Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВързвам му комунигата и вратигатаСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАбе къде ми е знамето бреПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Бау-бау
Ха, прощавайте, ако някой е имал рус косъм в супата през годината. Не е било нарочно - хихи
П.П. Ей, излезе зеленото и Ламята ще ме сцепи. Втора чанта лопуш ми носи, имало и коприва вече, пресен чесън и т.н. излязал.
Предната чанта на супа и лопушник с точени кори беше. Ся тая я бланширах за 4-5 мин. във вряла вода и тестото за една мързелива баница с миксера за 5 мин. спретнах - ръгнах за плънка сварения лопуш при тестото, мискер-а пак и вече във фурната.
Ха, надраве и готин празник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАбе къде ми е знамето бреБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпоред заръките на баба означава, че ставаш за ватафин на русалиите
Има и физиологично обяснение, но то не звучи толкова тайнственоСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро, Войводо !
Шъ ги колиме или ши.аме днес башибозуците..?
Добро утро на всички!
Тнм, ако очите са зелени при добро настроение и сини при яд, какво означава ???( според заръките на баба ти )
Има и физиологично обяснение, но то не звучи толкова тайнственоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбичам тахан халва и чалга !!!
Тази бялата си я яжте вий у кръчмата и слушайте ДЖАНГЪР !!!
Внимавай какво говориш за Кръчмата!!!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро, Войводо !
Шъ ги колиме или ши.аме днес башибозуците..?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, има ли купи ли хълвъ?
Днес е Сирни заговезни. По стара българска традиция днес се иска и се дава прошка.
Така че, тайфата, ако съм засегнала някого с нещо, докато драскам им този моля, да ми бъде простено!
Сега отивам да правя наложена баница.
Хубав ден на младежите и девойките!
Тази бялата си я яжте вий у кръчмата и слушайте ДЖАНГЪР !!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, има ли купи ли хълвъ?
Днес е Сирни Заговезни. По стара българска традиция днес се иска и се дава прошка.
Така че, тайфата, ако съм засегнала някого с нещо, докато драскам им този моля, да ми бъде простено!
Сега отивам да правя наложена баница.
Хубав ден на младежите и девойките!
Last edited by tnm; 17.03.2013, 09:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар