If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Гепахме я, ама Колето не позволи да разбием хапартамента. Спусна се кат нинджа от покрива и влезе през отворения прозорец.
Ти обаче си оставаш предател. Виж ми подписа!
Писаха за тоя случай в криминалните хроники. Все още издирват извършителите. Забравили да вземат ракията. Аматьори. Що се издаде, станахте за смях на форума
Честно казано, с Мечобиков много съм се заяждал, иронизирал съм го и т.н.
Но точно сега очаквах твърда позиция от него. Е, разочаровах се.
Пак се започнаха едни: Да видим, да изчакаме...., пък той, вманков, какво имал предвид да ми каже и т.н. и т.н.
Ами бъди мъж бе, Мечобиков, и дай някакво мнение, а не се прави на мекотело, от страх, че би загубил сподвижници за прокламирането на буквата "У" в България.
Ще склоня на "физиология"
Анон, решението е на ВМанков. Той преценява дали да отговори и кога да отговори.
Съгласна съм обаче с теб, че не би трябва да променя твоя коментар. Все пак това са твои мисли.
tnm, понякога "изрязвам" части от нечий пост и само това цитирам, за да е ясно на коя част отговарям. Но никога не променям смисъла на поста.
Мен от няколко дни ме е подразнил вманков, защото си мисли, че е хванал Дядо Господ за едни части.
Днес беше капакът.
П.П. Относно "физиологията" - толкова по-зле за тези хищници, които са започнали да преживят. Май се казва - мързеливи черва.
Се се канех да попитам. Ко стана с ОНАЯ сланина ??? Гепахте ли я ???
Гепахме я, ама Колето не позволи да разбием хапартамента. Спусна се кат нинджа от покрива и влезе през отворения прозорец.
Ти обаче си оставаш предател. Виж ми подписа!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аноне , саркастичен си две идеи повече , отколкото може да разбере бикът-мечка................. Он досега е бил на ''синджир'' и като са го развързали .....ни приема , ни предава..............
Честно казано, с Мечобиков много съм се заяждал, иронизирал съм го и т.н.
Но точно сега очаквах твърда позиция от него.
Е, разочаровах се.
Пак се започнаха едни: Да видим, да изчакаме...., пък той, вманков, какво имал предвид да ми каже и т.н. и т.н.
Ами бъди мъж бе, Мечобиков, и дай някакво мнение, а не се прави на мекотело, от страх, че би загубил сподвижници за прокламирането на буквата "У" в България.
Това е проблем за един форум. Може би и затова не отговаря на ЛС. Докато им отговори и те вече са "прочетен вестик".
Ще склоня на "физиология"
Анон, решението е на ВМанков. Той преценява дали да отговори и кога да отговори.
Съгласна съм обаче с теб, че не би трябва да променя твоя коментар. Все пак това са твои мисли.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аноне , саркастичен си две идеи повече , отколкото може да разбере бикът-мечка................. Он досега е бил на ''синджир'' и като са го развързали .....ни приема , ни предава..............
Само да ти кажа, че не всички български думи са произлезли от Уйдурма.
На мен ми е ясно, откъде си се влюбил в това "У", но все пак - не ни го натъртвай постоянно.
Баа, аз нека да я ущипа, пък тя после ако иска и на ощипана да се прави
Каквото искаш прави.
Само да ти кажа, че не всички български думи са произлезли от Уйдурма.
На мен ми е ясно, откъде си се влюбил в това "У", но все пак - не ни го натъртвай постоянно.
Коментар