плик телефон, ключове и документи и си вдигнал чуковете. Сега не го знам, напуснал ли е или Да

Коментар

И с инструмента нема грижи, аз щото мраза да взимам на заем, та си накупих секви интрументи ...
                            Само пистолет за топъл въздух немам, ама след некоя мастичка ше свърша работа ...
                            То този пистолет няма да ни трябва... Иначе ще вземем под наем.

Коментар

Ай ся, зоофилски малимАти ...
                              Тука гаворим за работа ...
                              Сега се замислям: Какво животно бих ....? Май куче или овца... Или прасе....??? Трудно е да се отговори на този въпрос.. Ха наздраве.

Коментар

Ти ще си бригадир - началник и отговорник по салатите.. Аз ще съм по плочките, водопровода, бетон и цимент и бирата...
                                И с инструмента нема грижи, аз щото мраза да взимам на заем, та си накупих секви интрументи ...
                                Само пистолет за топъл въздух немам, ама след некоя мастичка ше свърша работа ...

Коментар

Working...
                                X